ME MUUTETAAN!

Me muutetaan – itseasiassa kaksi kertaa puolen vuoden aikana.

avaimet

Olemme asuneet nykyisessä vuokra-asunnossa toukokuusta asti jolloin möimme rivitalo neliömme. Tarkoituksena oli alusta alkaen löytää vain joku kämppä siksi aikaa, että löydämme seuraavan oman asunnon. Oma on aina oma ja tuntuu tyhmältä maksaa vieraalle asunnosta, kun samalla voisi maksaa omaa pois.

Vuokra-asuntomme on siisti&saunallinen rivitalokolmio kivalta alueelta. Alusta asti kuitenkin pidimme tätä tilapäisratkaisuna ja kalliin vuokran takia meillä oli kokoajan vetämässä vuokrapaperit Joensuun kaupungilla. Kun kyseessä on kuitenkin tilapäisratkaisu, ei tarvitse olla niin priimaa.

Muutamme tänään kaupungin vuokra-asuntoon. Kerrostalo kolmio, ei saunaa ja muovimatot kruunaa kokonaisuuden haha! Hauskaa kun Eetu pääsee kokemaan kerrostalo asumista ja hoitopaikkaan+töihin on lyhempi matka. Vuokra on 200€ edullisempi, joten saamme säästettyä ihan kivan summan. Päästään toukokuussa ulkomaille ja silloin on luvassa jotain muutakin huippua josta olemme tienneet jo hyvän aikaa…

Toukokuussa muutamme omaan asuntoon!

5km keskustasta, rivitalon päätyasunto. Neliö järkevällä pohjaratkaisulla, VAATEHUONEELLA (jee!), tupakeittiö ja kodinhoitohuoneeseen pääsee toisesta ulko-ovesta mikä on koiran kanssa huikea juttu.

Kyseessä on siis uudiskohde ja saamme valita kaikki materiaalit alusta loppuun itse. Nyt olemme vasta valinneet lattiamateriaalin (laminaatti). Kohta pääsemme ideoimaan keittiön materiaaleja. Tulee aika hyvä kontrasti muuttaa kaupungin vuokrakämpästä uuteen priimaan :D.

Projektia kerrakseen ja mieluista sellaista hihi!

muutto

15418406_10211143994577337_7220923009711859053_o

 

Sellaisia uutisia näin Uudenvuoden kunniaksi :)! En malta  odottaa että päästään omaan, uuteen kotiin jossa me olemme ensimmäiset asukkaat ja saadaan itse aloittaa Kodin tarina <3.

 

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

PALJASTUS TULEVAISUUDESTA

Viimeiset 1½ vuotta on ollut perheessämme todellista ylä-ja alamäkeä. Välillä on tuntunut siltä, että hakkaa vain päätä seinään eikä tilanne parane koskaan. Läheisen ihmisen sairaus, jatkuva stressi ja ahdistus, epätoivo siitä ettei tilanne parane koskaan loi lievästi sanottuna melkoisen ahdistavan tilanteen. Joka heijastui tietyssä vaiheessa voimakkaasti myös blogin puolelle, jälkikäteen ajateltuna hyvinkin negatiivisina kiukkupostauksina joka karkoitti monta lukijaa. Välillä valitettavaakin, että olen sen verran aito ettei paskasuodatin silloin pysynyt enempää kiinni. Hyvän onnen keijukainen löi turpaan sen taikapölyn sijaan. Nyt pitkästä aikaa näyttää kuitenkin siltä, että valoa alkaa näyttää tunnelin päässä.

noshnaistenraitamekko

Mekko Nosh / Sukkahousut Nanso* / Kengät Tommy Hilfiger / Laukku Michael Kors

*saatu blogin kautta

michaelkorsminihamilton

Viimeisen parin viikon aikana olen saanut nauraa ja iloita enemmän kuin pitkään aikaan, ja se tuntuu todella hyvältä. Voit kuvitella tilanteen, jossa sisältä löytyy ahdistava vanne joka puristaa ja musertaa jatkuvasti. Kun se vanne alkaa vihdoin löystyä, tuntuu lievästi sanottuna aika helvetin hienolta.  Samalla kuitenkin pieni pelko siitä, että vanne tulee takaisin. Toivon kuitenkin ettei niin käy.

Muutimme nykyiseen asuntoomme 3-vuotta sitten. Ihastuin heti sisälle astuessa ja teimme todella nopealla päätöksellä heittää tarjouksen. Tarjous hyväksyttiin ja pian olimmekin ensiasunnon omistajia.

Jo jonkinaikaa kuitenkin tuntui siltä, ettei tämä ehkä olekaan meidän juttu. Sijainti on täydellinen, mutta joku mättää. Elämme mieheni kanssa todella paljon tunteella ja intuiitiolla. Helmikuussa bongasimme paikallislehdestä välittäjäfirman mainoksen, tartuin puhelimeen ja sovimme toimeksiannosta.

noshmekko2

fitfatmama

Viime viikolla allekirjoitimme hyväksytyn myyntisopimuksen ja muutamme tästä 1.6!

Tuntuu jotenkin vapauttavalta ja hieman jännittävältä. Uusi alku, pääsee ylimääräisestä tavarastakin eroon.

Päätimme edetä seuraavan ostoasunnon kanssa rauhallisemmin ja kuunnella myös järkeä, eikä vaan tunnetta, joten asumme vuokralla tämän myytyä. Pohdimme ja mietimme rauhakseen seuraavaa askelta.

noshorganicmekko

tommyhilfigertennait

Jännitystä on hieman ilmassa, koska meillä ei siis vielä ole vuokra-asuntoa tiedossa. Joten mikäli tiedät 2 työssäkäyvälle, lapselle ja koiralle sopivan 3-4h (pakon edessä 2h) niinivaara-karsikko-keskusta akselilta asunnon olisin kiitollinen infosta <3!

Sellaisia uutisia :)! ja kesällä suunnataan Turkin Sideen rantalomalle koko perheen voimin toinen jee!

ps. asukuvissa ihana  Noshin naistenmallistosta ostettu mekko. keskiviikkona kutsuille hipistelemään tämän kauden uutuuksia!

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA