HUULIA KASVATTAVA KIILTO

Ajatus muhkeammista huulista ilman piikkejä kiinnostaa, joten kun työkaverini suositteli Nu Skinin huulikiiltoa joka lupaa buustata huulten kollageenin tuottamista, halusin ehdottomasti ostaa sen itsekin testiin.

Katsoin muutamia ennen-jälkeen kuvia netistä ja ensin perus skeptisesti ajattelin ettei tuote välttämättä tee omille huulille mitään eroa…

nuskinhuulikiilto

nuskinhuulikiilto2

 

Eroa kuitenkin on nähtävissä! Katselin kuvia läpi lokakuulta jolloin en kiiltoa käyttänyt vs. joulukuu

 

Lokakuu

nuskinhuulikiiltoennen

img_1840

 

Joulukuu

nuskinhuulikiiltojalkeen

img_2253

Olen käyttänyt huulikiiltoa säännöllisen epäsäännöllisesti viikottain 1-2 kertaa laitettuna marraskuusta asti. Alahuuleni on normaalistikin ihan ok, mutta ylähuuli on sellainen liukero. Kiilto on kyllä jonkinverran tuonut huulia muodokkaimmiksi. Huulipuniakin on mukavampi laittaa.

Kiilto sisältää ainetta, joka stimuloi huulien kollageenituotantoa. Mitä useammin kiiltoa laittaa, sen isommat vaikutukset sillä saa.

Kiilto on väritöntä ja laitan sitä joko pelkiltään, tai jonkun muun huulituotteen päälle. Koostumus on aika paksu, mutta siitä ei kuitenkaan tule sellaista ”huulet jumahtaa kiinni” fiilistä, mikä joistain kiilloista tulee.

nuskinhuuliaturvottavakiiltoo

nuskinhuulikiiltotuoteseloste

Hintaa tällä viralliselta nimeltään Nu Colour Contouring Lip Gloss:lla oli vajaa 26€. Valikoimaan on tullut hiljattain myös värillisiä, joita haluan ehdottomasti myös hankkia testiin jossain vaiheessa.

Nu Skinin huulikiilto myös kosteuttaa kivasti näillä hirmupakkasilla, joten en ole erikseen tarvinnut edes huulirasvaa.

 

Sellainen kosmetiikka vinkki näin perjantaihin ja oikein kivaa loppiaista <3.

 

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

 

 

Anastasia Dipbrow Pomade

Iltaa! Tänään teki mieli kirjoitella pitkästä aikaa tyttöhömppää ja kysyinkin instagramin puolelle kummasta kirjoittelen ensin: kengistä vai meikistä ja kosmetiikka sai tällä kertaa ensimmäisen äänen joten tästä tulee:

Olen meikannut kulmakarvani monen monta vuotta, koska en valitettavasti kuulu niihin henkilöihin jotka omaisivat kauniit tummat piirteet. Päinvastoin; ilman kulmakarvojen piirtämistä tunnen itseni ihan nakuksi, koska kulmat ovat niin vaaleat. Värjäys ei pahemmin auta,  koska karvoja on niin vähän.

Kulmakynä oli vakkarivälineeni todella pitkään, sen jälkeen siirryin Seppälän kulmakarvaväri palettiin jota käytin tähän kesään asti. Kesäkuumalla naamani tuntui sulavan ja kaikki meikki valui pois. Luin monta hyvää arvostelua Anastasia dipbrow pomade tuotteesta joten päätin ostaa sen testiin. Kyseessä kun on vedenkestävä kulmaväri.

anastaciadipbrown

anastasiadipbrowpomade

anastasiadipbrowpomade2

Tilasin Anastasia dipbrow pomaden Bangerheadin verkkokaupasta ja se oli itseasiassa ensimmäinen kerta kun ostin verkon kautta kosmetiikkaa. Kaikki meni kuten piti ja toimituskin oli nopeaa.

Tuote on todella pigmenttistä ja levittäminen oli alussa todella haastavaa. Käytän normaalia, lyhytvartista kulmakarvoille tarkoitettua sivellintä meikkaamiseen. Yleensä vedän ensin värillä rajat ja rupean sitten täyttämään. Voisin ostaa myös pitkästä aikaa normaalin kulmakynän ja kokeilla tapaa, että piirtäisin rajat sillä ja täyttäisin Anastacian värillä.

Kulmakarvojen meikkaus onkin mielestäni yksi meikkauksen kulmakiviä, ja siinä on vieläkin itselläni opettelemista. Mutta aika paljon olen onneksi kehittynyt teiniajoista -pitäisikin joskus kaivella arkistoista meikki-FAIL kuvia haha!

IMG_9553

kulmakarva

Kestävyys on myös ihan huippua! Mikään kulmatuote ei ole pitänyt näin hyvin. Puuteroin kulmakarvat kevyesti ennen dipbrownin laittamista niin pitävyys on vieläkin parempi.

Kokemukseni Anastasia dipbrow pomaden kulmaväristä on siis positiivinen ja voin suositella! Hinta on kalliimpi kuin Seppälän versio, mutta kestävyys ja riittoisuus vetää tässä tuotteessa pidemmän korren. Lisäksi lasipurkki on todella kaunis hihi.

 

Millä tuotteella meikkaat kulmakarvasi?

ps. pitäisi ostaa myös huultenrajauskynä :D.

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa