#BLOGIVIDEO

Heipä hei! Halusin ihan huvikseni tehdä pitkästä aikaa basic videopölinäpostausta. Itse lukijana tykkään katsoa vakkariseurattavieni tekemisiä myös videoilta, niin saa kirjoittajasta jotenkin astetta enemmän irti. Millainen toi tyyppi oikeesti on jonka sanoja luen viikottain? Puhun töissä, puhun vapaa-ajalla ja puhun välillä unissanikin, joten videoiden tekeminen ei ole mikään ongelma. Välillä niitä toivottiinkin tehtäväksi useammin, jotkut taasen ei jaksa katsella niitä ollenkaan.

Haastan teidät muutkin bloggarit tekemään ihan Real Life-höpöhöpö postauksen! Näyttäkää lukijoille myös toinen puoli, millainen tyyppi siellä kirjoittaa? #BLOGIVIDEO

Siinäpä höpöhöppöö. Meillä oli tänään tosi kiva ilta minimiehen kanssa. Köllöteltiin meidän makarin sängyssä ja luettiin paljon kirjoja, kasattiin monet kerrat puupalikkatorneja ja kikateltiin. Pikkujätkä jäi unillekin tosi kiltisti.

 

vilaus viikonlopun asusta koska postaus ilman kuvia on kuin orava ilman käpyä

 

Mutta, mitä olette mieltä videopostauksista ylipäätänsä?

 

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

Tiina / Fit Fat Mama

14 vastausta artikkeliin “#BLOGIVIDEO”

 1. Hieno murre, mistäpäin olet kotoisin? Olen jo pitkään seurannut blogiasi, hauska kuulla myös näin livenä!

 2. Yritin kans tehdä tälläisen Real Life Koko Päivän Videon kesällä, mutta samalla lapsi lukittautui vessaan ja siitä tulikin sellainen FAIL video sitten 😀 en julkaissut ollenkaan.

 3. Ihana höpöhöpö-Tiina 😀 Nää on aina kivoja ja yleensä yllätyn millanen se ”elävä” ihminen siellä blogitekstien takana onkaan!

 4. Ihanan luonnollinen video! Pitäis pitkästä aikaa ottaa videota, ei ookkaan tullut kevään jälkeen otettua. 🙂

 5. Täällä pölötetään melkein samaa murretta ni on kotosaa kuunnella näin videon välityksellä. Hauska kyllä nähdä videoo minkälainen ihminen niitä tekstejä kirjottelee. Tykkään kun oot niin aito ja omaittes videollakin. 🙂

  • Mie sie murre on kyllä melkoisen vahva hih, harvemmin sitä kuuleekaan muilta bloggareilta 😀 :). Kiitos heidie, en mie oikein muuta osaa ollakaan kuin aito itteni 🙂

 6. Kiva video mut pisti kyl korvaan ku kiroilit lapsen kuullen, eikö Eetu ota jo kovasti mallia?

  • Siri, Ei tainnut poikaa paljon kiinnostaa äidin juttelut enemmänki tuo kirja! Ihme nipottamista pienistä, kaikki kiroilee lasten kuullen jossain vaiheessa elämää kumminkin enemmän tai vähemmän.

  • En tiedä onko sulla Minttu lapsia mutta usko tai älä, niin lapset poimii juurikin silloin paljon kuulemiaan asioita vaikka näyttäisivät olevan omissa leikeissään ja ajatuksissaan. Toki kaikilta lipsahtaa kirosana lasten kuullen, mut se ei minusta ainakaa oo kovin fiksun kuulosta ja vielä kahdessa eri videossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta