FAIL- Kuvia

Monesti blogeissa on vaan ah-niin-ihania tiptop kuvia, mutta sain inspiksen lukijan toiveesta ”pahimmat failit” joten tässäpä arkistojen ei-niin-ihania kuvia olkaa hyvät!

 

IMG_0662

IMG_8283

20130823_103243

IMG_7915

 

DSC03556

IMG_9648

IMG_9068

 

SDC10961

IMG_0787

 

No siinäpä muutamia :D. Tätä oli hauska tehdä, kiitti lukijalle ideasta! Itelleen pitää osaa myös nauraa! Salikuvista voisi tehdä joskus ihan erillisen FAIL-kuvakoosteen, #gymfacet on nimittäin aina aikamoisia. Tehkääpä muutkin bloggaajat vastaavanlaisia, kivaa kontrastia ainaisten pose-pose-life is good-kuvien tilalle!

Tänään käytiin Eetun kanssa Babydancessa sheikkaamassa pyllyä ja hiki kyllä irtosi! Teen dancesta erillisen postauksen, vinkkinä muillekin Joensuulaisille mammoille :).  Huomenna Eetulla luvassa hoitopäivä ja tää Mamma vetää kotosalla poikanais-päivän Täydellisten Naisten dvd-maratoonin kera sillä aikaa!

 

 

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

 

Tiina / Fit Fat Mama

20 vastausta artikkeliin “FAIL- Kuvia”

  1. hehe, tää oli ihan huippu! 😀 mulla on kans ollu pidempään tarkotus tehä vastaava, mutta en oo vielä saanu kuvia valittua. ja oi täykkäri-maraton, parasta!

    • Hehee, kiitti :D. Joo tee sieki ihmeessä, siulla on aina niin kivoi asukuvii, nii ois hauska nähä sellasii faileja :D. Täykkärit on best! =)

  2. Tosi hauskoja kuvia 😀 toi juoksu kuva oli huippu 😀 oletko tehnyt postauksen synnytyksestä? Olisi kiva lukea sellainen ja jos olet tehnyt niin voitko linkata sen vaikka seuraavaan postaukseen 🙂

  3. Joo siis tällast on siistii lukkee!! Ja sitte jos sun se Eetu sanoo jtn ei niin viisasta ja höpisee turhia yms yms ni voit pistää korvan taakse ja keräillä niitä sitten blogin puolelle 😉

  4. Paras. 😀 Pitäis kans ehkä säästää ne fail kuvatki. Joskus oon tehny tämmösen kyl joskus muutamalla kuvalla. 🙂

  5. Hauskoja kuvia! 😀 Toi eka ei oo kyllä niin paha, vähän hassu vaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta