Beibille designtabletti + Alekoodi

Olen joskus katsellut kaupasta vauvoille/lapsille tarkoitettuja tabletteja ja ne on ollut kaikki ihan kaameita. Autokuosia sun muuta typerää. Kun tabletti töröttää pöydällä, haluan sen olevan myös sisustukseen sopiva. KG Design on ruotsalainen firma joka on suunnitellut erilaisia tabletteja ja heillä on juuri sopivan simppeleitä vaihtoehtoja. Auto-vaihtoehtokin tablettiin löytyy, mutta sekin on yksinkertaisen nätti, eikä mikään autokuva-oksennus.

Vauvan ruokailuhetket saa jatkossa vielä enemmän helpostusta kun sain valita Eetun käyttöön oman tabletin. Edellinen ruokailuhelpotus oli siis Trip Trapin tarjotin, jonka postauksen voit lukea TÄÄLTÄ.

Playtray-tarjottimessa on se miinus, että se värjääntyy esim. tomaatista. Me annetaan kasviksista Eetulle eniten kurkkua ja tomaattia, joten suoja on tarpeen. Tabletti ei siis suutu tomaatista. Meidän pöytä on juuri sopivan korkuinen, kun Trip Trapin tarjotin mahtuu kätevästi pöydän alle. Tarjottimen ollessa alla, Eetu ylettää ruokapöydälle noukkimaan esim. niitä värjääviä ruokia.

IMG_6396

Tabletteja on erilaisia ja itse valitsin simppelin ja sievän pilvimallisen tabletin. Meidän keittiönpöytä on valkoinen mustilla tuoleilla, joten päädyin mustaan tablettiin. Pilvitabletti värivalikoimaan on tullut mukaan myös pari uutuusväriä: harmaa ja aqua. Sieviä nekin, mutta meidän sisustukseen musta kävi parhaiten.

IMG_6391

Mukana ei tullut mitään lippuslappusia, vaan tabletin pakkaukseen oli laitettu muutama maininta:

-Kestää astianpesukoneen

-Ei saa käyttää teräviä veitsiä tabletilla

-Tabletti kestää enimmillään +230 astetta ja -40 astetta. Harvempi syö noin kuumaa tai kylmää ruokaa :D.

 

Tälläiselle laiskiais-siivoojalle on erittäin jees, että tabletti kestää astianpesukoneen! Joka käytön jälkeen en meinannu sitä ruveta koneeseen työntämään, mutta silloin tällöin tekee varmasti hyvää.

IMG_6393 IMG_6397

Eetun ensireaktio oli ”hei tätä voi läpsyttää”. Sitten ”hei tämän voi heittää tästä lattialle”. Parin tiukan EI:n jälkeen tomaatin syönti onnistui kuitenkin luontevasti.

IMG_6403Näin sitä syyään!

Koodilla FITFAT (isoilla kirjaimilla) lukijat saatte -10% alennusta KG Design tuotteista 22-25.8! Sivulle pääset TÄSTÄ! (en hyödy linkkien klikkailusta).

Tablettien lisäksi valikoimasta löytyy esim. söpöt pöllö-säästölippaat :).

Onko teillä vauvalla/lapsella käytössä tablettia?

 Yhteistyössä Maxplay & Kidspot

-Tiina

Tiina / Fit Fat Mama

2 vastausta artikkeliin “Beibille designtabletti + Alekoodi”

  1. No voihan hitto, just nimittäin toissapäivänä tuli tollanen samanlainen mutta aquavärisenä postista! 😀 Me kans mietittiin mustaa, kun meillä no tamminen ruokapöytä mustilla tuoleilla, mut haluttiin saada vähän väriä ja päätettiin kuitenkin ottaa toi aqua 🙂 Vielä ei olla päästy testaamaan, kun oma tripp trapp kokee muodonmuutosta kun maalataan sekin mustaksi, ja pojalla on väliaikaislainakäytössä mummolasta Ikean antilooppi tarjottimella.

    • Däm,pari päivää väärään aikaan tuli postaus sit :D. Se aqua on kyllä kivan raikas 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta