Fit Fat Mama Kaksplussalla!

Whaat mikä ihmeen Fit Fat Mammeli tänne Kaksplussaan on pompsahtanu?!  Voisin hieman kertoa itsestäni täällä uuden kotini puolella. Blogia olen kirjoittanut vuoden verran, joten tuntuu hassulta tehdä tavallaan ensimmäinen postaus. Kädet melkein tärisee, kaikki uusi on aina jännittävää -mutta olen muutoksesta todella innoissani! Toivottovasti kuvat näkyy, kommentointi toimii jne! Pidin blogia tätä ennen FitFashionissa, mutta koin paikan liiankin treenibeibemäiseksi, joten tunnen Kaksplussan olevan itselleni parempi koti.

IMG_1332v

eeetu hää

Eli MOI! Mie oon Tiina. Nimenomaan mie, eikä mikään mä. En asu hienossa Helsingin kerrostalon kattohuoneistossa jossa kaikki on pure whitea, vaan Joensuussa omassa (pankin) rivitalossa mieheni Tuomaksen sekä 1v2kk poikani Eetun kanssa. Ihmis-poikien lisäksi kotona vilistää Saajo-koira sekä hyvin usein myös villakoiria. Olen tällä hetkellä housewife, mutta en ole mikään Muumimamma-Mutsi joka harrastaa pullan paistoa ja pölyhuiskan huiskuttelua. Ikinä ei pitänyt saada lapsia, eikä mennä naimisiin, mutta toisin kävi. Olen kokenut aikamoisen elämänmuutoksen bilehirmusta pirttihirmuksi.

IMG_1380

IMG_7184

20141030_172131

Harrastan kuntosalilla käyntiä ja lenkkeilyä. Vaikka treenaan, en ole mikään fitness-hullu. En vedä överi natsilinjalla, vaan ihan normaalia ruokaa. Rakastan herkuttelua ja karkki on ehdottomasti se suurin paheeni. Olen tosin tällä hetkellä karkkilakossa, joka loppuu jouluaattona. Suklaahimo on jo valtava! Punttien heiluttaminen ei kuitenkaan aina maistu ja motivaatio pulapeikko näyttää minullekin monesti naamaansa. Ylä-ja alamäistä huolimatta olen saanut liikunnan ja (yleensä) terveellisen ruokavalion pysyvästi elämääni. Tykkään välillä myös haastaa itseäni ja nyt menossa onkin 30-päivän vatsahaaste. Homma alkaa rehellisesti sanottuna kypsyttää, mutta ei ole enää paljoa jäljellä! Blogin puolelle olen tehnyt myös kotijumppia, jotka löytyvät kotijumppa -tunnisteen alta.

IMG_1533

hii

Kirjoitan monipuolista matskua niin mammajutuista treeneihin, meikeistä mielipiteisiin. Rehellisyys ja elämänmakuisuus on ehkä ne sanat, jotka kuvaa tyyliäni. Kysyin blogin facebookissa lukijoilta sanoja jotka tulee blogistani mieleen ja sieltä pompsahti mm. ”rautaisa, aito, temperamenttinen, sporttinen, piukka & persoonallinen. Käytän blogin facebook-sivuja paljon ja lukijat ovat saaneet monesti päättää esim. minkä postauksen julkaisen ensin, mikä palkinto arvotaan, minkä otan profiilikuvaksi jne. Joten eikun tykkäilemään!

Myös niitä arjen ei-niin-kivoja juttuja, eikä pelkkää pintaa sekä niistä asioista, joista ei niin usein puhuta. Äitiyden muuttamat tissitvatsan roikkuva nahka, Äitiyslomalla voi olla myös tylsää ovat esimerkiksi aiheita jotka olen nostanut pöydälle. Tykkään myös tehdä mielipidepostauksia, koska ne herättävät hyvin keskustelua. Perus luonteeltani olen positiivinen, mutta blogini ei ole pelkkä hyvänmielen läpä-läpä blogi. Tämä on paikka jonne voin purkaa tarvittaessa fiiliksiä myös niistä ikävimmistä asioista ja olen myös saanut lukijoilta ihanaa vertaistukea. Äitiys -ja elämä ylipäätänsä on nimittäin välillä aikamoinen vuoristorata.

IMG_1393

mie

tiinalaukk

Rakastan myös käsilaukkuja ja kaikkea tyttömäistä. Myös vaatteet on ihania, varsinkin nyt kun kroppa alkaa olla suurinpiirtein kuosissa. Ikuisuus jenkkakahvat roikkuu silti sitkeästi mukana, mutta noh. Milloin nainen olisi kroppaansa 100% tyytyväinen, ei varmaan koskaan. Rakastan puhumista ja olen livenäkin aikamoinen papupata. Kommentointi lukijoiden kanssa onkin ehdottomasti bloggaamisen suola ja sokeri! Täällä kaksplussalla kommentointi on helppoa; ei tarvitse laittaa edes s-postiosoitetta. Kun käyt samalla laitteella kommentoimassa, tietosi tallentuvat, eikä niitä tarvitse syöttää joka kerta erikseen. Joten tulkaa vaan rohkeasti kommentoimaan ja keskustelemaan, en mie pure!

Tässä mie nyt olen. Tervetuloa!

Tiina / Fit Fat Mama

18 vastausta artikkeliin “Fit Fat Mama Kaksplussalla!”

  • Eka kommentti Kaksplussalle ja tää toimi, Jes! Nyt oon helpottunu :).
   Kiitos Laura <3!

  • Kiitos Janica :)! Teidän lukijoiden kommenteista oli facebookin puolella hyötyy, sain niistä inspistä :)!

 1. Onnea onnea Tiina!<3 Tosi kauniita kuvia tässä(kin) postauksessa, ihanan elämäniloisia ja tosiaan olet muuttunut aikojen myötä.:) Tosin kasvamistahan tämä elämä on, täällä ollaan kans muututtu aika paljon.

  • Kiitos <3! Joo ollaan muututtu kummatkin aika paljon niistä joensuun puisto-ajoista :D.

 2. Onnea uudesta blogikodista, jatketaan lukemista täällä! Tosi kaunis kuva bannerissa 🙂

  • Kiitos ja huippua että tulit perässä :)! Nyt siun ei tarttee kirjoittaa edes sitä ei.ole-s-postijuttua joka kerta 🙂

 3. Voi että mä tykkään sun blogista! sun blogi on niin erilainen ku muiden, ihan oma omaa laatuaan. ihania noi sun uudet kuvat esim tuol bannerissa tosi kauniita kuvia susta !

 4. Oot kyllä ihan mun lempparibloggaaja. FitFashionista mä sut löysin ja nyt seuraan kyllä tännekin. :))

  • Tuli hyvä mieli, kiitti Sonja <3! Minuu hirveesti stressas (ja vieläki) että tuleeko ff:n kautta seuraajat perässä ja huippu juttu että sie ainakin tulit :)! Toivottovasti viihyt jatkossakin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta