Haaste: mitä rakastat itsessäsi?

Hanna heitti minuu aika vaikeella haasteella. On keksittävä 5 asiaa joita rakastaa itsessään. Perus suomalaisen luonteeseen kuuluu yleisesti ettei itseään voi kehua, mutta yritin keksiä jotakin.

kuva: ninapaley.com

1. Positiivisuus

Miun lasi on aina puoliksi täynnä ja yritän keksiä asioista aina niitten hyvät puolet. Eilen mm. hävitin avaimet, tuli kirje että vakuutuksen hinta nousee ja isimiehen ens viikon työvuoro muuttui niin ettei nähdä paljon mitään. Kun avaimet hävisi, ystäväni jolla oli vara-avain tuli käymään ja saatiin vaihdettua pikaisesti kuulumiset. Vakuutuksen voi aina kilpailuttaa ja kuitenkin nään isimiestä päivittäin: joillakin on etäsuhde ja näkevät ehkä kerran viikossa jos sitäkään.

2.  Pituus

Aikaisemmin minuu ärsytti olla näin lyhyt, mutta nykyisin tää on ihan hauskaa. Voi käyttää huoletta korkkareita ja jos ei yletä johonkin tavaraan, voi aina pyytää apua. Pikku-Tiina :ksi  ja Pikku-Myy :ksi on sanottu monet kerrat.

3. Lyhyt vihaisuus

En edes tiedä onko tuo sana, mutta sovitaan että on :D. En osaa olla pitkävihainen ja riitely on muutenkin tyhmää. Tottakai riidat on joskus väistämättömiä, mutta yleensä haluan sopia erimielisyydet nopeesti. Pitää olla tosi Äshouli että jään vihaiseksi.

4. Sosiaalisuus

Olen ns. people person. Tykkään ihmisistä ja tykkään puhua. Monesti miulle on jo sanottukin, että ole jo hiljaa :D. Työssäni saan puhua ja olla vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa ja paljon puhumista on ikävä tälleen äitiyslomalla.

5. Korvat

Haha. halusin keksii jonkun fyysisen ominaisuuden ja korvat tuli ekana mieleen. Tykkään miun korvista, koska ne on pienet eikä mitkäät apina höröt.

5 asiaa keksitty ja hommaan kuului myös haastaa 5 ihmistä:

Emmi
Jenina
Jo
Anna
Monna

Tiina / Fit Fat Mama

3 vastausta artikkeliin “Haaste: mitä rakastat itsessäsi?”

    • Hehe en tiiä miks miulle tuli korvat ees mieleen :D. Yllättävän vaikeeta oli keksii itestää noi monta hyvää juttuu, tuntuu et huonoja juttuja aina paljon helpompi keksii :C :D.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta