5 MINUUTIN MEIKKIHAASTE

Törmäsin jossain blogissa 5 minuutin meikkihaasteeseen ja halusin itsekin kokeilla, minkä verran pärstää ennättää meikata vain 5-minuutissa. Mieheltä tulee monesti noottia, että ”hinkkaan naamaani” liiankin pitkään, joten tämä oli samalla hälle näyttönä, että kyllä mie varmasti myös viidessä minsassa pystyn tarvittaessa lähtemään jos ihan hengenhätä tulee.

Tärkein asia meikkauksessa itselleni on pohja+kulmat. Haasteessa olin pessyt kasvot valmiiksi ja laittanut primerin. Asetin tuotteet valmiiksi ja laitoin kellon pirisemään 5-minuutin kohdalle. Hiuksetkin on vain sottapyttynötskällä ilman pidennyksiä, todellinen valmistautuminen pikaisesti.

Katsotaan mitä tuotteita käytin ja mikä lopputulos tuli kun aikaa on vain 5-minuuttia!

*osa tuotteista saatu blogin kautta

Ensin laitoin MAC:n peiteaineen kolmion mallisesti silmän alle, sekä luomelle. Seuraavaksi pyörittelin kabuki-siveltimellä FLOW cosmetics mineraalimeikkipuuteria. Sipaisin nenän päähän, sekä kulmaluulle Mary Loun highlighteria. Kulmakarvan pään, sekä rajat vetäisin kulmakynällä (unohtui näköjään kuvasta). Täytin kulmat NYX Tame&Frame sekä Maybelinen luomiväripaletin ruskealla värillä. Sipaisin kevyesti Nuskinin ripsaria ripsiin ja juuri kun kello pirisi, vetäisin huulikiiltoa huuliin.

5-minuutin meikkihaaste tulos näytti tältä;

Ihmeen paljon ennätti 5-minuutissa! Hyvää harjoitusta tulevaa vauvavuotta varten kun haluaa edes pikkasen fressaantua. Normaalisti tälläytymiseen menee pidempään kuin 5-minsaa, ihan parasta sutia kaikessa rauhassa. Oli kuitenkin kiva huomata että kyllä sitä nopeastikin selviää.

Miten pitkään sinulla menee arkimeikkiin aikaa?

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

JOULUJUTTUJA JA MEIKKIÄ

Ihan tajutonta, että huomenna on jo joulu! Tuntuu jotenkin ei joulumaiselta kun aatto osuu viikonlopulle. Alunperin miun piti olla torstai ja tämäkin päivä töissä, mutta ulosmarssin takia tulikin pidemmät vapaat. Sain olla eilen hetken ihan yksin ilman miestä ja Eetua. Siivosin hulluna keittiön kaappeja ja kuuntelin meidän uudelta Macbook Pro:lta musiikkia. Hankittiin se meille yhteiseksi joululahjaksi ja vaatii kyllä hieman totuttelua vuosikausien Windows käyttäjältä, mutta siitä se pikkuhiljaa. Nyt blogihommat pitää tehdä toistaiseksi kahden eri koneen voimin kun ei olla vielä hankittu adapteria jolla kamera saadaan kiinni tähän.

Postauksessa jouluinen look,  sekä fiilistelyä meidän joulujutuista.

img_2240

nyxmattelipstick

img_2254

kiharat

Nautin vapaapäivistä ja luonnonvalosta, sillon saa meikkiinkin kiinnitettyä erilailla huomiota kuin arkiaamuisin keinovalossa tihrustaen possupöksyt jalassa.

Huulissa NYX:n soft matte lip cream+ rimmelin huultenrajauskynä, pohjana Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place makeup (otin testerin Sokkarilta, tykkään -pakko hankkia ihan oma purnukka!) , silmissä Loreal superliner, Silk mascara fibre (saatu), korostus Mary Lou (saatu), aurinkopuuteri Hm, puuteri Bodyshop.

Jouluun kuuluu tottakai punaiset huulet. NYX:n matte lip cream on ihanan tuntuinen, mutta ei riittävän kestävä. Syömisen jälkeen oli lähtenyt melkein kokonaan veks. Mutta näyttää ja tuntuu kivalta, ei liian kuivattava mattapinnasta huolimatta.

joulukukka

Vakkarilukijat muistaakin, että meidän taloudessa kuolee kaktuskin. Anoppi osti meille joulukukan joka oli ensin ihan nupussa, mutta sitten aukesi kauniiksi tähden muotoiseksi kukaksi. Eetu seurasi ihanan innokkaasti kukan kehitystä. Sinä päivänä kun Amaryllis oli kokonaan auennut, hän suurinpiirtein pomppi ja huusi ”Äiti tule kattomaan”. Heh toinen ei ole ihan tottunut kukkiin kotona.valmispipareita

joulutorttuja

Tänään pidettiin heti aamutuimaan torttutehdasta. Muotoja monenlaisia, kukkamallia, perinteistä ja hillo alle tyyliin. Perinteisin missä hillo on päällä on kauneimman näköinen, mutta pöljin syödä. Niissä versioissa missä hillo menee taikinan alle, se levittyy paljon tasaisimmin ja maistuu parhaimmalta.

joulukoriste

Eetun tekemä joulukoriste hoidossa <3

joulukalenteri

Rodini ryhmästä bongattu vinkki Hm:n kankaisesta simppelistä joulukalenterista oli kyllä huippu! Luukkuihin laitettiin esim. pikkuautoja, riisikakkua, piparia , ”lahjakortti” pomppulandiaan ja muuta pientä. Ihan huippu!

macbookpro

img_2260

Fit Fat Mama toivottelee lukijoille oikein ihanaa ja rauhallista joulua <3. Blogi päivittyy tuttuun tapaan seuraavan kerran vasta maanantaina, suosittelen seurailemaan instan puolelta mikäli tahtoo meidän Joulun viettoa seurailla.

ps. huomasittehan ,että postauksen alusta löytyy <3 nappi jolla postauksesta voi tykätä. FitFashionin ulkoasu on muutenkin tutustunut, kannattaa käydä tsiimailemassa kollegoidenkin blogeja 🙂

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA