Rahapäiväkirja; minkä verran rahaa kului viikossa?

Rahapäiväkirja viikon ajalta; minkä verran rahaa kului viikossa? Miun on pitänyt toteuttaa niiiin monta kertaa tämä, mutta vihdoinkin otin härkää sarvista kun luin bloggaajakollegojen Jutan sekä Jonnan kulutuspäiväkirjat! Talous ja raha-asiat kiinnostaa itseäni kovasti, joten oli ihan mielenkiintoista ottaa näitä ylös. Otin tähän ylös myös yhteistililtä ostetut jutut. Ne maksetaan miehen kanssa puoliksi. Viikko ei ollut todellakaan ihan yleinen ja se sisälsi mm. trampoliinin ja 2 x ulkona syömisen.

 

Maanantai

  Lounas 6,90e

 Trampoliini 37,5e (75e yhteensä)

Käytiin miehen ja vauvan kanssa lounaalla keskustassa Deli Aladdin:ssa. Söin falafell halloum-annoksen ja oli kyllä tosi jees! Ruokapaikassa oli sen viikon tarjouksessa melkein kaikki annokset 6,90e joten kävi säkä.

Tiistai

Trampoliinin reunasuoja 19,95e ( 39,90e)

Lidl 12,2e (24,59e)

Käytiin ostamassa trampoliinin reunasuoja ja käytiin samalla extemporena Lidlissä. Mukaan tarttui kaurasydämiä ja siihen höysteitä, lohta pieni pala ja esikoiselle uv-puku.

Keskiviikko

Ruokakauppa 6,84e (13,68e)

Ostin esikoisen kerhon hoitajille kukat ja suklaapatukat viimeisen kerhopäivän takia.

Torstai

Ruokakauppa 9,49e (18,98e )

Salaattitavaraa ja jätskit.

Perjantai

Lounas ja jälkiruoka 12,50e

Ruokakauppa 15,60e (22,50e)

Vaippoja ja karkkia.

Käytiin ystävän ja lasten kanssa extemporena syömässä Jukolanportilla olevassa Mrs. Asia:ssa. Ostin friteerattua kanaa, vihanneksia riisiä. Jälkkäriksi friteerattu ananas jätskillä ja hunajalla. Syötiin annos esikoisen kanssa puoliksi. Oli hyvä ruoka ja palvelu; pyysin ostaa vauvalle banaanin ja sain sen ilmaiseksi :).

(Gugguun huppari ja 3 x sukat 26e facebook kirpparin kautta. Tämä suluissa, koska maksoin käteisellä rahalla jonka olin saanut itse myymilläni vaatteilla, joten periaatteessa ilmainen :D)

Lauantai

Ruokakauppa 5,49e

Keksejä, banaaneita ja jätskiä.

Sunnuntai

136,68e iso ruokakauppa joka sisälsi mm. grillattavia juttuja, mehujäämuotit, normi ruokaostokset.

Yhteensä 320,34e

Huhhutihei todellakin vähän erilainen viikko kuin yleensä, huonolla tavalla. Kauppareissuja tuli melkein joka päivä ja herkkuja ihan liikaa. Ulkona syömisiä oli kaksi kertaa, kun normaalisti käyn ehkä kerran kuussa. Kesällä jotenkin tulee elettyä enemmän extemporena. Ostettiin meille torista trampoliini johon piti hankkia erikseen reunapehmuste, sekään ei kuulu tietenkään normiviikkoihin.

 

Mitäs mieltä tälläisestä postauksesta? Oletko itse pitänyt joskus rahapäiväkirjaa?

 

Lue myös:

Säästövinkkejä: Ruoka

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA