ILMAN FEIKKIÄ!

Olen aina tykännyt tyttömäisistä jutuista. Laukuista, kengistä, meikeistä ja kaikesta hömpsötyksestä. Olen kuitenkin aika laiska, ja kun otin ensimmäisen kerran ripsienpidennykset vuosia sitten jäin koukkuun. Miten helppoa kun ei tarvitse olla sörkkimässä ripsiväriä, ei tarvitse pelätä meikkien leviämistä tai muuta rasittavaa. Vaihtelin normi -ja volyymien välillä, viimeaikoina suosin volyymeja.

Sinettipidennykset laitoin kun tunsin omat kutrini niin ohuiksi ja ällöttäväksi. Tunsin itseni rimpsatessa aina itseni itsevarmimmiksi, silloin kun miulla oli clip on pidennykset.

Miulla on ollut aina hieman huono itsetunto, ja ajattelin myös niin, että kun otan itselleni pidennykset, tunnen oloni jotenkin paremmaksi. Toki olo tuntui kauniimmalta pidemmät kutrit päässä ja kauniit räpsyt silmissä, mutta jotenkin tuli olo että kaipaan niistä taukoa. Olla välillä luomu vaan.

IMG_0115b

IMG_0118b

IMG_0153

Nyt olen siis naku. Ensimmäistä kertaa moneen vuoteen miulla ei ole ripsienpidennyksiä ja hiuksetkin on sitä tuttua liurua jälleen. Uusi vuosi ja uudet kujeet, miulla se oli nakuilu. Toisaaltaan tuntuu vapauttavalta kun voi pestä kasvot kunnolla ja ei tarvitse kärvistellä niitä muutamaa päivää ennen huoltoa.

Sinettipidennykset oli ihanat, mutta en huoltanut niitä riittävästi joten latvat meni huonoon kuntoon. Leikkelin latvoja ja ne meni ihan vinoon. Päätinpä sitten luopua niistäkin.

Vaihtelu virkistää ja miusta on kivaa olla toisina päivinä tällätty clip on hiukset päässä huulet punassa ja toisina päivinä hiirenhäntänä rennoissa vaatteissa.

IMG_0109b

IMG_0127

 

IMG_0120b

Ripsienpidennykset ja pidennykset ei ole todellakaan liikaa feikkiä, nehän ovat todella kauniita. Itselle tuli vain sellainen olo että haluan pitää breikkiä.

Nyt alkaa siis ripsienkasvatus talkoot ja ajattelin kokeilla siihen risiiniöljyä. Lisäksi tälläytymispäiviä varten pitää tilata laadukkaammat clip onit.

Näillä mennään!

ps. saa vinkata jotain hyvää ripsiväriä ja rajauskynää, pitää opetella meikkaamaan silmiä arkenakin!

Oletko itse kyllästynyt lisäkkeisiin ja pitänyt taukoa? Mitä mieltä olet yleisesti feikkutukista tai ripsistä?

 

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

Ripsienpidennykset vs. Volyymipidennykset

Ripsienpidennykset on ihan lifesafer! Ilman niitä olo on ihan naku ja on ihanaa, kun edes joku kohta naamassa näyttää ookoolta ilman meikkiä. Inhoan ripsarin laittoa; vaikka miten varovasti yritän, luomet on täynnä mustaa. Ripsiväri varisee ja valuu ja hyi. Maaria pyysi postausta missä vertailisin vähän normaaleja ripsienpidennyksiä volyymipidennyksiin ja ihanaa postata tällästä ihan girly girl juttua!

Ensimmäiset ripset otin muistaakseni 3-vuotta sitten. Kun ensimmäisen kerran katsoin peiliin ilman meikkiä, olin ihan WOW! Miulla on itselläni tosi vaaleat kulmakarvat ja ripsetkin melko vaaleat, joten oli hassua nähdä nassu ei-niin-nakuna. Pidin välillä taukoa pidennyksistä ja käytin liimattavia ripsiä. Liimattavat ripset ei kuitenkaan pysy itelläni hyvin ja niihin meni vaan hermot, joten aloitin uudelleen ottamaan ripsiä.

Ripsissä (sekä klassisessa, että volyymissa) on olemassa eri pituuksia sekä eri kaarevuuksia. Ripsienlaittaja arvioi ennen kiinnitystä asiakkaan omien ripsien kunnon, kaikille ei käy kaikki ripset. He, joilla on luonnostaan tuuheammat ripset, saavat klassisilla pidennyksillä näyttävämmän tulokset. He, joilla omat ripset ovat harvat, volyymit on parempi vaihtoehto.

Ripset kiinnitetään mustalla liimalla, eli liimakökkyrät ei paista läpi. Liimoja on olemassa erilaisia ja myös herkille silmille on olemassa ei allergisoivaa liimaa. Miun ripsiin on käytetty sekä normaalia, että ei allergisoivaa ja kummatkin ovat pitäneet yhtä hyvin!

Ripsien varoaika on monesti n. 2-päivää jolloin niitä ei saisi kastella, mutta huoltajani kuivattaa räpsyt aina sellaisella vesihöyry sydeemillä, joten miun ei tarvitse varoa kastumista. Todella kätevää! Monta kertaa on nimittäin käynyt niin, että ripsihuollosta lähtiessa on satanut vettä, tai lunta, tai olen saanut itkukohtauksen syystä ÄX hormonihirmu viikkona.

 

 Klassisen ja volyymin ero pähkinänä:

Klassisessa ripsienpidennyksessä yhteen ripseen kiinnitetään yksi kuitu, volyymeissa kuidut ovat niin ohuita, että yhteen ripseen voi kiinnittää useita = eli lopputulos on huomattavasti tuuheampi.

 

Klassiset ripsienpidennykset

KLASSI

+ Edullisemmat ja silti näyttävät

+ Nopeammat laittaa

+ Saatavilla myös Y -ripsiä joilla tulosta saa pikkasen tuuheammaksi

 

Volyymit

VOLYYMI

+ Tuntuu pehmeämmältä

+ Ripset ovat näyttävämmät

+ Myös harvat ripset saadaan tuuheaksi, pidennyksessä ainoastaan pidemmäksi

volyymi
volyymi

Volyymiripsienlaittajani lähti syksyllä mammalomalle ja olin hieman panarissa, että missä käyn jatkossa huollossa. Sattui sopivasti kun tuttava perusti toiminimen, joten käyn nykyisin hänen luonaan. Ripset ovat LashLoversin klassisella tekniikalla tehdyt ja pituus on vaihdellut 10-14 mm välillä.Viimeksi laitoimme Y-ripsiä, eli kuitu on sellainen, että tyvestä lähtee kaksi ripseä, jolloin tulos on tuuheampi. En muistanut ottaa kuvaa huollon jälkeen, däm! Hän kuitenkin menee keväällä kuulemma volyymikoulutukseen, eli rupean sitten ottamaan taas volyymeja :)! Miulle on myös tärkeää, että ripsiteknikko on mukava ja juttu luistaa. Huollossa on kiva käydä, saa pientä arjen luksusta ja höpötellä. Olen nimittäin kerran ollut huollossa joka kesti 3-tuntia ja laittaja oli niiin eri aaltopituudella kuin mie. Ei puhunut paljon mitään ja oli ihan mölli -voin kertoa että oli pitkät 3-tuntia!

 

Kummatkin räpsyt on ihania, mutta jos jompikumpi tekniikka pitäisi valita, niin sanoisin Volyymit.

 

Onko itselläsi ripsienpidennykset? Klassiset vai volyymit?

 

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa