LAVERA FINE LOOSE MINERAL POWDER

Kirjoitin hetki sitten Laveran mattamoussesta, joka ei ollut omalle iholleni se passelein vaihtoehto. Sain sopivasti sähköpostia sen jälkeen tahtoisinko testata sopisiko jotkut muut Laveran tuotteet iholleni paremmin – joten tottahan toki!

Lähetyksessä oli muutaman kosmetiikan lisäksi myös ihonhoitotuotteita, mutta halusin nostaa nyt yhden ehdottoman lempparini, jota tulen varmasti ostamaan purkin loppumisen jälkeen!

Isot isohuokoset, helposti rasvoittuva iyh iho ei kaipaa tukkimista, joten sopivan puuterin hankinta on ollut suuri kysymysmerkki. Synteettisissa puutereissa on se ongelma, että ne sisältävät talkkia. Talkki puolestaan tukkii ihohuokosia joka ei napostele tämän naaman kanssa.

Lavera Fine Loose Mineral Powder – Laveran irtopuuteri

laverairtopuuteri

laveramineraalipuuteri_edited-1

laverapuuteri

Laveran irtopuuteri ei sisällä talkkia ja on luonnonkosmetiikkaa, kuten merkin muutkin tuotteet. Tuoksu on raikas, ehkä jopa hieman marjainen. Paljon miellyttävämpää jo ajatuksen tasolla laittaa kasvoille marjan, kuin synteettisen tunkkahajun laittamista naamaan.

Puuteri irtoaa helposti rasiasta napauttamalla, ja mukana tulee pehmeä vippa. Joitakin irtotuotteita on hankala saada paketista irti ja yritäpä siinä aamulla hiljaa koputtaa ainetta irti purkista.

Jos jotain negatiivista haluaa kaivaa, purkin teksti kului aika nopeasti, mutta ho cares kun tuote on muuten huippu! Oli kivaa pitkästä aikaa löytää meikkipussiin joku must have. Toinen must haveni on esimerkiksi Maybellinen peitevoide jolla edullisesti saa peitettyä tummia silmien alusia.

laverafineloosemineralpowder

laveramineralpowder

Arvatkaapa kellä alkoi muuten eilen kesäloma? Wippii <3 Ei enää pitkä aika myöskään Turkin reissuun, cant wait!

puuteri saatu

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

LAVERA NATURAL MOUSSE MAKE-UP

Viime aikoina olen saanut kunnon puraisun kosmetiikkakärpäsestä ja oikein nautin kokeilla uusia tuotteita ihonhoidon, sekä meikkien saralla. Sain lukijalta toiveen tehdä postausta uusimmasta meikkivoide hankinnastani, joten tässäpä siihen liittyen.

Vuosia sitten vakkarituotteeni oli Maybellinen mattamousse. Se kuitenkin tuntuu nykyisin jotenkin liian tukkivalta, joten halusin etsiä moussemaisen tuotteen luonnonkosmetiikan puolelta.

Ostin Laveran moussen sävyssä honey 03

laveranaturalmoussemakeup

laveramousse

lavera

Koostumus on semisti vaahtomainen, jotenkin nestemäisempi ja kosteampi kuin mattamoussessa, Meikkivoiteen tuoksu on aivan ihana, jotenkin todella paljon raikkaampi kuin ”normi” meikkivoiteissa. Laveran tuotteissa käytetään raaka-aineita suoraan luonnosta, eivätkä se ole sellaisia synteettihirviöitä kuin monet massamerkit.

Tuote levittyy hyvin, yleensä levitän sen ihan sormin, mutta joskus siveltimellä. Sanoisin että sormin levittämällä tuote uppoutuu paremmin ihoon.

Kestävyys omalla kohdallani ei ole kuitenkaan priimaa. Jos en laita NYX:n meikinkiinnityssuihketta, mousse sulaa naamalta parin tunnin jälkeen. Joten rasvoittuvalle iholle ilman kunnon primeria/ja/tai meikinkiinnityssuihketta tämä ei ole paras vaihtoehto.

IMG_1212b

Ostaisinko uudelleen? Ehkä, luultavasti en. Mikäli en muista kiinnityssuihketta laittaa, pitävyys on iholleni huono. Kenties normaali/kuivaihoiselle tämä olisi parempi. Hintaa purkilla oli muistaakseni 19,90€. Laveralta miulla on käytössä myös superihana silmänympärysvoide, joten en heitä vielä kirvestä kaivoon meikkien saralla. Pitää kokeilla myöhemmin jotain muuta, ja toivoa sen olevan sopivampi.

Huomenna on muuten muutto! Ajattelin jos ottaisin jossain vaiheessa ehkä blogin puolelle videota meidän tilapäisasunnosta :).

Onko siulla Laveralta meikkejä? Saa vinkata mikäli tiedät seka/rasvoittuvalle iholle sopivan moussemaisen meikkivoiteen!

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA