Esse Organic Ihonhoito + ARVONTA

Ihoni on melko ongelmallinen. Helposti rasvoittuva, suuret ihohuokoset ja varsinkin stressatessa olen huomannut ongelman vain kasvavan. Olikin oikea jackpotti kun pääsin blogiyhteistyön merkeissä kokeilemaan uutta, luonnonmukaista kasvonhoitosarjaa sekä kävin elämäni ensimmäisessä kasvohoidossa Joensuun Ecobeaty-liikkeellä.

Rakastan kauneuteen, omaan ulkoiseen sekä sisäiseen hyvinvointiin liittyviä tuotteita joten lähdin innolla yhteistyöhön mukaan. Esse Organic on nimensä mukaan luonnonmukainen ihonhoitosarja. Aikaisemmin itselleni oli ihan sama miten ja missä käyttämäni tuotteet on valmistettu, mutta nyt olen muutenkin kiinnittämään asioihin enemmän huomiota.

esseorganic

Tuotesarja on Suomen markkinoilla muutenkin uusi juttu, joten oli mielenkiintoista kuulla -ja kokeilla sitä. Natural Goods Companyn Minna toi sarjan tännekin puolen maailmaa saataville ja Joensuussa jälleenmyyjänä toimii Ecobeaty.

Markkinoille tuoneen Minnan sanoin:

”Essen hoitofilosofia perustuu 4 peruspilariin; antioksidantteihin, omega
rasvahappohin, pH-tasapainotukseen ja ihon mikrobiomin hoitamiseen.
Hoitotuotteilla + hoitolahoidolla tähdätään iholla vallitsevan hyvän
bakteerikannan vahvistamiseen, joka tervehdyttää ihoa sekä hidastaa ihon
ikääntymistä. Ihon mikrobeja siis hoidetaan prebiootein ja probiootein +
kasviaktiiviaineilla samoin kun suoliston bakteerikantaa. Tämä on vielä
aika uutta ihonhoidossa ja Esse on yksi ensimmäisiä ammattisarjoja, joka
paneutuu aiheeseen.”

Varsinkin tuo ”hidastaa ihon ikääntymistä” kuulostaa hyvältä! Ei ole enää iho niinkuin 18-veenä ei.

IMG_9616

IMG_9615

 

 

 

ei, se ei ole muumio. it's just me!

ecobeatyjoensuu

Kävin Ecobeatyssa kasvohoidossa, jossa ensin keskustelimme ihoni kunnosta ja sen perusteella hän valitsi tuotteet joita käytti hoidon aikana. Tapani mukaan höpöttelin aika lailla, loppuvaiheessa keskityin vain nauttimaan hieronnan ja hoidon yhteydestä. Kasvojen lisäksi hoidettiin myös kädet sekä decoltealue.

Istumatyöläisenä huomasin miten jumissa hiirikäteni olikaan, pitäisi huoltaa useammin myös käsiä. Hoito oli todella monipuolinen ja rentouttava, ihmettelin miksi en ollut aikaisemmin saanut aikaiseksi käytyä kasvohoidossa. Pitää ehdottomasti käydä joskus uudelleen –tätä ihoni kaipaa. Suklaalta tuoksuva kuorinta jäi eniten mieleeni, ylläri, tälläinen herkkuholisti kun olen hihi.

esseorganic2

esseorganic6

Kasvohoidon jälkeen minulle valittiin muutama tuote Essen valikoimasta. Päivittäiseen käyttöön ja kosteutukseen sekä pari kertaa viikossa käytettävä kuorinta-aine.

IMG_9759

Puhdistusaine on öljypohjainen, joka tuntuu aika kivalta vaihtelulta. Iho ei tunnu pestessä yhtään kuivalta, eikä aine myöskään vaahdonnut lainkaan. Aine ikäänkuin liukui iholla, ohjeessa kerrottiinkin että ”sitoo itseensä epäpuhtauksia”. Ihoni on helposti rasvoittuva, joten viimeistelen pesun vielä kasvovedellä jonka jälkeen kosteutan.

esseorganic5

Kosteusvoide on melko paksua, olematta kuitenkaan liian tököttiä. Tuoksu on kaikissa aineissa melko mieto, itselleni tuli mieleen Koli Span tuoksusuihku. Miehen mielestä aineet tuoksui mullalta haha! Raikas ja sopivan hento omasta mielestäni.

esseorganic3

Pari kertaa viikossa kuorin kasvot aineella, joka syväpuhdistaa tehokkaasti. Tuoteluettelossa oli mukana Aloeveraa, jonka puolesta liputan muutenkin 6-0.

esse

esse2

Sain myös järjestää teille arvonnan, jossa voit voittaa Essen tuoteboksin! 1 arvan saat kommentoimalla haluatko voittaa seka vai herkän ihon setin, ja lisä-arvan saat tykkäämällä blogini facebook sivuista.

Arvonta päättyy maanantaina 30.11. Onnea arvontaan!

*Tuotteet saatu blogin kautta. Yhteistyössä Ecobeaty.

 

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

Tiina / Fit Fat Mama

73 vastausta artikkeliin “Esse Organic Ihonhoito + ARVONTA”

 1. Herkkäihoinen osallistuu ilmeisesti 2 kun seuraan facessa sekä instassa 😀

 2. Juuri eilen löysinkin blogisi facebook-sivun ja tykkäsin tietenkin heti. Eli osallistun arvontaan kahdella arvalla ja ehkäpä sekaihon tuotepaketti olisi sopivampi.

 3. Kahdella arvalla mukana 🙂 Tykätty ja sekaihon setti olisi mainio!
  reetta.kylmakoski(a)gmail.com

 4. Kahdella arvalla mukana eli tykätty myös!

  Ja herkän ihon setti.

  xevex82(at)gmail.com

 5. Ihanan tyylikkäät putelitkin, vau! Yhdellä arvalla sekaihosetin arvonnassa mukana 🙂
  jippurajr(a)hotmail.co.

 6. Herkän ihon setti. Olispa mahtavaa päästä testaamaan näitä! 🙂 ja täytyypä ottaa seurantaan myös facessa. Instassa jo seurailenkin.

 7. Mukana!
  Herkän ihon setti olisi aika huippu,
  eka vauva tulossa ja olen kanssa miettinyt nykyään tarkemmin mitä iholleni laitan:) Facebookissa en ole, joten tätä kautta tykkäilen!
  [email protected]

 8. Kahdella arvalla mukana ja kuivan/herkän ihon setti olisi minulle parempi.
  s.kansakoski(at)luukku.com

 9. Seka! Yhdellä arvalla mukana, paitsi seurailen instassa 😀 Ihanku oisin lukenu oma kirjottamaa tekstiä! 😀 täysin samat jutut löytyy munkin iholta vaikka vasta 20v mutta äiti myös!
  [email protected]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta