TYYLI ENNEN JA NYT

Alunperin piti tehdä pitkästä aikaa päivän asu postausta, mutta intouduin selailemaan vanhoja kuvia. Oma tyylini on muuttunut aikalailla ja sen hokasin viimeistään katsoessani vanhoja blogikuvia. Tässä siis kuvapommitusta vuodelta 2014 asti tähän päivään saakka.

 

2014

Kengistä tulee mieleen joku kunnon brutskoi venäläinen tyyli (ei pahalla venäläisiä kohtaan, mutta eiks vaan nämä kengät huuda sellaista), huivi ei käy mitenkään päin tähän ja ihan liian liikaa kaikkea.

öö, joo ei..

 

2014 puolelta oikeastaan ainoa asu jonka bongasin jonka voisin tänäänkin laittaa. Tosin nykyisin olen niin mukavanhaluinen, että piikkareita harvemmin tulee laitettua. Noin piikkipiikkinilkkureita miulle ei edes enää ole.

2015

Eij…

Kevään edetessä pikkuhiljaa valitsin myös selkeitä sävyjä yhteen.

Sitten oli myös näitä värikomboja. Punaiset housut on pirtsakat, mutta kaipaisi mielestäni jonkun selkeämmän setin niiden ympärille.

2016

Elin stressaavaa aikaa ja koin, että haluan jotain muutosta elämään. Hiusten suhteen miulla menee monesti samaa sykliä; tummaa, tummaa, mustaa, ehkä ruskeaa. Punaistakin on ollut, mutta keväällä sain inspiksen että nyt rupean vaalentamaan hiuksia.

Miulle tuli nyt kaikki uusiks fiilis ja rupesin vaalentamaan hiuksia + leikkasin lyhyeksi. Kokeilin pitkästä aikaa saappaita ja joo ei…nilkkurit on enemmän miun juttu.

Pidin vaaleita hiuksia keväästä syksyyn ja otin myös pidennykset. Kesällä oli teipit ja sen jälkeen otin vaan klipsit. 

Kunnes syksyllä tajusin, että tumma on todellakin se miun juttu. Syksyllä otin myös sinettipidennykset joita pidin hyvän aikaa ja nykyisin menen klipseillä. Niillä voi feikkaa, mutta olla myös halutessaan omalla hiirenhännällä.

Tällä hetkellä

 

Nykyisin olen ehdottomasti ”tylsempi”, yksinkertaisempi,selkeämpi ja mukavuuden haluisempi kuin ennen. Piikkikorot jää juhlia lukuunottamatta kaappiin, brunette on se miun juttu ja viihdyn melkein aina mustissa housuissa ja joissain yläosassa. Ehkä tylsää, mutta mukavaa. Kesällä tulee varmaan käytettyä enemmän värejä, mutta just nyt tuntuu aika kivalta katsoa vaatekaappiin. Olen saanut karsittua todella paljon vaatteita jotka Konmarin mukaan ”ei tuota iloa”. 

 

Miten oman pukeutumisen/tyylisi suhteen, onko se ollut vuosia sama, vai oletko kokeillut ja kokenut muutoksia lähivuosien aikana?

 

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

ILMAN FEIKKIÄ!

Olen aina tykännyt tyttömäisistä jutuista. Laukuista, kengistä, meikeistä ja kaikesta hömpsötyksestä. Olen kuitenkin aika laiska, ja kun otin ensimmäisen kerran ripsienpidennykset vuosia sitten jäin koukkuun. Miten helppoa kun ei tarvitse olla sörkkimässä ripsiväriä, ei tarvitse pelätä meikkien leviämistä tai muuta rasittavaa. Vaihtelin normi -ja volyymien välillä, viimeaikoina suosin volyymeja.

Sinettipidennykset laitoin kun tunsin omat kutrini niin ohuiksi ja ällöttäväksi. Tunsin itseni rimpsatessa aina itseni itsevarmimmiksi, silloin kun miulla oli clip on pidennykset.

Miulla on ollut aina hieman huono itsetunto, ja ajattelin myös niin, että kun otan itselleni pidennykset, tunnen oloni jotenkin paremmaksi. Toki olo tuntui kauniimmalta pidemmät kutrit päässä ja kauniit räpsyt silmissä, mutta jotenkin tuli olo että kaipaan niistä taukoa. Olla välillä luomu vaan.

IMG_0115b

IMG_0118b

IMG_0153

Nyt olen siis naku. Ensimmäistä kertaa moneen vuoteen miulla ei ole ripsienpidennyksiä ja hiuksetkin on sitä tuttua liurua jälleen. Uusi vuosi ja uudet kujeet, miulla se oli nakuilu. Toisaaltaan tuntuu vapauttavalta kun voi pestä kasvot kunnolla ja ei tarvitse kärvistellä niitä muutamaa päivää ennen huoltoa.

Sinettipidennykset oli ihanat, mutta en huoltanut niitä riittävästi joten latvat meni huonoon kuntoon. Leikkelin latvoja ja ne meni ihan vinoon. Päätinpä sitten luopua niistäkin.

Vaihtelu virkistää ja miusta on kivaa olla toisina päivinä tällätty clip on hiukset päässä huulet punassa ja toisina päivinä hiirenhäntänä rennoissa vaatteissa.

IMG_0109b

IMG_0127

 

IMG_0120b

Ripsienpidennykset ja pidennykset ei ole todellakaan liikaa feikkiä, nehän ovat todella kauniita. Itselle tuli vain sellainen olo että haluan pitää breikkiä.

Nyt alkaa siis ripsienkasvatus talkoot ja ajattelin kokeilla siihen risiiniöljyä. Lisäksi tälläytymispäiviä varten pitää tilata laadukkaammat clip onit.

Näillä mennään!

ps. saa vinkata jotain hyvää ripsiväriä ja rajauskynää, pitää opetella meikkaamaan silmiä arkenakin!

Oletko itse kyllästynyt lisäkkeisiin ja pitänyt taukoa? Mitä mieltä olet yleisesti feikkutukista tai ripsistä?

 

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa