Hääjuttuja: Hääkutsu

Jos Postipate ei ole kämmännyt, niin kaikilla vierailla pitäisi olla meidän hääkutsut, joten voin näyttää ne teillekin.

Ajatukset vaihteli matkan varrella. Ensin ajattelin, että tilataan valmiina. Sitten ajattelin, että tehdään itse. En ole mikään askartelijatyyppi ja luonteeltani äkkipikainen, joten päätettiin säästää kummankin hermoja ja tilata kutsut valmiina. Voin vaan kuvitella miten liimatuubit ja paperit olisi lennelly kirosanojen saattamana päin seinää :D.

Tilattiin kutsut Vistaprintiltä.

Kyseisestä puljusta liikkui keskustelupalstoilla sekä negatiivisia että positiivisia kokemuksia. Vähän jännittäen klikkailimme itsemme sivustolla ja kerrankin meillä oli hyvä säkä: kutsut -50%!

Tilauksessa meillä sattui pienimuotoinen laskuvirhe : muisteltiin, että tilasimme Save The Date kortteja 50kpl, joten teimme varman päälle ja tilattiin kutsuja 60kpl. Tilauksen jälkeen huomasimme, että Save The Dateja oltiinkin tilattu vaan 40kpl, joten nyt meillä pyörii nurkissa parikymmentä ylimääräistä kutsua :D. 60kpl kutsuja joka sisälsi myös kuoret maksoi ainoastaan 60€! Verraten siihen, jos olisimme tilanneet kutsut esim. Ifolorilta jossa kappale hinta on 1,59€ eli 60kpl olisi maksanut yli 95€. Askartelutarvikkeetkin kustantaa yllättävän paljon, joten vistaprintin tarjous oli just passeli.

Höpinät sikseen ja tässä kuvia!

Kutsu_lopullinenValokuvat on meidän teemana, joten halusimme sen näkyvän myös kutsussa. Kuva otettiin kotona järkkärillä ja Tuomas muokkasi kansilehden Adobe Photoshopilla.

IMG_4812Alku ”runo” kertoo hyvin lyhyesti ja ytimekkäästi meidän tarinan alun. Tutustuttiin siis netissä. Thänks suomi24 <3. Täältä voit lukea enemmän meidän lässyilytarinaa. Kutsun alkuun sopii hyvin pieni runo, mutta itse en tykkää runomallisesta ohjeistuksesta. Runo runona ja teksti tekstinä.

Kutsuteksti on lyhyt ja ytimekäs jossa ei turhia jaaritella.  Kutsun mukana lähetetään Info-lappunen jossa lukee tietoja ja muita ohjeita tulevaa juhlaa varten. Halusimme kuitenkin jotain erilaista ja löysimme netistä Juhlaohjesäännöt. ”Säännöt” löytyivät naimisiin.infon keskusteluista jota tosin muokkasimme aika paljon enemmän oman näköiseksi.

 

JUHLAOHJESÄÄNTÖ  


Tämä juhlaohjesääntö ei ole vakavasti otettava, eikä pykäliä rikkovia juhlijoita rangaista tai muuten paheksuta.

 

1§ Yleiset käyttäytymisohjeet

Juhlan tarkoituksena on pitää hauskaa, joten kaikenlainen mökötys on kielletty. Juhlaväkeä kehotetaan harjoittelemaan hymyilyä ja nauramista etukäteen peilin edessä.

 

2§ Ilmoittautuminen juhlaan

Ilmoittakaa tulostanne, tai mahdollisesta esteestä viimeistään 7.7.2014 mennessä. Mainitsethan myös, montako henkeä seurueestanne pääsee paikalle.

 

3§ Juhlapaikalle löytäminen

Vihkiminen Utran kirkossa klo 16.00 osoitteessa:

Väisälänkatu 2 80170 Joensuu.

Juhlimaan siirrytään Maatilamatkailu Hirvoselle, joka löytyy täältä:

Rostilantie 52 82210 Suhmura

 

4§ Ruokailu

Kaikki ruoat tullaan valmistamaan vähälaktoosisista tuotteista, mutta mikäli juhlaväellä on jotain muuta ruoka-allergiaa, tämä saatettakoon ajoissa tietoomme pitkien vessajonojen välttämiseksi.

 

5§ Alkoholi ja sen nauttiminen  

Alkoholipitoisten juomien nauttiminen on sallittu aikuisille. Sulhasen äidille ei tarjota, koska hänelle on nakitettu lapsenvahtivuoro. Loppuillan juhlinta jatkuu aikuisten kesken.

6§ Ohjelma

Musiikkia on tarjolla juhlien loppuun asti, orkesteria paikalle ei kuitenkaan hankita. Musiikin tahdissa liikehtiminen on joka tapauksessa sallittavaa mahdollisesta kahdesta vasemmasta jalasta huolimatta.

Jos haluat esittää puheen, tai jotain muuta mukavaa, ilmoita siitä Minna –kaasolle numeroon —-

 

7§ Pukeutuminen

Vaatetus olisi suotavaa, onhan kyseessä perhejuhla. Valkoinen jätetään morsiamelle, ja verkkarit vaatekaappiin.

 

8§ Lahjukset

Pienet kaappimme pursuavat jo kaikenlaista tavaraa, joten emme toivo varsinaisia häälahjoja. Mikäli kuitenkin haluat muistaa meitä, toivomme sen tapahtuvan lahjoituksena unelmien lomamatkaa varten yhteiselle tilillemme:


Toivotamme hääväelle riemukasta hääjuhlaa!   

 

IMG_4813

 Jotkut vieraista saattaa hieman ihmetellä, mutta haluttiin jotain erilaista.

 

Kutsuun olen oikein tyytyväinen ja se on ihan meidän näköinen :).

Millaiset kutsut itselläsi oli? Tai jos suunnittelet naimisiinmenoa niin millaiset kutsut itse haluaisit?

-Tiina

Tiina / Fit Fat Mama

14 vastausta artikkeliin “Hääjuttuja: Hääkutsu”

 1. Olipa huippuhauska kutsukortti!!! =)))) Mä haluaisin itekkin sitte joskus sellasen mikä naurattaa eikä sellasta virallista kellokorttitervetuloa kutsua.

  Söpis kuva teistä ♡

  • Kiitti <3. Joo en vois kuvitella siullekaa sellasta jäykkistely-hääkorttii 😀 :).

 2. Tosi kivat kutsut ja info! 🙂
  Meillä oli yksinkertaiset kivat kutsut, pienellä runolla alussa. Ja info kirjoitettiin erilliselle lapulle . 😀
  Meilläkin jäi semmoiset ylimääräiset 40 kutsua, kun painotalossa tekivät vähän ekstraa vahingossa. Eipä tarvinnut ylimääräisistä kuitenkaan maksella. 🙂 Ehkä täytyisi laittaa joskus kuvaa blogiin. 🙂

  • Kiitos :).
   Ohoh, 40 kappaletta ylimääräisiä aika paljon :D. Onneks ette joutuneet maksamaan niitä ylimääräisiä kun oli niitten moka!
   Laita ihmeessä, hääjutut kiinnostaa kun omaan the päivään ei ole enää kovin pitkä aika 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta