VAALEAT HIUKSET TEIPPIPIDENNYKSILLÄ!

Stressin johdosta omat hiukseni ovat ihan karseassa kunnossa. Hiuksia löytyy sieltä täältä, ponnari on liuru hiirenhäntä ja hiukset vaan ällötti. Päätin siis ottaa teippipidennykset!

hiuksetteippipidennyksillä

teippipidennykset2

Edellisen kerran otin sinetit, mutta teipit tuntuu jotenkin paljon paremmilta. Kevyemmät, paljon nopeammat laittaa ja jotenkin luonnollisemmat. Tosin luonnollisemmat johtuu siitä, että pituus on 40cm ja leikkasimme siitä pituutta myös aika paljon veks. Tärkeintä oli se, että saan paksumman tuntuiset hiukset.

Kun pidennykset saapui, oli hieman voi fuck olo. Omat hiukseni olivat toooodella paljon lämpimämmät kuin tekotukka. Sain onneksi ajan kampaajalle samalle viikolle kuin pidennysten laitto oli. Tiia joka työskentelee Indi -kampaamossa, sai loihdittua oranssista kuontalosta pidennyksiin sointuvat ihanat hiukset! Voi että olin niiiiin helpottunut! Tyvi jätettiin tummaksi, koska en halua, enkä osaisi olla ihan vaalea vaalea. En ole mikään eloveena tytteli :D.

fitfatmama

Kuukausi sitten melkein näin lämpimät

hiuksetennen

Tiian taikojen jälkeen

Parturikampaaja kaverini jonka lapsi oli aikaisemmin samassa päikyssä kuin Eetu, laittoi teipit viime perjantaina.

Kiitos Tiialle ja Jonnalle tätäkin kautta ihan hitokseen <3! Kuulostaa varmasti ihan hullun pinnalliselta, mutta ai että on niin parempi olo kivoilla hiuksilla. En meinaa tunnistaa itseäni peilistä kun tälläisiä hiuksia ei olekaan koskaan ollut. Nyt pitää ostaa uusi hopeashampoo jolla saan vielä hieman taitettua omaa väriä. Hihhii, vaihtelu virkistää :)!

Mitäs mieltä olette? Tykkäättekö vaalentaa hiuksia kohti kesää?

 

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA