Esittelyssä Vierashuone

Dodiin, ajattelin pitkästä aikaa tehdä postausta meidän kodista. Palasia kodista postauksen löydät TÄÄLTÄ ja olohuoneen esittelyn TÄÄLTÄ. Me itseasiassa vaihdettiin pari viikkoa sitten olohuoneen järjestys, pitääkin tehdä siitä jossain vaiheessa postausta. Mutta nyt katsaus meidän vierashuoneeseen:

bVierashuone toimii meillä lähinnä vaatteiden ja muiden tavaroiden säilytyspaikkana. Pyykinkuivausteline on monesti huoneen vakiokalustoa, mutta roudasin sen kuvasta veke. Sillon harvoin kun joku tulee meille yökylään, niin onhan se mukava että ei tarvitse laittaa olohuoneeseen nukkumaan. Sohva on levitettävä ja ihan jees nukkua.

Kun muutimme 2h+keittiö asunnosta 4h+keittiö kämppään, niin iski lievästi sanottuna -miten hitossa sisustan kaikki huoneet-fiilis. En osaa luontaisesti visualisoida (onkohan edes oikein kirjotettu :D) että ooo tämä huonekalu tulee tähän ja tähän käy tälläiset värit. Sohvakin on itseasiassa ruskea, johon olen heittänyt mustan lakanan päälle. Todellakin laiskan naisen DIY. Tai oikeastaan ”koska olen nainen ja voin aina muuttaa mielipidettäni DIY”. Sohvalle ainoat kriteerit oli nimittäin että sen saa levitettyä. Ei ollut vielä mitään hajua väreistä. Tuo kun sattui kohdalle tori.fissä ja vielä edulliseen hintaankin niin ostettiin. Muistan kun viime kesänä eräs aamuyö makoilin pallomahan kanssa sohvalla ja sain hirveän vierashuone-sisustus ahdistuksen. Ruskea sohva alkoi näyttää niin ärsyttävältä, että huvitti temmata koko höskä huis hiiteen. Sen sijaan laitoin mustan lakanan päälle ja jopas alkoi näyttää siedettävämmältä.

 

IMG_5983 Ikea hylly + laatikot oli aikaisemmin olohuoneessa, mutta toimivat täällä paljon paremmin. Laatikosta löytyy mm. hääkrääsää, lehtiä jne.

 

IMG_5988IMG_5989 IMG_5985Liukuovellinen kaappi vie huoneesta eniten tilaa. Ärsyttää kun kaapin takia tapettia näkyy ihan vähän vain, mutta ei voi mitään.  IMG_5990Monen monet peili selfiet on tullu napattua peilin kautta. Asukriiseilyt tapahtuu myös tässä huoneessa ja monesti lattiat on vaatteita täynnä.  IMG_5993 IMG_5995Hallittu kaaos. Ties miten monta kertaa olen nuokin hyllyt järjestänyt, mutta aina ne vain sotkeentuu uudelleen. Toisella puolella on miun juhlakolttuja + kenkiä, toisella puolella Eetun isompia vaatteita jotka odottavat käyttöä (+ jotain rojua , mm. stepperi :D). Normaalikäytössä olevat vaatteet on Eetun huoneen kaapeissa.

IMG_5987 IMG_5992Printtioksennusta. Huoneeseen kävisi jotkut basic-verhot, mutta olkoon nyt näin kunnes löydän paremmat.

 

Alakerta on aikalailla musta-valkea, niin toisaaltaan kiva että edes joku huone on pirtsakampi.

Onko teidän kodissa vierashuonetta?

-Tiina

Tiina / Fit Fat Mama

4 vastausta artikkeliin “Esittelyssä Vierashuone”

  1. Ihana tehostetapetti, makeet värit! 🙂 Me asutaan kolmiossa, joten meidän vierashuone muuttui pari vuotta sitten lastenhuoneeksi. Muuten se on ihan hyvä, mitä nyt pieni ja sinne tarvittaisiin isompi vaatekaappi jotta tulevan beibinkin kuteet saa jonnekkin järkevästi. Voikohan (nainen) olla koskaan tyytyväinen sisustukseen? 😀 Aina löytää jotain, minkä voisi muuttaa.. 😉

    • Kiitti, iteki tykkään siitä :). Mut toisaaltaan olis kiva vaihtaa vaaleaan tapettin, niin pieni huone näyttäisi ehkä hieman valoisammalta…eli joo todellaki aina tulee mieleen jotain mitä muuttaa :D.

      Suosittelen teitäki hankkimaan liukuovellisen kaapin, säästää tilaakin kun ovet aukee sivulle :).

  2. Ai hitsi me tarvittais tommonen kaappi eteiseen! Mä suorastaan vihaan meidän eteistä 😀 joku järki pitäis saada siihenkin..

    • Meidänkin eteinen huutaa liukuovellista kaappia,tulis niin paljon siistimmän näköinen :/ :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta