UUDET HIUKSET JA MEKKOASU

Monet vaalentaa kesää kohden ja niin tein itsekin viime vuonna.  Tällä kertaa kuitenkin huvitti palata ihan perus yksiväriseen tummaan ja niinpä hieman extemporena menin ja värjäsin. Kokeilin kampaamo käynnin sijaan pitkästä aikaa värjätä ihan itse kaupan värillä. Menin ehkä hieman riskillä kun värjäsin myös clip on pidennykseni, mutta sehän meni ja onnistui ihmeen jees!

Omat hiukseni ovat Eetun synnytyksen jälkeen kokeneet kunnon inflaation ja ovat todella ohuet. Onneksi on olemassa clipsit!

Leikkasin myös pituutta melkein 10cm, nyt clipsit ovat vain 30cm kun aikaisemmin olivat melkein 40cm. Ilme on heti paksumpi ja ryhdikkäämpi. Vaihtelua myös siinä mielessä kun olen pitkästä aikaa voinut suoristaa hiuksia ilman, että hiukset näyttää hirmuisen ohuilta. Tällä kertaa tein itse ja säästin ei mennyt ihan plörinäksi jej!

 

Mahan kasvamisen takia enää vain muutamat housut mahtuu päälle, joten mekko+legginsit on nykyisin kova sana. Voisi vaan kevätlämpö tulla jo enemmän, niin pyöräilykin onnistuisi kevyemmässä vaatetuksessa töihin. Mekko on Gap:n, ostettu Budapestin reissulta pari vuotta sitten. 100% puuvilla on mukava päällä, mutta en voi tajuta miten helposti kangas kerää kaiken koirankarvan! Saajolla on kaikenlisäksi karvanlähtöaika, joten teippirulla on kovassa käytössä mitä vaatteisiin tulee… Legginsit ovat Vimman. Laadusta olen kuullut vähän ristiriitaisia kokemuksia, mutta itsellä ei mitään valittamista. Pesuista huolimatta ei kankaaseen ole tullut mitään jälkiä, eikä myöskään saumat ole venyneet. Minimiehellä on myös letit, tosin vanhemmasta mallistosta joten kangas on hieman erilainen. Niken Tanjunit ovat uusi hankinta ja niille iso peukku! Ostin myös minimiehelle samanlaiset.

Nyt alkaakin pidennetty viikonloppu ja vapunkin juhliminen. Ei vaan tunnu yhtään keväiseltä kun taivaalta on tupruttanut useana päivänä lunta. Ei saisi valittaa, mutta tsösses saatana. Lumentulo voisi riittää jo. Viikonloppuna on menoa ja meininkiä, postausta tulee taas tuttuun tapaan maanantaina.

Kivaa vappua <3.

ps. Intouduitko itse yleensä uudistamaan hiusilmettä keväisin?

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

 

 

RASKAANA BAARISSA-ASU

Viime viikolla vietin ystäväni tupareita illanistujaisten merkeissä ja piipahdin baarissakin raskaudesta huolimatta. Normaalisti etenevä raskaus ei ole sairaus, eikä pakota jäämään neljän seinän sisälle. Kasvava maha kuitenkin aiheutti pienimuotoista asukriisiä. Viime vuonna ne muutamat kerrat kun kävin rimpsalla, puin tiukkoja yläosia ja pari kertaa croptoppimaisia eli joissa vatsasta näkyy pieni suikale. Nyt massaa on huomattavasti enemmän kuin silloin ja nauratti sekä tuskastutti kun kävin vaatteita läpi. ”Tää ei mahdu mahasta. ”Tää ei mahdu tisseistä”. ”Tässä näytän ihan virtahevolta”

Toppi New Yorker / Koru Lindex / Housut Vila / Laukku Louis Vuitton / Kengät Michael Kors

En halunnut asua jossa huudan ”hei olen raskaana”, koska jotkut saattaisivat katsoa oudoksuen. Ei muiden mielipiteillä siinä mielessä merkitystä, raskaana oleva nainen saa käydä baarissa halutessaan, mutta silti. Istuskelin ja höpöttelin kavereiden kanssa hetken ja kävin veivaamassa tanssilattialla yhden biisinkin. Onneksi kunto sen salli, lantion löystyminen kun on aiheuttanut välillä todella isoja kipuja. Asusta poiketen laitoinkin baariin Vagabondin nilkkurit kun käytiin vaan Gloriassa. Korsit jäi autoon odottelemaan.

Viihdyin baarissa alle tunnin, ihmismassan läpi kävely ahdisti kun pelotti jonkun törmäävän mahaan. Vähästä ajasta huolimatta oli pitkästä aikaa kiva käydä ihmisten ilmoilla. Edellinen kerta olikin pikkujouluissa ja vähän aikaa siitä jo plussasinkin.

Seuraavana päivänä miulla oli myötätuntokrapula, väsytti ihan hulluna ja päätä särki. Toki yöunetkin jäi vähäisemmiksi kun unille kävin vaille 02 maissa.

Sitten vielä sovitusepisodista kuva jonka laitoin jo blogin instagramiin ja faceen. Vasemmalla vuosi sitten sama toppi ja oikealla raskausmahan kanssa haha!

Kävitkö itse raskausaikana baarissa?

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA