Välikausihaalari ja muut ulkoiluvaatteet verkkokaupasta

Lastenvaatteet aiheuttaa itselleni aika ajoin harmaita hiuksia. Varsinkin ensimmäisen kerran kun jouduin miettimään välikausivaatetusta pää löi kysymysmerkkejä. Mikä ihmeen veekoo? Onko se jotain syötävää? Wtf onko ne noin kalliita?

Onneksi en ole ihmettelyjeni kanssa yksin ja päätimme lyödä Kaksplussan portaalibloggajien kanssa Mamma-päämme yhteen ja osallistuimme Kaksplussan syysvaatetempaukseen, johon mietimme erilaisia kokonaisuuksia lasten välikausivaatetuksesta. Välikausivaatteet ovat uutena hintavia, joten kannattaa käydä osallistumassa Kaksplussan kisaan, jossa voit voittaa 200€ lahjakortin -sillä summalla saa mahdollisesti jo melkolailla kokonaisen vk-setin!

Halusin toteuttaa tempauksen etsimällä eri verkkokaupoista sekä edullisempia, että kalliimpia vaihtoehtoja. Äitipiireissä yksi vakio väittelyn aihe onkin se, onko lapselle järkeä ostaa kalliita vaatteita vai ei. Itse hyödynnän paljon facebookin merkkikirpputoreja joista tekee välillä todella hyviä löytöjä, joten halusin etsiä tarkoituksella kollaasiin niitä edukkaampia vaihtoehtoja.

unnamedKuvat verkkokauppojen sivuilta. En hyödy linkkien klikkaamisesta.

 

Pipo

Jokainen lapsi tarvitsee lähes ympäri vuoden kesää lukuunottamatta pipon. Gugguun tupsupipo on nykyisin todella suosittu, enkä ihmettele. Selkeä ja silti hauska ulkoasu, suomalaisuus ja laadukas materiaali. Itse tänä vuonna harkitsin kyseisen pipon hankkimista, mutta valitsin kuitenkin Pomp de Luxin hieman samannäköisen, mutta puolet edullisemman vaihtoehdon. Hinta 40,50€.

 

Kauluri

Olen Taaperon pukemisen kannalta kokenut kaulurit sekä tuubihuivit helpoiksi. Koen ne myös turvallisemmaksi kuin liuhuvat, pitkät huivit -nehän voi jumahtaa helpommin johonkin kiinnikin. Hinta 6,95€.

 

Softshell haalari

Olen kuullut paljon positiivista Name itin softshell haalarista ja hinnaltaan se on todella edullinen verrattuna moneen muuhun välikausihaalariin. Softshelissä on vesipilari 8000, joten sadettakaan se ei heti säikähdä. Värivaihtoehtoja oli myös musta, sekä raidallinen, mutta koin turkoosin pirteimmäksi. Eetun nykyiset välikausivaatteet on kovin tummia, joten mikäli hankkisin uuden haalarin, haluaisin ehdottomasti siitä pirteän sävyisen. Name itin verkkokaupassa haalari on näköjään vielä tarjouksessa, ihan överi halpa :o. Houkuttelisi tilata itsekin, mutta päätin että ulkovaatteet ostan vain tarpeeseen. Hinta 43,96€

 

Softshell takki

Polarn O Pyretilla on tunnetusti laadukkaita ulkovaatteita. Hintaero on aikamoinen verrattuna Name itin versioon. Pelkän takin hinnalla kilpailijalta saa koko haalarin. Myös vesipilari on tässä pienempi, 3000 mikä on hieman erikoista kun hinta on kuitenkin suurempi. Hinta 59,90€

 

Halvat ja hyvät välikausihansikkaat

Meillä on käytössä Jonathanin välikausihanskat ja ne on t-o-d-e-l-l-a edulliset ja silti laadukkaat! Ostin meidän sällille hanskat viime vuonna Kuopion Jesper&Junior liikkeestä, mutta tuotteita saa onneksi myös verkkokaupasta. Ehdottomasti peukku tälle merkille! Hinta 5,97€.

 

 

 

 

Pikkujätkä viime syksynä

 

Vaatteita etsiessäni kummastelin niinkin suuria hintaeroja edullisimpien ja kalliimpien välillä. Gugguun tupsupipo maksoi kolminkertaisesti verrattuna peruskaupan vaihtoehtoon ja kalliimmassa softshelissä oli huonompi vesipilari. Lastenvaatteet -edelleen herättää ihmetystä ja varsinkin välikausi. Monesti laatu maksaa, mutta myös poikkeuksia on. Kuten Jonathanin hanskat hyvänä esimerkkinä.

Toivottovasti tästä kollaasista oli teille hyötyä mikäli joitain välikausivaatteita vielä puuttuu :).

 

Millaiset välikausivaatteet lapsellasi on? Mikä kollaasin vaatteista oli mielestäsi paras?

 

Katso myös muiden portaalibloggaajien postaukset: Leikki-ikäisen ulkoiluvaatteet , Syksyn värikkäät lastenvaatteet verkkokaupasta , Ekologiset ja myrkyttömät vaatteet syksyyn verkkokaupasta , Edullisia ja ihania syysvaatteita verkkokaupoista -se on mahdollista, Sittenkin kauppatakki (ja muut Vimsun valinnat), Syksyn kivoimmat lastenvaatteet

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

FAIL TAAPERON ASUKUVAT

Tiedättekö vanhemmat sen fiiliksen kun olet valinnut kivat vaatteet lapsellesi ja ajattelet ottavasi tosi söpöjä, ihania ja niin hellanlettas kuvia. Mutta kun kyse on Taaperosta, ehei -älä kuule luulekaan.

TP5D2668

Kaaaaarkuuun!

TP5D2662

Hmm tai sitten jos istuisin hetken.

TP5D2661

Nääh istuminen on tylsää!

TP5D2647

Hei katos kehveli täällä on rehuja, kui siistii!

TP5D2680

Tyhmä lippis!

TP5D2695

Pyörä sentään pysyy paikallaan.

TP5D2664

No okei, jos hetkeksi pysähdyn.

TP5D2638

Paita Kappahl / Housut Pomp de Lux / Kengät Converse / Lippis Gap

TP5D2640

Mut mul on levottomat jalat!

TP5D2634

Hih :D.

 

Löysin nämä kuvat elokuun kansiosta, hassua että kuukausi sitten oli vielä noin lämmin. Toisaaltaan syksy on ihanaa aikaa kun on niin raikas keli, tänäänkin kävin porrasjuoksemassa ja soijan pukkaamisesta huolimatta oli tosi fressi olo.

Ensi viikolla postaustahti on vissiin ripsakampi kuin tällä viikolla, tekee hyvää välillä löysäillä ja ottaa rennommin. Miulla on myös bannerikriisi, pitäisi saada tuo möllin tilalle jotain pirtsakampaa.

 

Miten onnistutte niissä Ah niin ihanissa lasten asukuvissa? Voin kertoa, että meillä se on aina hiukan haastavaa. Mutta; leikki on lapsen työtä ja onhan tälläiset elämänmakuiset kuvat kyllä kivoja katseltavia. Eetu osaa kyllä myös välillä posettamisen taidon; eilen pyysin häntä menemään seinää vasten. Hän meni, ilme oli ensin ihan että :|, sanoin hymyile ja ilme muuttui :). Aikamoinen pikkujätkä <3. Mukavaa sunnuntaita!

 

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa