Energy Joensuu -Täällä treenaan!

Ohimennen olen useastikin maininnut käyväni Energyllä, mutta ajattelin nyt tehdä kunnon esittelyn kotisalistani. Olen käynyt Energyllä n. 2½ vuotta joten paikka on tullut hyvinkin tutuksi. Jumppapirkkoilu alkoi aikanaan kyllästyttää ja halusin vaihtaa salille, jossa painotettaisiin enemmän nimenomaan kuntosaliin. Kertaakaan en ole harkinnut vaihtavani, eli olen ollut tosi tyytyväinen. Miulle on tärkeää, että kuntosalin henkilökunta on myös mukavaa eikä mitään naama norsunpiipillä olevaa bodariporukkaa. Heti ensimmäisestä salikäynnistä jäi hyvä maku suuhun ja on sitä edelleen :).

IMG_7007IMG_7011

Viralliselta nimeltään Kunto-Taipale Energy sijaitsee Joensuun keskustassa, Anttilan vieressä. Toinen Energyn toimipiste löytyy Ylämyllyltä jossa olen käynyt kerran. Kuntosalikortilla pääsee treenaamaan 24/7, eli vaikka into treenaamiseen syttyisi keskellä yötä niin avot, eikun rautaa nostelemaan!  Varsinkin vuorotyöläisille on hyvä, että salille pääsee joustaviin aikoihin. S-marketin aukioloaikoina salille voi kulkea sekä pää, että sivuovesta, mutta kaupan ollessa kiinni kulku tapahtuu sivuovesta avainkortilla.

 

IMG_6969  IMG_6972IMG_6973

Kuntosalin lisäksi Energyllä on muitakin palveluita. Fysioterapiaa, hierontaa, solarium ja myös ryhmäliikuntatunteja. Suurin osa on Lessmilsin, mutta kalenteriin on tullut muutamia uutuuksia jotka ei ole Lessmilsin. Pitäisikin käydä kokeilemassa niitä! Fysioterapeutteja löytyy jopa 11kpl, joten aikojakin saa heille helposti. Fysioterapiaan ja hierontaan voi itseasiassa varata aikoja myös Energyn nettisivuilta. Oi voi, pitäisi itsekin käydä joskus hierojalla! Eetu kasvaa ja kasvaa, ja miun selkä joutuu enemmän koetukselle. Varsinkin yläselkä menee helposti juntturaan. Itse hoidan asioita mieluusti netistä joten oli kiva kuulla, että heille on tulossa lähiaikoina myös verkkokauppa! Verkkokaupassa voi jatkossa ladata salikorttia, ostaa lisäravinteita jne. Energy on myös siinä suhteessa hyvä, että se kehittää toimintaa ja on ajan hermolla. Remppaa on tehty, uusia laitteita hankittu jne. Haluan, että salilla on viihtyisää olematta liian fiiniä ja tykkään Energyn ”ulkoasustakin”.

Energyn nettisivut löytyvät TÄÄLTÄ , Hinnasto TÄÄLTÄ, ryhmäliikunta aikataulu TÄÄLTÄ.  Fysioterapian & Hieronnan 60-minuutin aikavaraukset TÄÄLTÄ, (en hyödy linkkien klikkailuista).

Mutta nyt lähdetään kierrokselle Energylle:

IMG_6966 IMG_6962 IMG_6964 saliii

Kun aulasta käännytään vasemmalle, löytyy useita fysioterapia huoneita, solarium sekä tietysti pukuhuone. Pukkarissa on otettu monen monet peili-selfiet.

IMG_6975 IMG_6977

Aulasta oikealle käytävää pitkin löytyy ryhmäliikuntasali ja muutama fysioterapia huone. Lastenparkkihuone on tuo ensimmäinen ovi vasemmalla.

IMG_6979 IMG_6980 Stairmaster.IMG_6981 IMG_6982

Lämmittelypaikalta löytyy laitteita jokaiseen makuun! Itsehän olen maailman laiskin lämmittelijä. Pyöräilen salille n.10-minuuttia joten se riittää miulle.Lempparilaite on stairmaster, laite jossa kiivetään rappusia.

IMG_6984

10610986_541458339293293_1170366407_n

Huone joka on täynnä Panatan laitteita. Täällä on mm. selkä, peppu -ja reisilaitteita.Lempparit tuolta on uudet selkälaitteet ja kuvassa näkyvä takareisilaite.

IMG_6986 IMG_6987Panatan laitteita, useita penkkejä ja painokiekkoja. ”Äijä-puoli”. IMG_6998 IMG_6999 Ihana uusi kyykkylaite <3!IMG_7000 Puntteja.IMG_7001 Lisää puntteja.IMG_7002 Prässi ja vapaapaino paikat.IMG_6990

Toisen salin puolelta löytyy enimmäkseen Technogymin laitteita, sekä peilipaikka jossa mm. irtopainoja, pumppitankoja, jumppapalloja jne. Sanon itse tätä puolta Akka-puoleksi koska siellä on niin paljon laitteita, mm. reisien levityslaite jossa olen monesti nähnyt naisten vaan hengailevan.

IMG_6996 IMG_6994 Pari prässiä.

20140905_132515

Jäsenyydessä on myös se hyvä, että se ei ole kiveen kirjoitettu, sitova kuin mikä. Jos jäsenyyden haluaa esim. kuukaudeksi katkolle, se onnistuu. Monella salilla jäsenyys sitoo vuodeksi, mikä on miun mielestä aika perseestä. Edellisellä salillani oli PAKKO olla vähintään vuosi jäsenenä. Typerä järjestely. Sovin viime vuonna, että pidän lokakuun salista paussia kun ajattelin synnytyksen palautumisen kestävän pitkään. Palauduin kuitenkin niin nopeasti ja hinku salille oli kova, joten olinkin treenaamassa jo kahden viikon päästä synnytyksestä :D.

Muutama lukijakin käy kuulemma Energyllä, tulkaa vaan moikkaamaan jos satutte yhtä aikaa salille :). Miulla on aina mp3 korvissa joten en aina tajua,  mutta olisi kiva nähdä teitäkin!

Aloitin Energyn kanssa yhteistyön, mutta vaikka sitä ei olisikaan, suosittelisin paikkaa jokatapauksessa! Asiakkaita on laidasta laitaan, mummeleista bodareihin ja teinipoikiin joten kaikille on tuolla kaikkea.

Millaisella salilla itse käyt? Oletko vaihtanut useasti salia, vai ollut pitkään saman salin jäsenenä?

yhteistyössä Energy.

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa
Tiina / Fit Fat Mama

15 vastausta artikkeliin “Energy Joensuu -Täällä treenaan!”

 1. Aina kun käyn Joensuussa niin meen treenaamaan Energylle. Muinoin kun tutkin salivaihtoehtoja niin Energy oli Joensuun saleista ainoa, jonne kertavierailijakin tunsi olonsa tervetulleeksi. Tosi kiva sali muutenkin, selkeä, helppo tulla, hyvät laitteet ja tuota uudistumista katsoo niin ajan hermoilla ollaan kyllä tuolla ihan kaikin puolin. Ja palvelu on ollut henkilökunnalta sitä parempaa Joensuulaista eli rempseää ja iloista 🙂 ja kaikki hommat järjestyy ja saa hyvin tarvittaessa neuvoja.

  Mun kotisali on kans yksityinen, jonkin verran Energyä pienempi ja enemmän sellainen ”kaikkien sali”. Mun salilla ihan parasta on aivan mielettömän hyvä sauna ja suihkutilat (mitkä energyllä ei oo kyllä ihan parhaat) ja monipuoliset tunnit ja salin varusteet. Miinusta oma sali saa vähän liian pienestä ”äijä-puolesta”, mutta sen ymmärtää kun suuri osa salilla kävijöistä käy treenaamassa siellä ”laitepuolella”, että hyvin siellä treenaamaan mahtuu 🙂

  Nuo Panattan laitteet näyttää niin hyvältä! Oi, oispa pian Joensuun reissu edessä 😉

  iive
  voimaahoitsulle.blogspot.fi

  • Selkeys on kyllä myös ehdottomasti plussaa! Joskus toisella salilla käydessä on ollut sellainen öö apuva missä kaikki laitteet on, tuolla ne on mielestäni fiksusti laitettu paikoilleen :).

   Energyn äijäpuoliki on just sopivan kokonen ja Panattan laitteet tosi huikeita! Suihkun puolelle en oo itseasiassa ikinä kurkistanu ku käyn aina kotona pesulla..Jos satun samaan aikaan salille nii tuu ihmees moikkaa :)!

  • No en nyt sanos superiks, mut kiitti :D. On miullaki paljonki niitä löhnä hetkiä ja motivaatio välillä nollassa, mutta sieltä se aina tupsahtaa uusiks 🙂

  • Eiku räpsin noi kuvat viime viikolla, sillo sato lunta ihan hitosti :D. Nyt ne kaikki on jo sulanu :/

 2. No mä mietinkin että miksi oot niin tutun näköinen ! Mansikkapilvi-blogin tytön olen kanssa nähnyt siellä. Tosin Energyllä en ole käynyt vuoteen (koska muutin rantakylään ja käytän viilingin palveluita), mutta olen suunnitellut palaavani takaisin ”kotiin”.
  Vaikka Energyllä on tiettyinä aikoina ihmisiä ähkyyn asti, siellä on jonkinlainen lämmin ilmapiiri mitä on vaikea muilta saleilta löytää. Ylämyllyn salikin on tosi paljon ”kehittynyt” alkutilanteesta. Ainoa mitä muuttaisin, olisi ihmismäärä, mutta sille nyt ei varmaan voi mitään 😛

  • Okei no sitten ollaan saatettu olla siellä joskus yhtäki aikaa :).
   Niin nojoo, rantakylästä on sitten matkaa jonkinverran, mutta ainakin kävis hyvästä lämmittelystä jos pyörällä polkasee :D. Energyllä on kyllä monesti paljon porukkaa, mutta niinkuin sanoit, se ilmapiiri on silti tosi lämmin, eikä minuu ainakaa se suuri ihmismäärä ahdista :). Ylämyllyn sali oli myös kiva, tosi hienot ja isot tilat :).

 3. Mie reenaan Areenalla tai sit välillä Vesikon salilla. Tarviin kuitenkin yleisurheilualueita, nii otin kausikortin Areenalle ja salia saa käyttää samalla hinnalla. Tuo kausikortti oli myös edullinen seurojen jäsenille, joten hinta vaikuttaa myös. Vesikkoon päästään työpaikan kautta. Areenalla on aika paljon mahollista tehä vapailla painoilla, Vesikossa sit enemmän laitteilla. Oon yhen kesän reenannut Energyllä ko saatiin kesän ajaksi joku tarjous joukkueelle ja viime kesänä reenasin pari kk EVOlla, koska heillä oli hyvä tarjous 😀 Tykkäsin kyllä, mut on noissa perussaleissa myös oma viehätyksensä 😀

  Täytyy sanoa, että itellä ärsyttää kanssa tuo, että pitäis sitoutuu hirmusen pitkäks aikaa, että sais halvemman kuukausimaksun. Suomessa voitais ottaa mallii Tanskasta, missä valitsin kalleimman ketjun ja maksoin huimat n. 34 €/kk salista ja ryhmäliikunnoista. Olisin pystynyt reenaamaan missä tahansa kaupungissa (yli 100 salia koko Tanskassa) ja pelkästään Odensessa, missä asuin oli 6 eri salia. Ja ei tarvinnu sitoutuu mihinkään, mieki pystyin vaihtarina ottamaan jäsenyyden 🙂 Tämmöstä lisää Suomeen

  • Mie kävin vesikossa pari kertaa joskus vuosia sitten, en oikein tykänny ku on niin pieni :/.

   Ohoh ompa kätevä systeemi! Todellakin saisi rantautua tollanen käytäntö Suomeenkin 🙂

 4. Olipas taas kiva postaus! 🙂 ja miulle ajankohtanen, oon nimittäin miettiny salikortin hankkimista ja nyt haluisin semmosen jossa on myös ryhmäliikuntatunteja! Oon vaan niin alottelija näissä kuntosalihommissa että vähän jännittää lähteä sinne ”uunoilemaan”! 😀

  • Kiva kun tästä oli hyötyy :)! Eikun reippaasti vaan! Energyn henksu on tosi kivaa :)! En miekään tienny ennen salitreenistä tuon taivaallista, mutta siitä se oppi pikkuhiljaa tarttuu :).

 5. Hyvännäköinen sali. Mä käy sellasella tavis pienellä salilla, mutta toimii nyt tässä elämäntilanteessa 🙂

  • Energy on kivan kokonen; ei liian iso, eikä liian pieni :). Mutta sali ku sali, pääpointti että treenin saa tehtyä. Ja tottakai plussaa, että salilla viihtyy :)!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta