RASKAANA BAARISSA-ASU

Viime viikolla vietin ystäväni tupareita illanistujaisten merkeissä ja piipahdin baarissakin raskaudesta huolimatta. Normaalisti etenevä raskaus ei ole sairaus, eikä pakota jäämään neljän seinän sisälle. Kasvava maha kuitenkin aiheutti pienimuotoista asukriisiä. Viime vuonna ne muutamat kerrat kun kävin rimpsalla, puin tiukkoja yläosia ja pari kertaa croptoppimaisia eli joissa vatsasta näkyy pieni suikale. Nyt massaa on huomattavasti enemmän kuin silloin ja nauratti sekä tuskastutti kun kävin vaatteita läpi. ”Tää ei mahdu mahasta. ”Tää ei mahdu tisseistä”. ”Tässä näytän ihan virtahevolta”

Toppi New Yorker / Koru Lindex / Housut Vila / Laukku Louis Vuitton / Kengät Michael Kors

En halunnut asua jossa huudan ”hei olen raskaana”, koska jotkut saattaisivat katsoa oudoksuen. Ei muiden mielipiteillä siinä mielessä merkitystä, raskaana oleva nainen saa käydä baarissa halutessaan, mutta silti. Istuskelin ja höpöttelin kavereiden kanssa hetken ja kävin veivaamassa tanssilattialla yhden biisinkin. Onneksi kunto sen salli, lantion löystyminen kun on aiheuttanut välillä todella isoja kipuja. Asusta poiketen laitoinkin baariin Vagabondin nilkkurit kun käytiin vaan Gloriassa. Korsit jäi autoon odottelemaan.

Viihdyin baarissa alle tunnin, ihmismassan läpi kävely ahdisti kun pelotti jonkun törmäävän mahaan. Vähästä ajasta huolimatta oli pitkästä aikaa kiva käydä ihmisten ilmoilla. Edellinen kerta olikin pikkujouluissa ja vähän aikaa siitä jo plussasinkin.

Seuraavana päivänä miulla oli myötätuntokrapula, väsytti ihan hulluna ja päätä särki. Toki yöunetkin jäi vähäisemmiksi kun unille kävin vaille 02 maissa.

Sitten vielä sovitusepisodista kuva jonka laitoin jo blogin instagramiin ja faceen. Vasemmalla vuosi sitten sama toppi ja oikealla raskausmahan kanssa haha!

Kävitkö itse raskausaikana baarissa?

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

TYYLI ENNEN JA NYT

Alunperin piti tehdä pitkästä aikaa päivän asu postausta, mutta intouduin selailemaan vanhoja kuvia. Oma tyylini on muuttunut aikalailla ja sen hokasin viimeistään katsoessani vanhoja blogikuvia. Tässä siis kuvapommitusta vuodelta 2014 asti tähän päivään saakka.

 

2014

Kengistä tulee mieleen joku kunnon brutskoi venäläinen tyyli (ei pahalla venäläisiä kohtaan, mutta eiks vaan nämä kengät huuda sellaista), huivi ei käy mitenkään päin tähän ja ihan liian liikaa kaikkea.

öö, joo ei..

 

2014 puolelta oikeastaan ainoa asu jonka bongasin jonka voisin tänäänkin laittaa. Tosin nykyisin olen niin mukavanhaluinen, että piikkareita harvemmin tulee laitettua. Noin piikkipiikkinilkkureita miulle ei edes enää ole.

2015

Eij…

Kevään edetessä pikkuhiljaa valitsin myös selkeitä sävyjä yhteen.

Sitten oli myös näitä värikomboja. Punaiset housut on pirtsakat, mutta kaipaisi mielestäni jonkun selkeämmän setin niiden ympärille.

2016

Elin stressaavaa aikaa ja koin, että haluan jotain muutosta elämään. Hiusten suhteen miulla menee monesti samaa sykliä; tummaa, tummaa, mustaa, ehkä ruskeaa. Punaistakin on ollut, mutta keväällä sain inspiksen että nyt rupean vaalentamaan hiuksia.

Miulle tuli nyt kaikki uusiks fiilis ja rupesin vaalentamaan hiuksia + leikkasin lyhyeksi. Kokeilin pitkästä aikaa saappaita ja joo ei…nilkkurit on enemmän miun juttu.

Pidin vaaleita hiuksia keväästä syksyyn ja otin myös pidennykset. Kesällä oli teipit ja sen jälkeen otin vaan klipsit. 

Kunnes syksyllä tajusin, että tumma on todellakin se miun juttu. Syksyllä otin myös sinettipidennykset joita pidin hyvän aikaa ja nykyisin menen klipseillä. Niillä voi feikkaa, mutta olla myös halutessaan omalla hiirenhännällä.

Tällä hetkellä

 

Nykyisin olen ehdottomasti ”tylsempi”, yksinkertaisempi,selkeämpi ja mukavuuden haluisempi kuin ennen. Piikkikorot jää juhlia lukuunottamatta kaappiin, brunette on se miun juttu ja viihdyn melkein aina mustissa housuissa ja joissain yläosassa. Ehkä tylsää, mutta mukavaa. Kesällä tulee varmaan käytettyä enemmän värejä, mutta just nyt tuntuu aika kivalta katsoa vaatekaappiin. Olen saanut karsittua todella paljon vaatteita jotka Konmarin mukaan ”ei tuota iloa”. 

 

Miten oman pukeutumisen/tyylisi suhteen, onko se ollut vuosia sama, vai oletko kokeillut ja kokenut muutoksia lähivuosien aikana?

 

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA