Baby talk : Eetu tässä moi!

Baby talkii: Eetu olevinaan kertoo itsestään. Huomaa että kirjoitettu yön pikkutunteina :D.
 
Miusta kuulemma laitettiin tänne kuvia vähän aikaa sitten, muttei kerrottu mitään. Tyhmä äiti, noh mie kerron sitten ite!

Tosi pienestä asti oon ollu tosi jäntevä ja pitäny päätäni  tomerasti ylhäällä. Tottakai, mie haluun nähä ympärilleni. En tykkää olla enää vauva-asennossa, se on iha lälläreitten hommaa. Tykkään mieluummin katella ympärilleni tai sitä, joka minuu pitää sylissä.

Mahalleen on kiva olla. Kerran menin niin kovalla vauhdilla mahalta selälleen, että pää vähän kopsahti. Onneksi olin leikkimaton päällä, mutta itkuhan siinä tuli. En ole sen jälkeen uskaltanut enää pyörähtää.

Pienestä asti miulla on ollu tosi kova ääni, samanlainen kiljukaula kuin äitikin, iskä aina sanoo.
 Miulla on välillä niin kova ääni, että iskä joutuu ottaa kuulosuojaimet käyttöön.
Pyh, pakkohan miun on huutaa kun en osaa vielä puhua! Varsinkin sillon huudan kun minuu sattuu mahaan. Iskä ja äiti osti jotakin Cuplatonia. Se on helpottanu mahakipua jonkinverran. Huudan myös muissakin tilanteissa. Äiti ja Iskä ei välttämättä heti ymmärrä mikä miulla on, mut kyllä ne aina jossain vaiheessa sit tajuu.

Kuulin jo masusta asti paljon puhetta. Äiti kun on sellainen räpättäjä ja töissäkin se aina puhui.
 Tykkään sen takia tosi paljon äänistä. Miulla on sellanen kiva matto ja leluja joista lähtee tosi hauskoja ääniä. Äiti kuuntelee usein musiikkii. Ysäri ja suomi reggae on miun mieleen! Robin kun soi niin mie kitisen, koska se on iha tyhmä. Iskä ei tykkää, että äiti soittaa miulle Jukka Poikaa, mut se on kyl tosi hyvä!
Ennen ristiäisiä iskä paukutti nauloja seinään ja äiti imuroi, mie vaan nukuin sitterissä. Äänet on kivoja!

Kaikista mieluiten oisin ilman vaatteita. Vaipanvaihto ja pesut on parasta! Vaatteiden, varsinkin pipon laittaminen on iha tyhmää.

Paita Polar O Pyret
Housut Benetton
Sukat Lindex

Oon niin iso poika, että miulle on tulossa jo muutamia hampaita läpi! Se sattuu ja tutti onkin miun paras kaveri.

Nukun välillä tosi pitkiä pätkiä. Monta kertaa oon nukkunu 5 tuntiakin putkeen. Välillä ei huvita nukkua ja sillon äitiä kiukuttaa. Nukun yleensä pinnasängyssä, mutta äiti ottaa miut kainaloon aina viimeistään viimeisen yösyötön jälkeen. Kainalossa on kivempi köllöttää.
 Hymyilen aina äitille aamuisin ja se sit lössöttää miulle vaikka mitä tyhmää.

Oon hymyilly jo yli kuukauden. Ekan kerran hymyilin alle kuukauden ikäsenä iskälle. Äitille on kivoin kiukuta, koska sen naamaa joutuu pällistelemään kaikista eniten. Mummi ja Ukki on myös tosi kivoja ja ne on minuu pari kertaa hoitanu. Niille oon ollu tosi kiltti, että ne suostuu hoitamaan minuu toistekin.

Täytän tässä kuussa jo 3kk. Kohta saan neuvolassa rokotteet ja se ei oo yhtään kivaa. Viimeks meni maha kipeeks ja huusin kovasti. Sillon äitillä ja iskällä oli pinna kireellä. Hihih, niitä on välillä kiva kiusata!

-Eetu

Tiina / Fit Fat Mama

6 vastausta artikkeliin “Baby talk : Eetu tässä moi!”

    • Hihi, Eetu on kyl hurmuripoika :). Nopeesti se 3kk menee, itellä ainaki kävi silleen että alkuraskaus tuntu matelevan, mutta loppuvaiheilla olikin et whoot, kohta onkin jo laskettuaika. Onnee loppuodotukseen :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta