PIXI KOSMETIIKKA ARVONTA

Kaupallinen yhteistyö: eleven.fi

Kiire, kiire, kiire ja silti haluan meikata aina arkiaamuisin. Silmiini pisti eleven.fi sivustolla  meikkimerkki Pixi, jonka esittelyteksti lupaa helpottaa laittautumista kun aikaa on vähän.

Meikkitaiteilija ja tuotekehittelijä Petra Strand alkoi kaivata kosmetiikkaa, joka korostaisi ihon luonnollista kauneutta ja saisi neljän lapsen äidinkin näyttämään levänneeltä. Tuotteet toimivat apuna silloin, kun aikaa ja unta on liian vähän. Meikkaaminen ei koskaan ole ollut näin nopeaa!

Kasviperäiset Pixi by Petra tuotteet ovat suunniteltu monikäyttöisiksi, jotka nopeuttavat ehostautumista. Meikkivoide jossa on mukana myös peiteaine, voide joka käy sekä huuliin että poskiin ovat erimerkkejä tuotteista jotka sopivat useampaan eri käyttöön.

piximeikkivoide

pixituotteet

pixibypetratuotteet

pixiglowtonic

Pixin kosmetiikkasarja sisältää meikkien lisäksi myös ihonhoitotuotteita, joista itse valitsin suositun Glow tonic kasvoveden. Kasvovesi tuoksuu todella raikkaalta ja sisältää mm. aloe veraa joka antaa ihanan fressin olon. Yleensä olen laiska käyttämään kasvovesiä, mutta kun huomasin ensikäytön jälkeen miten paljon tölmyä pumpuliin jäi kasvojen pesun jälkeen, olen aktiivisesti ruvennut putsaamaan Glow tonicilla naamapesun jälkeen.

Meikit tuntuvat laadukkailta ja pigmentti niissä on yllättävän hyvä. Jotkut kokeilemani ei synteettiset meikit ovat nimittäin olleet hieman liian laimeita käyttööni. Lempparein valitsemistani tuotteista on Pixi illuminating Tint&Conceal jossa on meikkivoide+peitevoide perässä ja Glow tonicin kasvovesi. Pakko myöntää, että käytin varmaan viikon pelkästään tuota päässä olevaa peitevoidetta kunnes tajusin että ahaa korkki aukeaa ja putelissa on myös ihan voidetta tuon kiinteän osan lisäksi, haha!

Suomalaisen eleven.fi sivuston kautta löytyy Pixin lisäksi tuhansia muitakin tuotteita. Ajatuksena on, että perusmerkkien lisäksi asiakas löytää valikoimasta erityisesti Suomeen vaikeammin saatavilla olevia brändejä.Törmäsinkin tuotteita selaillessani moneen minulle tuntemattomaan merkkiin. Tuotteita suositellaan myös asiakkaiden tarpeisiin asiakaspalvelun ja hiljattain julkaistun Beauty Magazinen kautta. Hieno juttu että apua on tarvittaessa saatavilla, itse kun en kosmetiikka kiinnostuksesta huolimatta ole vielä todellakaan mikään pro meikkari.

img_2014b

Meikkivoiteena Pixi + peiteaine, poskille + huulilla pixi MultiBalm

Se, mistä itse elenin sivustolla pidin erityisesti oli se, että todella monen tuotteen kohdalla oli käyttäjien arvioita tähtiluokituksineen. Näin ollen myös itselleni uuden tuotteen valinta oli positiivisempaa kun ei tarvinnut ihan lähteä soitellen sotaan tyylillä. Suomalaisuus ja nopea toimitus myös ehdoton plussa!

Sitten se ARVONTA

Arvonnan voittaja saa vapaavalintaiset 2 Pixi tuotetta. Kirjoita kommenttikenttään mitkä tuotteet tahtoisit itsellesi. Tuotesivusto löytyy TÄÄLTÄ.

Arvonta alkaa NYT ja päättyy tiistaina 6.12 klo 00.00

Onnea arvontaan <3

 

ARVONTA PÄÄTTYNYT

en hyödy linkkien klikkaamisesta. kuvissa näkyvät tuotteet saatu.

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

TOP 4 MEIKKITUOTETTA

Kiitos teille tuesta ja kommenteista edelliseen postaukseen <3. Vastailen kommentteihin pikkuhiljaa. Halusin vähän kevyempää linjaa seuraavaksi, joten kosmetiikkahöpötyksellä jatketaan tätä viikkoa. 

Vaikka tykkään kokeilla uusia kosmetiikkatuotteita, osa kokeiluista osottautuu susiksi. Ne priimat jotka sopii loistavasti omaan käyttöön jää kyllä mieleen ja meikkipussin vakkareiksi.

top4meikkituotteet

Tässä TOP 4 lista omista meikkituotelemppareista

NYX kulmakynä

Dior huulipuna

Lavera irtopuuteri

Maybellinen peitevoide

nyxkulmakyna

NYX kulmakynällä piirrän monesti arkisin osan kulmista, ja osan viistopäisellä siveltimellä+tämän paletin ruskealla luomivärillä. Mutta hätätilassa menee pelkkä kynä. Aikaisemmin käytin Anastacian kulmatuotetta, mutta en jaksa aina käyttää sitä..

diorhuulipuna

Diorin huulipunan ostin itseasiassa (käyttämättömänä tietenkin) kosmetiikkabloggaaja Marialta ja tämä muodostui lemppari huulituotteeksi ehdottomasti! Nyt ei ole enää kuin melkein hylsy jäljellä, en ole vain saanut aikaiseksi ostettua uutta.

laveramineraalipuuteri_edited-1

Laveran irtopuuteriin tutustuin kun sain sen testiin blogin kautta, mutta sen loputtua ostin heti uuden. Ihan paras, tuoksuu hyvältä, asettaa meikkiä paikalleen ilman ihohuokosten tukkimista. Puuterin laitan nassuun joko mineraalipuuterille tarkoitetulla vipalla, tai isolla meikkisiveltimellä.

maybellinepeitevoide

Maybellinen peitevoidetta olen käyttänyt varmaan parisen vuotta. Miulla on luontaisesti tummat silmänaluset, eikä niitä saa kokonaan peittoon koskaan, mutta tämän tuotteen olen kokenut hyväksi hinta-laatusuhteeltaan. Käytössä on ollut tämän lisäksi mm. Joe Blascon, Everyday mineralsin, Essencen ja Lumenen peittoaineet. Tämä kuitenkin rökittää hinta-laatusuhteeltaan niistä monet.

Kerro joku oma lemppari meikkituotteesi?

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA