Esittelyssä Olohuone

Kerroinkin viime viikolla, että innostuin ottamaan siivouspäivänä olohuoneesta kuvia kun joka paikka ei ollut koirankarvapalloja tai leluja täynnä.

Meidän olkkarissa on vähän liikaa krääsää, se on lähes aina sotkuinen ja kesää varten voisi värimaailmaa pikkaisen piristää. Muuten olohuoneeseen olen tyytyväinen: täällä on paljon tilaa ja takaovesta pääsee kivasti takapihalle.

Tässäpä kuvia:

IMG_4594

IMG_4595

Olohuoneen oikealla puolella on meidän levitettävä divaanisohva. Levitetään sohva usein viikonloppuisin ja löhnötetään oikein kunnolla. Siitäkin tietää arjen koittavan kun sohva on kasattuna. Seuraava sohva tulee olemaan varmaankin musta, kunhan joskus on uuden aika. Valkoinen sohva olisi iiihana ja toisi kivasti kontrastia mustaan tapettiin, mutta sottapytty ihmisten talouteen ei olisi kovin fiksua ostaa vaaleeta sohvaa. Haluaisin uudet sohvatyynyt. Toinen on ihan lötterö ja toinen ei mätsää värimaailmaan.

 Sohvapöytä on vaan joku perus Ikeasta. Haluaisin arkkupöydän, mutta sopivaa ei ole löytynyt.IMG_4593

Divaanin vieressä Ikean hylly ja laatikoita. Alahyllyillä on miun ja Tuomaksen kirjoja. Hyllyn päällä mariskooleissa on pikkukrääsää ja Eetun kuva on ollu tuolla ristiäisistä asti.

Paperilamppu on kokenu kovia kun Saajo-koiramme on heiluttanut hännällään siihen reiän :D. Lisäksi lampusta on tippunu joku osa ja se ei pysy suorassa. Vois metsästää joskus uuden, mutta en oo saanu aikaiseks.IMG_4597

Olohuoneen vasen puoli on vaalea-teemainen. IMG_4598 IMG_4602

Jo aikaisemmassakin kotipostauksessa näkynyt kuvakollaasi. Tuokin hylly Ikeasta. Leikkimatto nököttää tuossa aina, ainoa olkkarin väriläiskä :D.IMG_4608

Tämä on meidän olohuoneen ongelmakohta. Nyt varsinkin kun Eetu on alkanut liikkua. Pöytätietokoneen napit on lähellä, Elisa viihteen nappula alhaalla. Auta armias kunhan minimies pääsee pöydän tasolle. Tämä näyttää ärsyttävän epäsiistiltä aina, mutta ei noita kauittimia oikein saa piiloonkaan. Näyttö toimii meillä siis telkkarina -ja tietokoneen näyttönä. Silmät tuntuu menevän melkein kieroon kun töllöttää tekstejä näytöltä.

IMG_4614 IMG_4615

Meille kerääntyy liikaakin tavaraa ja laatikot on olkkarin pelastus. Muuten meillä olisi vieläkin sotkuisempaa. Miulla on vaan paha tapa tehdä pikasiivouksia ja survon tavaroita millon minnekin ja sitten niitä saa aina myöhemmin etsiä :D.IMG_4604

Mustassa hyllyssä kirjojen edessä peltitaulu. Peltitauluja on tullu hamstrattua meille vähän liikaakin ja moni lojuu käyttämättä jossain laatikon pohjalla. Kilpikonna on muisto Kanarian matkalta.IMG_4619Olohuone edestä päin.

 Sellanen on meidän olkkari.

-Tiina

Tiina / Fit Fat Mama

6 vastausta artikkeliin “Esittelyssä Olohuone”

  1. Ihastelin myös tuota tummaa seinää! Ja olipas vikassa kuvassa aika supersuloinen photobomberi 😀
    Miun on ihan pakko saada Minni ja Mikki-tyynyt 😀

    • Kiitti, iteki tykkään tosta :). Hihi, Eetu halus kuvaan mukaan :D. Joo teille kävis kyl kätsästi Minni ja Mikki-tyynyt :D. Ostin noi muistaaksee hm-homesta

  2. Ihana toi musta tapetti, et sattuis merkkiä muistamaan tai nimeä juurikin tollaista haen kun olohuoneen tapetti etsinnässä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta