TAAPERON VÄLIKAUSIVAATTEET

Lukija heitti toiveen tehdä postausta Eetun välikausivaatetuksesta, joten tässäpä tulee! Nyt on ollut niin lämpimät ilmat ettei niitä ole pahemmin tarvinnut, mutta Suomen kelit –luulen että kohta tarvitaan taas.

Aloitetaan kengistä.

taaperonkauppakengät

Kauppakenkinä sällillä on Niken airmaxit ja Eccon ruskeat kengät. Kummassakin on Eetulle juuri sopiva lesti ja niillä on selvästi todella hyvä kävellä. Vinkkinä vaan, että Niken kengät vastaa pientä kokoa, joten kannattaa valita normaalia kokoa isompi. Haluaisin samankaltaiset myös valkoisena tai sitten Adidaksen superstarssit.

taaperonvälikausikengät

kavatkumpparit

Käyttökenkinä Vikingin vk-kengät jotka löysin itseasiassa kirpparilta todella hyvä kuntoisena. Kumpparit tilasin Footwaylta ja niin tykkään! Halusin jotain muuta kuin monessa muussa blogissa näkyvät Crocsin keltaiset kumpparit. Kavateissa on hauskat detailsit takana ja edessä. Mutta miten ihmeessä ne saa puhdistettua?! Yritin hinkata niitä fairilla ja peppupyyhkeillä, eikä mitään apua. Kengät eivät ole kuin ehkä kuukauden vanhat joten tosi kiva kun näyttävät jo nyt ojasta kaivetuilta. Help!

välikausihanskatjahuivi

Hanskoja on muitakin, mutta yleensä käytetyimmät ovat hinta-laatusuhteeltaan älyttömän hyvät Jonathanin vk-hanskat. Verraten kun minimiehellä oli Molon talvihanskat jotka olivat ihan surkeat. Ei aina ratkaise hinta. Ohempina löytyy parit popin sormikkaat ja sitten ihan perus lapasia joista melkein aina toinen pari on tiellä tietämättömillä. Huiveista tuubitähtihuivi on ostettu Areenan markkinoilta, valmistajaa en muista. Popin raitahuivi on kauppahuivina ja pari viikkoa sitten ostin Noshin raitatuubihuivin mutta se ei ole vielä käyttöön eksynyt kun sattui juuri hyvät kelit kohdalle.

polarnopyretvälikausihaalari

vällikausipuku

Haalarina meillä on edelleen Polarn O Pyretin irrotettavalla fleecellä oleva välikausipuku. Liputan tälle todellakin! Pitkä käyttöikä ja ei ole mennyt miksikään. Suosittelen kaikille! Tuplavetoketju on ihan superi.

Kakkoshaalarina Everestin ei vuorellinen vk-puu joka on hoidossa. Päiväkodilla on myös sadetakki ja sadehousut. Kotona jemmassa on joku sadehaalarikin, ei ole kertaakaan käytössä ollut joten kuvaa en napsaissut.

geggamojapipo

välikausipipot

Lemppari hatut on Geggamojan, popin ja mini rodinin pipot joista ehdottomasti eniten käytössä on Eetun lempparina keltainen rodinin kissapipo. Rodinin musta basicpipo ja popin joku peruspipo, benettonin ja newbien pipot löytyy myös mutta ne ei ole niin usein käytössä.

välikausitakki

minirodinipico

Takkina on Lindexin softshell takki joka on myös todella näppärä. Hihat saa kivasti hanskojen päälle tarroilla ja muutenkin hinta-laatusuhteeltaan todella hyvä.

Kauppatakkina Mini Rodinin Pico. Yleinen, mutta niin ihana <3.

polarnopyretvälikausihousut

Välikausihousuiksi ostin Polarn O Pyretin välikausihousut joissa on hauskat henkselit mukana. Käyttökokemusta ei ole ennättänyt kertyä kuin reilu kuukausi, mutta tähän mennessä ei mitään valittamista.

IMG_1029

Toivottovasti lämpimät kelit jatkuisikin, on niin paljon nopeampaa lähteä liikenteeseen. Vaatetus ja kengitys on niin paljon kevyempää, ihan luksusta! Pukeminen on kyllä onneksi helpompaa kun toinen osaa jo itsekin osallistua, toisin kuin ulos lähteminen ARGH- aikoihin :D.

Löytyykö teiltä samoja vk-vaatteita?

 

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Välikausihaalari ja muut ulkoiluvaatteet verkkokaupasta

Lastenvaatteet aiheuttaa itselleni aika ajoin harmaita hiuksia. Varsinkin ensimmäisen kerran kun jouduin miettimään välikausivaatetusta pää löi kysymysmerkkejä. Mikä ihmeen veekoo? Onko se jotain syötävää? Wtf onko ne noin kalliita?

Onneksi en ole ihmettelyjeni kanssa yksin ja päätimme lyödä Kaksplussan portaalibloggajien kanssa Mamma-päämme yhteen ja osallistuimme Kaksplussan syysvaatetempaukseen, johon mietimme erilaisia kokonaisuuksia lasten välikausivaatetuksesta. Välikausivaatteet ovat uutena hintavia, joten kannattaa käydä osallistumassa Kaksplussan kisaan, jossa voit voittaa 200€ lahjakortin -sillä summalla saa mahdollisesti jo melkolailla kokonaisen vk-setin!

Halusin toteuttaa tempauksen etsimällä eri verkkokaupoista sekä edullisempia, että kalliimpia vaihtoehtoja. Äitipiireissä yksi vakio väittelyn aihe onkin se, onko lapselle järkeä ostaa kalliita vaatteita vai ei. Itse hyödynnän paljon facebookin merkkikirpputoreja joista tekee välillä todella hyviä löytöjä, joten halusin etsiä tarkoituksella kollaasiin niitä edukkaampia vaihtoehtoja.

unnamedKuvat verkkokauppojen sivuilta. En hyödy linkkien klikkaamisesta.

 

Pipo

Jokainen lapsi tarvitsee lähes ympäri vuoden kesää lukuunottamatta pipon. Gugguun tupsupipo on nykyisin todella suosittu, enkä ihmettele. Selkeä ja silti hauska ulkoasu, suomalaisuus ja laadukas materiaali. Itse tänä vuonna harkitsin kyseisen pipon hankkimista, mutta valitsin kuitenkin Pomp de Luxin hieman samannäköisen, mutta puolet edullisemman vaihtoehdon. Hinta 40,50€.

 

Kauluri

Olen Taaperon pukemisen kannalta kokenut kaulurit sekä tuubihuivit helpoiksi. Koen ne myös turvallisemmaksi kuin liuhuvat, pitkät huivit -nehän voi jumahtaa helpommin johonkin kiinnikin. Hinta 6,95€.

 

Softshell haalari

Olen kuullut paljon positiivista Name itin softshell haalarista ja hinnaltaan se on todella edullinen verrattuna moneen muuhun välikausihaalariin. Softshelissä on vesipilari 8000, joten sadettakaan se ei heti säikähdä. Värivaihtoehtoja oli myös musta, sekä raidallinen, mutta koin turkoosin pirteimmäksi. Eetun nykyiset välikausivaatteet on kovin tummia, joten mikäli hankkisin uuden haalarin, haluaisin ehdottomasti siitä pirteän sävyisen. Name itin verkkokaupassa haalari on näköjään vielä tarjouksessa, ihan överi halpa :o. Houkuttelisi tilata itsekin, mutta päätin että ulkovaatteet ostan vain tarpeeseen. Hinta 43,96€

 

Softshell takki

Polarn O Pyretilla on tunnetusti laadukkaita ulkovaatteita. Hintaero on aikamoinen verrattuna Name itin versioon. Pelkän takin hinnalla kilpailijalta saa koko haalarin. Myös vesipilari on tässä pienempi, 3000 mikä on hieman erikoista kun hinta on kuitenkin suurempi. Hinta 59,90€

 

Halvat ja hyvät välikausihansikkaat

Meillä on käytössä Jonathanin välikausihanskat ja ne on t-o-d-e-l-l-a edulliset ja silti laadukkaat! Ostin meidän sällille hanskat viime vuonna Kuopion Jesper&Junior liikkeestä, mutta tuotteita saa onneksi myös verkkokaupasta. Ehdottomasti peukku tälle merkille! Hinta 5,97€.

 

 

 

 

Pikkujätkä viime syksynä

 

Vaatteita etsiessäni kummastelin niinkin suuria hintaeroja edullisimpien ja kalliimpien välillä. Gugguun tupsupipo maksoi kolminkertaisesti verrattuna peruskaupan vaihtoehtoon ja kalliimmassa softshelissä oli huonompi vesipilari. Lastenvaatteet -edelleen herättää ihmetystä ja varsinkin välikausi. Monesti laatu maksaa, mutta myös poikkeuksia on. Kuten Jonathanin hanskat hyvänä esimerkkinä.

Toivottovasti tästä kollaasista oli teille hyötyä mikäli joitain välikausivaatteita vielä puuttuu :).

 

Millaiset välikausivaatteet lapsellasi on? Mikä kollaasin vaatteista oli mielestäsi paras?

 

Katso myös muiden portaalibloggaajien postaukset: Leikki-ikäisen ulkoiluvaatteet , Syksyn värikkäät lastenvaatteet verkkokaupasta , Ekologiset ja myrkyttömät vaatteet syksyyn verkkokaupasta , Edullisia ja ihania syysvaatteita verkkokaupoista -se on mahdollista, Sittenkin kauppatakki (ja muut Vimsun valinnat), Syksyn kivoimmat lastenvaatteet

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa