ÄIDIN EPÄSUOSITUT MIELIPITEET

Blogeissa on kiertänyt hauska epäsuositut mielipiteeni postaus, jossa bloggaaja paljastaa omat ei suositut mielipiteet. Aikaisemmin mielipidepostauksia tein usein ja todella kärkkäästi. Nykyisin en koe niitä ihan omaksi jutuiksi, mutta tälläinen miniversio tästä kuulosti ihan kivalta.

Halusin toteuttaa tämän hieman erilailla ja koostaa omia lapsiin/äitiyteen liittyviä epäsuosittuja mielipiteitä. Hyvällä hengellä, nämä ovat vain omia mielipiteitäni.

 

tp5d8810tp5d8914

 

Imetysvouhotus

En voi ymmärtää miten imettämisestä jaksetaan vouhottaa vuodesta toiseen niin paljon. Joo imettäminen on hyväksi ja terveellistä vauvalle, mutta sitä jatkuvaa vouhotusta en ymmärrä. Imetin Eetua vuoden verran, mutta ihan samallalailla olisi kasvanut korvikkeellakin. Julki-imetys on myös ihmejuttu, kaikki vaan ei halua imettää julkisesti, eikä se tee Äidistä yhtään sen huonompaa vaikka ei halua tisukoita ei kaupassa kaivelekaan esille.

”Lapsi ei saa katsoa telkkaria”

Meillä Eetu katsoo joka päivä jotain piirrettyä. Pitkän hoitopäivän jälkeen hänkin haluaa pienen hengähdyshetken ja katsoa vaikka Ryhmä Hauta. ”Älä mussuta, anna miun kattoo rauhassa” tokaisi hän eilenkin sohvalta.

lapsenasu

tp5d8990

Kauhistelu kun vauva siirretään omaan huoneeseen aikaisin

Jotkut perhepedin puolesta puhujat tuntuu pyörittelevän silmiään sille, että lapsi siirretään aikaisin omaan huoneeseen nukkumaan. Minun mielestä siinä ei ole mitään väärää. Eetu siirtyi nukkumaan omaan huoneeseen alle vuoden ikäisenä. Syynä oikeastaan miehen uniongelma

Pieruverkkari mutsi on paras mutsi?

Välillä tuntuu, että Äidit kilpailee siitä kuka näyttää väsyneimmältä ja kellä on hienoin sottanuttura. Laittautuvia mutseja sen sijaan arvostellaan pinnallisina. Nainen on nainen vaikka synnyttäisi ja Äitiys ei todellakaan sulkenut laittautumishalukkuutta pois itseltäni.

tp5d8994b

tp5d8988

Lastenvaatevouhotus

Miusta on ok, että Äidit panostaa lastenvaatteisiin. Miusta on myös ok, että Äidit ostaa vaan ketjuliikkeistä. Kukin tavallaan, hirveetä vouhotusta tästäkin asiasta.

Karkin syönti 

En vaan tajua miksi kukaan haluaa antaa vaikka 2-veelle karkkia? Karkkia ennättää mussuttaa elämänsä aikana ihan tarpeeksi. Samaan genreen kaikki piilosokerimussutukset kuten vaikka vanukkaat, viilikset yms arkikäytössä NO NO.

Lapsen hyppiminen sängyllä

Eetu saa kotona myös riehua, hyppiä, pomppia ja leikkiä. Hypitään sohvalla ja sängyllä.

tp5d8926

Sellaista settiä. Mikä on oma epäsuosittu mielipiteesi Äitiyteen liittyen?

 

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

MEIDÄN ISÄNPÄIVÄ

Jotenkin todella ihanaa, että joku on keksinyt juhlia Iskiä ja Äitejä. Antaa pientä juhlan aihetta viikonloppuun ja Iskät ovat ehdottomasti päivänsä ansainneet. Ilman omaa Iskää ei olisi minua, eikä ilman Tuomasta olisi meidän omaa pientä Eetu-rakasta <3.

Tässä kuvasia meidän Isänpäivästä!

englantilainenaamiainen

lakritsijuustokakku

Tein miehen toiveesta englantilaisen aamiaisen ja vein sen tarjottimella sänkyyn. Keittiössä kävi hieman jännitys kun paistelin kahdella eri paistinpannulla aamiaista, kahvit läikkyi lattialle, laitoin väärää juustoa leivälle ja kakun kuorrutteella kävi failit, mutta kaikki maistui mainolta joten mitäs pienistä hehe.

img_2056b

moloulkoilupuku

koira

Pitkän aamiaisen jälkeen mini katsoi pari Postimies Pate jaksoa (se on nyt niin IN että alkaa pursuta jo meiltä korvista ulos) jonka jälkeen lähdettiin ulos tsiimailemaan ja laskemaan mäkeä. Meidän Saajo-koirallakin on isänpäivä, hän on jo 7-lapsen Iskä!

paicallinen

Eetu meni päikkäreille ja mies nukahti söpösti pää miun polvelle painautuneena. Hihittelin mielessäni miten toinen on noin väskä ja koomasin sitten itsekin sohvalle minipäikkäreille. Lepäilyn jälkeen syötiin kalkkunarullaa itsetehdyillä ranskalaisilla ja salaatilla.

isanpaiva

kaurakeksit

Omalle Iskälle tehtiin minimiehen kanssa kaurakeksejä ja kortti. Käytiin porukoiden luona kahvilla ja viettämässä iltaa. Tänään on vielä tarkoitus käydä saunassa sekä katsoa sen jälkeen jotain sarjaa.

Oli oikein mukana isänpäivä ja onneksi olkoon vielä kaikille Iskille <3

 

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA /BLOGLOVINISSA