LAVERA NATURAL MOUSSE MAKE-UP

Viime aikoina olen saanut kunnon puraisun kosmetiikkakärpäsestä ja oikein nautin kokeilla uusia tuotteita ihonhoidon, sekä meikkien saralla. Sain lukijalta toiveen tehdä postausta uusimmasta meikkivoide hankinnastani, joten tässäpä siihen liittyen.

Vuosia sitten vakkarituotteeni oli Maybellinen mattamousse. Se kuitenkin tuntuu nykyisin jotenkin liian tukkivalta, joten halusin etsiä moussemaisen tuotteen luonnonkosmetiikan puolelta.

Ostin Laveran moussen sävyssä honey 03

laveranaturalmoussemakeup

laveramousse

lavera

Koostumus on semisti vaahtomainen, jotenkin nestemäisempi ja kosteampi kuin mattamoussessa, Meikkivoiteen tuoksu on aivan ihana, jotenkin todella paljon raikkaampi kuin ”normi” meikkivoiteissa. Laveran tuotteissa käytetään raaka-aineita suoraan luonnosta, eivätkä se ole sellaisia synteettihirviöitä kuin monet massamerkit.

Tuote levittyy hyvin, yleensä levitän sen ihan sormin, mutta joskus siveltimellä. Sanoisin että sormin levittämällä tuote uppoutuu paremmin ihoon.

Kestävyys omalla kohdallani ei ole kuitenkaan priimaa. Jos en laita NYX:n meikinkiinnityssuihketta, mousse sulaa naamalta parin tunnin jälkeen. Joten rasvoittuvalle iholle ilman kunnon primeria/ja/tai meikinkiinnityssuihketta tämä ei ole paras vaihtoehto.

IMG_1212b

Ostaisinko uudelleen? Ehkä, luultavasti en. Mikäli en muista kiinnityssuihketta laittaa, pitävyys on iholleni huono. Kenties normaali/kuivaihoiselle tämä olisi parempi. Hintaa purkilla oli muistaakseni 19,90€. Laveralta miulla on käytössä myös superihana silmänympärysvoide, joten en heitä vielä kirvestä kaivoon meikkien saralla. Pitää kokeilla myöhemmin jotain muuta, ja toivoa sen olevan sopivampi.

Huomenna on muuten muutto! Ajattelin jos ottaisin jossain vaiheessa ehkä blogin puolelle videota meidän tilapäisasunnosta :).

Onko siulla Laveralta meikkejä? Saa vinkata mikäli tiedät seka/rasvoittuvalle iholle sopivan moussemaisen meikkivoiteen!

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

VAPPU KUULUMISET VIDEOLLA

Moikka moi! Ai että nyt on kyllä sattunut kelit kohdalleen vapuksi. Mahtavaa miten aurinko paistaa ja nurmikkokin alkaa vihertämään. Halusin tällä kertaa tehdä vappukuulumiset videon muodossa, semisti vapautuneempi kuin edellisellä videolla. Räpsittiin vapun aikana muutamia kuviakin, kuten asukuvat eilen, mutta itsekriittisenä olin taas ”ei toi oo hyvä, eikä toi, eikä toi, kato nyt totakin”. Mutta Eetusta tuli ihan huippuja kuvia, ne käykin kuvitukseksi johonkin postaukseen :).

en kestä miten youtube valitsee ennakkokuvaksi just aina sen pahimman ilmeen -.- 😀

 

munkit

kikkaremunkki :D
Eetun tekemä kikkaremunkki 😀

munkit2

vappupallot

Vuosi sitten rysäytin painokiekon pikkuvarpaani päälle, onneksi tänä vappuna vältin moiset treeniäxsidentit. Oikein kiva vappu oli, vaikka tuli kyllä syötyä taas ihan liikaa herkkuja. Onneksi huomenna pääsee salille!

Miten teillä meni vappu? Paistoitteko itse munkkeja?

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA <– seuraaminen onnistuu taas tuolta!