RIPSIENPIDENNYSTEN POISTAMINEN

Koukutuin vuosiksi ripsienpidennyksiin. Ensimmäiset otin varmaan 6-vuotta sitten, pitäen välissä vain muutamia taukoja. Aloitin klassisilla joista siirryin volyymeihin joista taas klassisiin. Tammikuussa päätin ottaa kaikki feikkihärpäkkeet pois, kunnes kesällä otin pitkästä aikaa räpsyt Turkin reissua varten takaisin.

luomuripset

Mutta miten ripsienpidennykset saa irroitettua?

Vakioripsienlaittajani oli lomalla ja kävin toisessa paikassa huollossa. Jo parin viikon jälkeen huomasin kuituja olevan vähemmän kuin normaalisti. Päätin melko äkkiä, että hitto olkoon. Otetaan sitten kaikki pois.

Pesin normaalisti kasvot, jonka jälkeen laitoin vanuun risiiniöljyä. Painelin öljyä ripsiin ja tein ripsien suuntaisia vetoja alas päin. Toistin saman toimenpiteen myös aamulla, sekä seuraavana iltana. Välissä kampasin ripsiä kammalla. Näin sain ripset poistettua aika hellävaraisesti ja nyt alkaakin risiiniöljyllä kasvatus!

ripsienpidennystenirroittaminen

Ripsien poistamiseen tarvitset siis öljyä, koska se irrottaa hellävaraisesti liimapintaa. Toinen vaihtoehto on mennä ihan ammattilaisen pakeille joilla on siihen toimenpiteeseen omat tököttinsä. Mutta huomasin vanu+öljykombon olevan oikein helppo keino.

Saa nähdä minkä aikaa maltan olla ilman ripsiä, mutta vaikka olo on toisaaltaan valjumpi, on vapauttavaa.

ilmanripsienpidennyksia

img_2103

ripsivarinkanssa

Omat ripset ovat hyvässä kunnossa. Hitsin vaaleat ja valjut, mutta taivutus+ripsivärillä mennään toistaiseksi. Syy oikeastaan miksi otin ripset pois, on että haluan säästää vähän isompiin hankintoihin. Omista jutuista pitää osata myös karsia tarvittaessa.

Mitä muuten kuuluu, niin tämä viikko meni jotenkin älyttömän nopeasti. En edes tehnyt mitään kovin ihmeellistä. Kun kotona on vaille 17, ilta menee jotenkin yhdessä hujauksessa. Arkimenoja ei ollut muuta kuin Noshin vaatekutsut ja Eetun jumpan aikana käytiin miehen kanssa lenkillä.

Tänään käytiin koko porukka tsiimailemassa kaupungilla ja tuli aika äkkiä muistutettua miksi nettishoppailu on nykyisin oma juttu. En jotenkin jaksanut yhtään keskittyä, ostossaldoksi tuli talvipohjalliset kenkiin ja pari uutta huulimeikkiä. Noh, kävin sentään kokeilemassa muutamia talvikenkiä, pitää katsella onko ensi viikon perjantaina Black Friday tarjouksia netissä.

 

Oletko muuten itse poistanut ripsienpidennykset pitkän käytön jälkeen? Miksi luovuit ripsistä?

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA