MY YEAR 2015 osa 2

Heipä hei, nyt kakkososa vuosikatsauksessa. Ihanaa viettää pitkää viikonloppua ja ladata akkuja <3.

 

heinäkuu

Heinäkuussa oli Vekararock ja nautittiin niistä harvoista aurinkopäivistä jolloin en nököttänyt töissä toimistolla. Aloitin Äideille jumppaa postaussarjan ja minua haastateltiin paikallislehteen.

elokuu

Kävimme lataamassa akkuja Budapestissa, vaikkakaan Taaperon touhut siellä laittoi ressinkin usein päälle haha. Vietimme myös ensimmäistä hääpäivää ja käytiin kahdestaan Kolispassa. Kävin silloin tällöin salilla, lähinnä koko kropan ohjelmalla tehden.

syyskuu

Minimies täytti 2-vuotta ja tavoitteeni stressittömistä juhlista onnistui. Huomasin miten elämä alkoi muuten tuntua todella stressaavalta ja ahdistavalta ja rupesin miettimään miten asiaa saisi työstettyä pois. Naiseus vitutti ja Bodyshopin blogi-ilta oli ihana piristys arkeen.

lokakuuEetu aloitti hoidon uudessa päiväkodissa joka mietitytti. Onneksi kaikki meni kuitenkin hyvin. Hankin sinettipidennykset ja ostelin muutenkin itselleni aika paljon juttuja. Treenipostauksissa kirjoitin mm. miten dietti muuttaa elämäntavaksi.

marraskuu

Marraskuussa tein ruokavaliokuurin C9:n joka näin jälkikäteen mietittynä oli omassa elämässäni todella iso käännekohta. Aloitin käymään uudelleen säännöllisesti salillakin, ensimmäistä kertaa moneen kuukauteen. Juhlin pikkujouluja ja kirjoittelin Eetun päivän ruuista joka keräsikin kivasti kommentteja.

joulukuu

Vuoden viimeinen kuukausi oli pitkästä aikaa blogissa omasta mielestäni sitä ominta Fit Fat Mama-blogia sisältöineen. Monipuolisesti niin treeni, mielipide, arki kuin tyylijuttuja :). Vietin viimeisiä pikkujouluja, pohdin Äitiyttä ja alkoholia, vietin joulua ja reenailin.

Vuosi 2015 oli meidän perheelle raskain pitkästä aikaa ja se heijastui ajottain valitettavasti liiallisena negatiivisuutena myös blogiin. Vuosikatsausta kirjoittaessani tuli ihan puistattava olo joidenkin kuukausien aikana kun muistin miten ahdistava ajanjakso silloin oli. Vuoden kaksi viimeisintä kuukautta olivat ehdottomasti parhaimmat kaikinpuolin ja jotenkin uskon, ja toivon vahvasti että tästä vuodesta tulee parempi <3. Haluan tehdä vielä postauksen, jossa kerron mitä suunnitelmia miulla on tälle vuodelle.

Oikein ihanaa viikonloppua sinne 🙂

 

Mikä blogini postaus/ajanjakso on jäänyt omaan mieleesi tämän vuoden aikana?

 

SEURAA MAMAA Facebookissa / Instagramissa / Bloglovinissa /

 

MY YEAR 2015 osa 1

Vuosi 2015 alkaa olla taputeltu ja on aika katsoa mitä tänä vuonna tapahtuikaan. Tänään on luvassa rauhallinen uudenvuoden vietto perheen kesken, menot on tältä vuodelta juostu jo. Mennään ainakin katsomaan lasten ilotulitusta ja tehdään huomenna Espanjalaista ruokaa. Meillä on huomenna tuon mössykän kanssa 5-vuotispäiväkin <3. Miun vastuulla on taas jälkiruoka, jälkkärit on sentään miun bravuuri, toisinkuin normiruokien tekeminen.

 

 

 

tammikuu

 

Palasin töihin joka muutti meidän arkea todella paljon.

Postasin suositun Pinaattilettu reseptin ja tammikuun starttasin ennen-jälkeen kuvilla.

 

 

 

helmikuu

Eetu sanoi elämänsä ensimmäisen kerran ittu. Voi elämä. Onneksi sitä ei ole enää sen jälkeen pahemmin kuulunut.

Aloin pikkuhiljaa tottua töihin paluuseen, vaikkakin kova ikävä kotiin usein oli.

 

 

maaliskuu

Vahinko kohupostaus josta heräsi kauhea soppa ja ihana blogipäivä Kuopiossa. Eetu täytti 1½ vuotta <3

 

huhtikuu

Kaksplussan blogipäivä ihanien kanssakirjoittajien kanssa Helsingissä ja ostin samalla reissulla myös ensimmäisen Lv:n laukkuni. Ahdistuin kropastani ja aloitin Fitfarmin Liten.

 

toukokuu

Kirjoittelin Liten vaiheita viikottain. Äitienpäivä ja vaihdoin työpaikkaa.

 

 

kesäkuu

Lopetin Liten kesken, koin sen liian ahdistavaksi ja pudotettavaa ei kuitenkaan kovin paljoa ollut. Pohdin lapsen yksityisyyttä blogissa ja käytiin miehen siskon häissä.

 

Seuraava osa huomenna :). Voisin kertoa myös hieman ajatuksia ensi vuoden suhteen tässä lähiaikoina.

Oikein ihanaa uutta vuotta <3!

 

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa