Hääjuttuja: First Look-kuvaus

Meillä on vihkiminen klo. 16.00 joten otamme potrettikuvat ennen sitä. Vähän harmittaa kun ei ole sitä perinnettä, että morsian ja sulhanen näkee vasta kirkossa, mutta ei voi mitään. Haluan kuitenkin keretä nauttia hääpäivästä mahdollisimman paljon ja ottamalla potretit ennen vihkimistä, vieraiden ei tarvitse odottaa juhlapaikalla. Toisena plussana on se, että voimme Tuomaksen kanssa vielä tsempata toisiamme ennen kirkkoon astumista. Kumpaakin nimittäin tulee jännittämään ihan pirusti.

First look-kuvaus sopii siis meidän tilanteeseen kuin nakutettu. Se tarkoittaa siis sitä, että valokuvaaja ikuistaa hetken jolloin morsian ja sulhanen näkee ensimmäisen kerran  hääpäivänä. Kuinka ihana ajatus!

Sen näkee sitten onnistuuko mikään First Look-kuvista vai onko jokaisessa pillittävä morsian meikit poskella :D. Pitää sanoa meikkaajalle, että kaikki mahdollinen vedenkestävänä, kiitos!

Tässä inspiskuvia joita katselin:

85de4a6598e606cbd36394289461a738 bccf4d4f7b2076bdceafb81f7bd07f90 a4e5d4c498c091e5d78228b9fd220cbdToivon ainakin, että Tuomaksella tulisi Wow- fiilis kun näkee miut ensimmäisen kerran. 7f03b203c613bd4c71696b424f58392d

Ainakin mie varmasti vollotan ku pikkutyttö, joten en ihmettelisi jos meidän Fl- kuva tulisi olemaan tälläinen :D.e2a39b2e131749f1a6a9151ef56ae30e 9cdb2096a3cfda11feb84b499e8f1b87shh… tällänen olisi kiva. 0915f5064c5b01546141aca7d31d0e63 2dd09654ab6cd0d06de37186595d3ce0Tämä on ihana: mustavalkea ja täynnä tunnetta! 088c0cf5851984a71c917ce340a1fd6d63c70ef715fb6ce4b9bd4be864fc44a2kaikki kuvat Pinterestistä.

Oi että. Melkein itku tulee kun näitä kuvia kattelee. Enää 3kk!

Hääpostauksiakin rupee varmasti tulemaan pikkusen enemmän. Aikaisemmin niitä on tullut about kerran kuussa.

Kutsutkin odottaa lähettämistään. Tarkoitus olisi nakata ne ensi viikolla postiin, eli reissun jälkeen pääsen esittelemään ne teillekin! 🙂

ps. Kaikki aikaisemmat häihin liittyvät tekstit löytyy häät-tunnisteen alta.

Onko itselläsi ollut First Look-kuvauksia tai meinasitko ottaa sellaisen?

-Tiina

 

Tiina / Fit Fat Mama

16 vastausta artikkeliin “Hääjuttuja: First Look-kuvaus”

 1. Itselleni häät eivät ole vielä ajankohtaiset, mutta olen jo pohtinut asiaa hyvissä ajoin 😀 Toisaalta olisi ihana, että sulhanen näkisi morsiamen vasta kirkossa, mutta sitten taas First Look-kuvat voisi unohtaa.. Nuo kuvat on kyllä hurjan tunnelatauksen sisältäviä! <3 Vuosi sitten pääsin seuraamaan kaason asemassa First Lookia, ja olihan se aika romanttista.. Oletteko jo miettineet kuvauspaikkaa? Ikuisena romantikkona odotan innolla tulevia hääpostauksia 🙂

  • Hääjuttui on hyväki miettii ennakkoon, kun onhan niissä aikamoinen paletti hoidettavana :). Me alotettiin valmistelut tosi hyvissä ajoin ettei tulis kiire..saa nähä joudunko silti juoksemaan pää kolmantena jalkana viimeiset viikot :D. Tunnelataus on kyllä varmasti taattu First look kuvissa <3. Meillä on vihkiminen Utran kirkossa, niin otetaan varmaan kuvia Utran saarilla. Siinä First Look vois olla helppo toteuttaa kun kävelis niitä siltoja pitkin :). Pitää käydä kattelemassa kesällä vielä muitakin lähialueen paikkoja :). Kiva että tykkäät, häähömpötyksiä luvassa 🙂

 2. Aivan ihania noi kaikki kuvat!!! Ompa jännää ja ihanaa teille!! Nyt vain mielikuvituksta kehiin =DDD toi shhhhh kuva oli mun suosikki!

  • Hihih <3! Se oli kyl hauska, pitää iteki toteuttaa se! Jos muistan ees siinä vaiheessa ku oon niin pelko perseessä ja häsässä 😀

 3. Aivan ihana idea! En tälläiseen törmännytkään silloin kun hääjuttuja mietimme. Olisimme ehkä toteuttaneet tämän itsekin. Me sitten loppupeleissä päädyimme kohtaamaan vasta kirkossa, kuvat otettiin jälkikäteen. Olihan se aika maaginen hetki :´) Kesällä tulee jo kaksi vuotta siitä hetkestä, mutta edelleen muistan tunteen. Sniif!

  Ihanaa kun teillä on vielä kaikki kiva edessä! Lisää hääpostauksia vaan kehiin, täällä ainakin yksi häähullu odottelee niitä !

  http://liliesandginger.blogspot.fi

  • Oi, onneks olkoon jo etukäteen 2-vuotis hääpäivästä <3!
   Näiyä hääjuttuja näpytteleekin ihan eri fiiliksillä kun häihin on oikeesti aika vähän enää aikaa…tuntuu jotenkin todellisemmalta :).

 4. En ollut aiemmin kuullutkaan tästä, vaikuttaa tosi kivalta idealta! Meillä on häät kesällä 2015 enkä ole vielä kovin aktiivisesti suunnitellut mitään, siksi varmaan tämäkin oli ihan uusi juttu. Meillä on vihkiminen klo 15 ja se on vielä auki että otetaanko kuvat ennen vai jälkeen vihkimisen, ajankäytöllisesti olisi ehkä fiksumpaa ottaa ennen mutta toisaalta mulle ois tärkeää tuo että nähdään vasta kirkossa. Mutta jos päätetään ottaa kuvat ennen vihkimistä niin tämä on kyllä ehdottomasti harkinnan arvoinen juttu!

  • Kello 15 vihkiminen oli meilläki haaveena, mutta se oli kerenny mennä jo :/. Kummallaki on omat hyvät ja huonot puolensa: jos ottaa kuvat ennen vihkimistä, vieraitten ei tarttee ootella. Jos ottaa vihkimisen jälkee, niin saa säilytettyä perinteen, että morsiuspari näkee vasta kirkossa :). Vieraille kannattaa keksii jotain tekemistä jos otatte kuvat vihkimisen jälkeen 🙂

  • Kiitti <3. Mie yritän nauttii, vaikkakin varmasti jossain vaiheessa bridezillaus iskee :D.

 5. Täälläkin potrettikuvat tullaan ottamaan ennen vihkimistä, joten samalla kaavalla mennään:) Toinen kuva ylhäältä on kyllä lempparini, breathtaking!<3

  Jään innolla odottamaan tulevia hääpostauksiasi!:) Omia häitä tanssitaan toukokuussa 2015, joten hääaiheisia postauksia tulee varmasti itsekin näpyteltyä lähitulevaisuudessa;)

  jelissa-everystepmatters.fitfashion.fi

  • Se on kyllä ihana kuva <3! Teilläkään ei oo sit enää kovin pitkä aika häihin, aika menee nimittäin niin nopeesti. Tuntuu, et oisin ite sanonu hetki sitten, että vielä vuosi häihin ja nyt enää 3kk :D.
   Kiva ku linkitit blogis, pitääkin tulla vierailulle :)!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta