FITFARM LITE: Viikko 2

Viime viikolla oli toinen FitFarmin Lite In Shapen ohjelmaviikko. Alkuviikosta yllätyin huikeasta vatsan muutoksesta ja ajattelin, että se motivoisi treenaamaan ihan hulluna läpi viikon. Noh eihän se ihan niin mennyt.

Maanantaina sekä tiistaina tein Liten kahvakuulatreenin kotona ja perjantaina kävin puntilla. Siihen se sitten jäi. Lite In Shapessa suositus 4 treeniä viikossa, mutta minimissään 3, joten menin kuitenkin ohjeiden mukaisesti.

Ihanaa kun ohjelmassa on mahdollisuus tehdä treenit myös kotona! Kahvakuulaohjelman tekemiseen menee reilut 30minuuttia kun tekee tehokkaasti, joten siinä ei auta edes tekosyyt ”en ehdi”. Testasin ohjelman sekä illalla Eetun nukkumaanmenon jälkeen että aamulla tyhjällä mahalla ja tehoja riitti huomattavasti enemmän ilta-aikaan tehtynä. Toisaaltaan aamutreenit antaa kivan virtapiikin ja pirteän startin päivään. Ajattelinkin herätä huomenna pikkaisen aikaisemmin ja tehdä kahvakuulaohjelman kotona ennen töihin lähtöä.

 

IMG_8682

IMG_8683

Perjantaina kun kävin salilla tein selän ja ojentajat. Harmittaa kun en vaan saa enää sellaisia kiksejä salilla käynnistä kuin ennen. Kiva fiilishän siitä tuli ja näin, mutta en vaan enää koe sitä niin omaksi paikaksi kuin ennen. Johtuu varmaan osittain siitä, kun en ole niin tyytyväinen peilissä näkyvään tytsiin. Eniten ärsyttää miun kädet. Vielä vuosi sitten käsivarteni olivat huomattavasti linjakkaammat ja lihaksikkaammat, nyt nämä tuntuu vain ihme rimpuloilta.

IMG_8684

Eilen vietin Äitienpäivää ja ensimmäistä Cheattia. Ohjeiden mukainen vapaasyöntipäivä olisi ollut vasta tulevana sunnuntaina, mutta päivää sai onneksi vaihtaa. ”Kun antaa pikkusormen se vie koko käden” fraasi toteutui taas jälleen kohdallani. Aamupalahetki oli aivan ihana ja siinä yllättäen herkut ei ollut edes niin hyviä kuin olisi voinut luulla. Noh, eihän se siihen jäänyt. Minimiehen koisatessa vedin vielä hieman karkkia ja suklaata sekä illalla puolikkaan pitsan joten reisillehän se meni. Voin muuten kertoa, että olo oli illalla ihan kaamea ja maha oli kuin pari tuntia kohonnut pullataikina.

insta fitfatmamatiina
insta fitfatmamatiina

 

Tänään oli muuten ensimmäinen päivä uudessa työpaikassa! Alku vaikutti lupaavalta ja odotan innolla jatkoa. Työporukkakin vaikutti todella kivalta ja leppoisalta. Varvas osoittaa nyt mieltään kun kipsuttelin koko päivän korkkareissa ja pikkuvarvas muistuttaa pikemminkin perunaa kuin varvasta. Saisi alkaa jo parantua. Eetukin oli jotenkin tosi hyvällä tuulella tänään, käytiin puistossakin, mitä ei yleensä arkisin ikinä tehdä. Mukava maanantai <3.

 

En tiedä tulenko jatkossa ihan viikottain raportoimaan Litestä, katsoo nyt. Toisaaltaan näitä on ihan kiva tulla lukemaan itsekin jälkikäteen ja toivottovasti Liteä harkitseville voi olla näistä postauksista vaikka vinkkiä. Mitä mieltä olette, jatkanko viikottaista raportointia?

 

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

Tiina / Fit Fat Mama

9 vastausta artikkeliin “FITFARM LITE: Viikko 2”

 1. Jatka vaan raportointia, kiva seurata miten sujuu 🙂 Mulla on treenaamisen kanssa sama homma, ei saa samanlaista fiilistä kun ennen ja siks puntit heiluukin aina vaan harvemmin, mikä näkyy kyllä käsissä kun vähätkin lihakset alkaa kuihtuun ja muussakin kropassa. Pöhöttyny olo vaikka enemmän se on omassa päässä, mutta inhottavaa kumminkin.

  • Kivaa kun tykkäät seurata ja samaistut :). Vaikka harmi ku siullaki sama probleema, tää on kyl niin ärsyttävää ja inhottavaa. Ei vaan saa enää samaa fiilistä, vaikka tietää että just sillä salitreenillä kroppaa saa muokattuu eniten. Onneks on tuo kahvakuula vaihtoehtokin, mutta eihän se kuitenkaan ole yhtä hyvä kuin salitreeni. Tsemppii siullekin, toivottovasti löydetään joskus se salikipinä :)!

 2. Jatkat ehottomasti! Puoliväli kuvia muutoksista ois kiva vaikka nähdä! 🙂 Näytät hyvältä tossa kuvassa, kumpa itse ois ees tossa kunnossa!

  • Kivaa, jo kaksi tätä mieltä! Sitten jatkan näitä, kivaa kirjoitella ihan vapautuneesti vaan fiilispohjaisesti miten on mennyt :)!
   Joo pitää räpsiä jossain vaiheessa kuvia ihan kamerallakin, kännykällä oon nyt räpsiny mutta ne on harmillisesti paljon kökkölaatusempia 😀 :/.

 3. Muistin jotenkin ensimmäistä kertaa pitkään aikaan että siulla on tämä blogi, ja olipas kiva lukea näin kivoja kuulumisia! Odotan tosi paljon että nähdään!

  – Arla

 4. Jatka vaan raportointia! Näitä kiva lukea ja itsellekin ajankohtainen juttu! Mukava, että työn aloitus sujui hyvin 🙂

  • Kiva et tykkäät, miepä jatkan sit viikottaista höpinää litestä :)! Kiitti, tuntuu kyllä paljon kivemmalta kuin edellinen paikka 🙂

 5. Näitä kuulumisia on kiva lukea:) täälläkin saatiin nyt miehen kanssa otettua itseämme niskasta kiinni. Eilen herkuteltiin, maattiin sohvalla pojan kanssa ja katottiin lätkää. Ja tänään alko yhdessä sovittu ohjelma:) kohta poika päikkäreille ja kotijumppia pyörimään.. Hyvä tsemppi päällä ja nyt kaivettava se entinen treenihullu täältä mammailun alta:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta