Hääpäivä: Kampaus&Meikki

Noniin, tuore vaimo täällä hei! Toteutan hääpäivä postauksen useammassa osassa, juttua ja kuvia nimittäin riittää niin kaikille selkeämpi näin :).

Viimeisen yön vietimme perinteitä kunnioittaen erillään. Tuomas oli kotona ja mie menin vanhempien luokse. Kotikotona oli myös siskoni, hänen poikansa ja miun täti.

Unelma tietty olisi jos häitä edeltävän yön olisin voinut nukkua hyvin ja auvoisasti, mutta eihän se ihan niin mennyt. Nukahdin ihan jeesisti, mutta about puolen tunnin päästä Eetu heräsi. Tutti suuhun ja uusi yritys unille. Pyörin ja hyörin n.1½h kunnes sain unta. Kun olin nukkunut jonkinaikaa, niin poitsu heräsi taas. Heräilyä heräilyn perään, mutta onneksi aamulla ei kuitenkaan hirveästi nukuttanut.

Tuomas haki Eetun 9.00 aikaan ja vei vanhemmilleen. Mie en tietenkään nähnyt Tuomasta vaan siskoni vei Eetun ulos isälleen. Menin aamupalan jälkeen saunaan ja yritin rentoutua. Jännitys alkoi iskeä pikkuhiljaa päälle ja sitä ei helpottanut se, kun kaikki hössöttivät jotain ympärillä. Tuntui että oksennus lentää :D.

IMG_6187 IMG_6189b IMG_6193

Iskä heitti miut ystäväni luokse joka teki miulle kampauksen. Aloitettiin vähän ennen 11.00. Olin ihan rennolla meiningillä enkä edes tajunnut, että muutaman tunnin kuluttua on the hetki. Fiksattiin myös miun yksi kynsi, joka oli irronnut aamulla. Söin myös pikkasen etten ihan pökrää.

IMG_6200b

Menin kaasoni kyydillä meikkiin. Meikki onnistui paremmin kuin hyvin ja olin tosi happy! Vaihettiin meikin jälkeen hääkolttu päälle ja se istui kuin nakutettu. Ei puristanut liikaa, eikä roikkunut mistään. Hyvä ei muffinsi vaan morsian projekti ollut siis takana :).

IMG_6204b IMG_6205b

Jes puku päällä!
Jes puku päällä!

IMG_6207b IMG_6208b

Kun puku oli päällä, survouduin autoon ja pääsi muutama naurun pyrskähdys kun olin kuin muffinsi paperin sisällä, sen verran helmaa mekossa oli :D.

IMG_6210

Ajeltiin kohti First Look-kuvauksia ja jännitti niin maan jurkeleesti…..

First Look-kuvauksista + muista hääjutuista lissää myöhemmin :)!

<3:llä Tiina

Tiina / Fit Fat Mama

12 vastausta artikkeliin “Hääpäivä: Kampaus&Meikki”

    • Kiitos :)!! Olin itekin tosi tyytyväinen, vaikkakin luomivärit jossain vaiheessa valahti kun oli niin kuuma :/ :).

  1. Tosi kaunis puku, sopii sulle todella hyvin. Ja kaunis morsian olet! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta