Vai onko tuo Tyttö?!

Alunperin miun piti postata kivasta kesäisestä asusta ja höpötellä joutavia, mutta muutin mieleni erään tämän päivän tilanteen takia.

Olimme Eetun kanssa puistossa ja yhdessä laitteessa leikki jonkun lapsi. Eetu oli laitteen edessä odottavan näköisenä ja lapsen äiti tokaisi:

”Päästähän poika välillä. Vai onko tuo tyttö?”.

Vastasin hänelle samointein suivaantuneena ”Ihan poika on, ei se tarkoita tyttöä jos on punaista vaatetta päällä!!”

Eipä muori kommentoinut enää mitään.

IMG_3567

Eetulla oli päällään punainen t-paita, siniraidalliset housut, sininen hattu ja punaiset kengät. Siis wtf? Tarkoittaako se jos on poikalapsi, että lapsi pitää pukea päästä varpaisiin siniseen ja automonsteri kuviin?

Tykkään pukea lapseni sekä neutraaleihin, että kirkkaisiin väreihin. Vaatekaapista löytyy niin punaista, keltaista, vihreää, sinistä kuin neutraalejakin värejä. Yksissä housuissa on jopa pieni pinkki lappu, voi iiks! Joinakin päivinä tykkään pukea minimiehelle neutraaleja värejä, mutta joinakin päivinä koen ”ei minkään väriset vaatteet” helvetin tylsiksi. Pirtsakoina päivinä Eetulla voi olla yhdistettynä esimerkiksi punaiset housut ja sininen paita. Katson kuitenkin asukokonaisuutta sillä silmällä, ettei se ole ”liian” tyttömäinen.

IMG_3587

IMG_3568

IMG_3581

Nykyisin minimies valitsee myös itse vaatteitaan, eikä hän siedä mitä tahansa. Ostin viime viikolla yhdet siistit vaaleat chinot, joita pikkumies ei suostunut edes kokeilemaan useista yrityksistä huolimatta. No worry, palautin pöksyt kauppaan ja valitsimme yhdessä muita vaatteita.

Tämä asu, tytön asu?
Tämä asu, tytön asu?

En edes tiedä miksi ärsyynnyin tästä niin paljon, mutta kiehutti sillä hetkellä ihan hemmetisti.

 

Onko lastasi luultu eri sukupuoleksi vaatteiden perusteella?

SEURAA MAMAA FAcebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa