HERKULLINEN CHORIZO-KINKKUPASTA

Kivaa lauantaita! Pitkästä aikaa reseptiä pukkaa, taas(kin) peräisin Tuomaksen soppakauhasta. Moneen, moneen, todella moneen vuoteen en sietänyt mitään makkaraa. Nyt on käynyt jotain kummallista, kun chorizo on tällä hetkellä miun mielestä nakkien aatelia haha! Makkaroissa ja nakeissa on vaan todella paljon eroja, moni on sellaista pelkkää tehtaan lattioilta kaavittua jauhohöttöä joten katso paketin sisältö ennen ostamista. Hinta on toki isompi laadukkaammassa, mutta en ainakaan itse halua vetää jauhoa hyh.

Tämä oli myös minimiehen makuun, tänäänkin Eetu rallatti lounaalla ”iso pasta”. Toinen joutui pettymään kun tämä pöperö oli jo loppunut.

chorizopasta

Tarvitset

400g chorizoa

200g kinkkusuikaletta

1 iso paprika

Herkkusieniä oman maun mukaan

2dl kevytkermaa

100g naturel tuorejuustoa

Mausteeksi valkosipulia ja vähän soijaa

1 iso sipuli

Pastaa (meillä luomu täysjyvä)

 

Laita vesi kiehumaan pastaa varten ja keitä se ohjeen mukaan. Pilko sipuli ja makkarat. Ruskista sipuli, makkara sekä kinkkusuikale paistinpannulla. Lisää joukkoon tuorejuusto sekä kerma. Mausta ja hauduttele kastiketta hetki. Mikäli kastike vaikuttaa liian paksulta, joukkoon voi lisätä vettä.

chorizopasta2

chorizokinkkupasta

Chorizo on melko rasvaista, eikä mikään terveyspommi joten usein sitä ei ole järkevä vetää, mutta silloin tällöin oikein jees. Nams!

Tämä viikko meni jotenkin yhdessä hujauksessa ja nyt näyttää onneksi siltä, että pakkaset alkaa vihdoin vähän lauhtua. Voin kertoa, että pyörällä ajaminen on ollut kuin tervassa ajamista. Huomenna mennään mammamiitille ja ajatuksena on myös testata Tuomaksen uutta kameraa asukuvien muodossa. Voisinkin tehdä höpöttely/asupostausta sitten niiden kera.

 

Mikä makkara on siun lemppari? Ai kauhee miten kaksimieliseltä kuulostaa hah!

 

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa Instagramissa

 

 

Tiina / Fit Fat Mama

4 vastausta artikkeliin “HERKULLINEN CHORIZO-KINKKUPASTA”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta