REALISTINEN VIDEOPOSTAUS

”Kaikilla on niin täydellistä postaukset ja kaikki on sellasta muuttunutta. Videopostaukset on ihan kuin hollywoodista tyyliin. Kaikki on niin hienosti muokattuja ja näin. Siis mie oon ehkä vähän vastarannan kiiski.”

Videopostauksia toivotaan aina silloin tällöin ja niitä tykkään kovasti tehdäkin, koska olen aikamoinen pälpättäjä. En kuitenkaan kehdannut jossain vaiheessa niitä tehdä, kun vertasin omia päläpölö muokkaamattomia videoitani muiden hienoihin hollywood tasoisiin pätkiin. Kysyin asiaa instagramissa, että mitä jos palattaisiin ajassa taaksepäin ihan niin realistisiin,kuvattaviin videopätkiin. Kysymys sai kannatusta ja tässä ensimmäinen lärpätys videopostaus ilman muokkauksia. Videopostauksessa lärpätän mm. muuttuneesta blogimaailmasta ja mukana hengaa myös Miina.

Jatkossa siis silloin tällöin realistisia, muokkaamattomia videoita blogin puolelle! Videopostausaiheita saa halutessaan toivoa :).

Kuten kerroin videolla, idean ja kimmokkeen tähän sain kun katsoin ihka ensimmäisen videpostauksen jonka laitoin blogin puolelle elokuussa 2014. Videolla vastasin lukijoiden esittämiin kysymyksiin ja silloin sain todella paljon kivaa palautetta videosta.

Miusta tätä on kiva tehdä, hieman vaihtelua perus näpyttelyyn.

Katsotko itse vblogeja? Pitääkö mielestäsi videoiden olla hollywood perfekto vai voiko realistinen ja arkinen olla myös ihan jees?

Lue myös:VIDEO Vastaukset

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

JOULULAHJAT VIDEOLLA+REISSUUN!

Lukijan toiveesta näytän joululahjat videolla. Back to basic ja kuvasin tietokoneen kautta. Videolla hengailee myös minimies mukana 🙂

joululahjatvideolla2016

Eetu halusi näyttää videolla lempparilelunsa ja sen lisäksi hälle tuli paljon muitakin leluja, pari astiaa, ison pojan tyyny+lakanat ja jotain muuta. Aika kivasti, lähipiiri ymmärsi olla hukuttamatta meitä tavaramereen mikä on positiivista.

Ainiin ja yksi juttu mitä en muistanut videolla kertoa ; tänä vuonna kerrankin odotin enemmän, että Tuomas avaa lahjansa. Hankin meille joululahjaksi pidennetyn viikonloppureissun Riikaan! Tein hämyisesti niin, että ensin paketista näkyi Hilfigerin laatikko. Kun kannen avasi, oli paketissa sukat, jonka alla lappu ”Hähää luulitko saavasi vain sukat. Käännä kirjekuori”. Toiselle puolelle kirjoitin 12.1-14.1 matka Riikaan kahdestaan. Oli herran ilme aikamoinen hihi.

Lähdetään ensi viikon torstaina reissuun ja Eetu menee mummolaan reissun ajaksi. Ollaan vain torstaista lauantaihin, en raahtinut olla pidempään lapsen luota poissa.

 

Oikein kivaa keskiviikkoa <3

 

Mitä sie sait joululahjaksi?

 

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA