Louis Vuitton Favorite PM

Kerroinkin Helsingin reissu postauksessa, että kävin ensimmäistä kertaa Louis Vuittonin liikkeessä, joten tulin kertomaan siitä ja laukku hankinnastani hieman enemmän.

Aikaisemmin pidin Louis Vuitton-laukkuja ihan pelleinä. ”Hyi jotain feikkilaukkujen näköisiä”. Sekin ennakkoluulo johtui vallitsevasta piratismista, suosituin ja feikatuin Louis Vuittonin kuosihan on nimenomaan Monogram joiden törkeän näköisiä kopioita näkyy runsaasti kaupungilla. En tiennyt edes muiden kuosien olemassa oloa, kunnes törmäsin facebookin merkkikirpputorilla ruudulliseen kuosiin johon ihastuin äzäp. Nykyisin monogram-kuosi miellyttää myös silmää joissakin tuotteissa, niin se mieli muuttuu.

Näin livenä Ebene-kuosia ja ihastukseni syveni. Tilasin ensi kokeilukseni Key Pouchin ja varmistuin siitä, että kuosi ja materiaali olivat mieluisia. Ja ne todellakin olivat! Aloitin miettimään laukun mallia, kuosin kun olin jo päättänyt. Katsoin lukemattomia youtube videoita, luin kokemuksia ja kysyin LV Forumilta vinkkejä. Kyseessä ei siis todellakaan ollut mikään hetken mielijohde ostos.

louisvuittonfavorite

Pähkäilin monen eri laukkumallin välillä ja lopulta päädyin siihen, että haluan pienen crossbody laukun. Liikkeeseen meno pelotti. Sydän pamppaili ja kädet hikoili. Olin kuullut ettei kaikkia edes päästetä liikkeeseen sisälle, joten jännitti että heittävät tälläisen landepaukun pellolle.

Ennakkoluulot oli turhia: ovimies avasi tervehtien oven ja sain palvelua lähes heti. Testasin Evaa ja Favoritea, mutta Evan hihna oli liian pitkä tälläiselle persjalkaiselle ja Favon malli miellytti enemmän silmää, joten halusin sen. Mallailin tavaroita Favon sisään, rumpsuttelin ja testasin magneetin pysyvyyttä sekä tarkistin ettei missään ole naarmuja. Minua palvellut myyjä oli hieman hiljaisempi, mutta hänen pakatessa laukkuani rupattelin toisen myyjän kanssa joka oli oikein valoisa ja todella mukava. Toivotteli tervetulleeksi seuraavan kerran kun ollaan Helsinkiin menossa. Tuomaskin osasi käyttäytyä liikkeessä, tosin hinnan kuulessa hän sanoi ”mitä” :D. No omat rahani joten saan käyttää ne miten huvittaa.

Valintani oli siis Louis Vuitton Favorite PM kuosissa Damier Ebene.

lvfavorite

louisvuittonfavoritepm

IMG_8577

IMG_8563

 

Laukkua voi kantaa crossbody hihnalla, olkalaukkuna tai clutsina. Eli periaatteessa 3 laukkua yhden hinnalla ;).

IMG_8579

IMG_8581

Sisus on kauniin punainen ja sieltä löytyy myös pieni tasku, johon mahtuu esim. avainpussukka. Laukku suljetaan magneetilla, joka on ihmeen pitävä ja osottautunut käytössä todella näppäräksi.

Kauppareissulla olen testannut laukkua ja sinne mahtui hyvin vaihtovaippa, pähkinäpussi, puhelin sekä avaimet. Pieni, suuri laukku <3.

 

Love this!  Millaisia crossbody laukkuja teiltä löytyy?

 

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa