EETUN NOSH-ASU

Olen mieltynyt Noshin vaatteisiin ja niitä olen kotiuttanut muutamia kappaleita sekä Eetulle, että itselleni. Hyvät arvot, hinta-laatusuhde ja miellyttävyys päällä viehättävät.

Minimieskin tykkää niistä hulluna. Hän kun ei suostu laittamaan ihan mitä tahansa päälleen. Viime kesänä meillä kävi niin, että ostin omasta mielestäni todella kivoja vaatteita ja minimies ei edes suostunut laittamaan niitä päälle hah! Kun kysyn mitkä housut hän haluaa, usein vastaus on joko Noshin housut tai Molon Tähtihousut jotka näkyy tässä postauksessa.

IMG_0780

IMG_0773b

noshhousut2

noshhousut

Ostin tarkoituksella kokoa isommat legginsit jotta käyttöikä on pidempi. Olen huomannut muutenkin, että kapeissa housuissa isompi koko ei haittaa lainkaan. Lahkeet saa näppärästi käännettyä, ilman että se vaikuttaisi käyttömukavuuteen. Collareissa asia on toisin, ne mokomat tippuvat jalasta jos ovat yhtään isot. Meidän mini <3.

Asukuvien ottaminen oli kummankin mielestä hauskaa, aurinko paistoi juuri sopivasti ja saatiin vangittua aika kivasti varjoja. Sälli juoksi seinän ja tuolin väliä ja Mama sai olla kärppänä räpsimässä kuvia hih.

noshpaita

noshpaita3

IMG_0767b

Mitä tykkäätte minin minttuisesta asusta?

 

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA

FAIL TAAPERON ASUKUVAT

Tiedättekö vanhemmat sen fiiliksen kun olet valinnut kivat vaatteet lapsellesi ja ajattelet ottavasi tosi söpöjä, ihania ja niin hellanlettas kuvia. Mutta kun kyse on Taaperosta, ehei -älä kuule luulekaan.

TP5D2668

Kaaaaarkuuun!

TP5D2662

Hmm tai sitten jos istuisin hetken.

TP5D2661

Nääh istuminen on tylsää!

TP5D2647

Hei katos kehveli täällä on rehuja, kui siistii!

TP5D2680

Tyhmä lippis!

TP5D2695

Pyörä sentään pysyy paikallaan.

TP5D2664

No okei, jos hetkeksi pysähdyn.

TP5D2638

Paita Kappahl / Housut Pomp de Lux / Kengät Converse / Lippis Gap

TP5D2640

Mut mul on levottomat jalat!

TP5D2634

Hih :D.

 

Löysin nämä kuvat elokuun kansiosta, hassua että kuukausi sitten oli vielä noin lämmin. Toisaaltaan syksy on ihanaa aikaa kun on niin raikas keli, tänäänkin kävin porrasjuoksemassa ja soijan pukkaamisesta huolimatta oli tosi fressi olo.

Ensi viikolla postaustahti on vissiin ripsakampi kuin tällä viikolla, tekee hyvää välillä löysäillä ja ottaa rennommin. Miulla on myös bannerikriisi, pitäisi saada tuo möllin tilalle jotain pirtsakampaa.

 

Miten onnistutte niissä Ah niin ihanissa lasten asukuvissa? Voin kertoa, että meillä se on aina hiukan haastavaa. Mutta; leikki on lapsen työtä ja onhan tälläiset elämänmakuiset kuvat kyllä kivoja katseltavia. Eetu osaa kyllä myös välillä posettamisen taidon; eilen pyysin häntä menemään seinää vasten. Hän meni, ilme oli ensin ihan että :|, sanoin hymyile ja ilme muuttui :). Aikamoinen pikkujätkä <3. Mukavaa sunnuntaita!

 

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa