REALISTINEN VIDEOPOSTAUS

”Kaikilla on niin täydellistä postaukset ja kaikki on sellasta muuttunutta. Videopostaukset on ihan kuin hollywoodista tyyliin. Kaikki on niin hienosti muokattuja ja näin. Siis mie oon ehkä vähän vastarannan kiiski.”

Videopostauksia toivotaan aina silloin tällöin ja niitä tykkään kovasti tehdäkin, koska olen aikamoinen pälpättäjä. En kuitenkaan kehdannut jossain vaiheessa niitä tehdä, kun vertasin omia päläpölö muokkaamattomia videoitani muiden hienoihin hollywood tasoisiin pätkiin. Kysyin asiaa instagramissa, että mitä jos palattaisiin ajassa taaksepäin ihan niin realistisiin,kuvattaviin videopätkiin. Kysymys sai kannatusta ja tässä ensimmäinen lärpätys videopostaus ilman muokkauksia. Videopostauksessa lärpätän mm. muuttuneesta blogimaailmasta ja mukana hengaa myös Miina.

Jatkossa siis silloin tällöin realistisia, muokkaamattomia videoita blogin puolelle! Videopostausaiheita saa halutessaan toivoa :).

Kuten kerroin videolla, idean ja kimmokkeen tähän sain kun katsoin ihka ensimmäisen videpostauksen jonka laitoin blogin puolelle elokuussa 2014. Videolla vastasin lukijoiden esittämiin kysymyksiin ja silloin sain todella paljon kivaa palautetta videosta.

Miusta tätä on kiva tehdä, hieman vaihtelua perus näpyttelyyn.

Katsotko itse vblogeja? Pitääkö mielestäsi videoiden olla hollywood perfekto vai voiko realistinen ja arkinen olla myös ihan jees?

Lue myös:VIDEO Vastaukset

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA