5 MINUUTIN MEIKKIHAASTE

Törmäsin jossain blogissa 5 minuutin meikkihaasteeseen ja halusin itsekin kokeilla, minkä verran pärstää ennättää meikata vain 5-minuutissa. Mieheltä tulee monesti noottia, että ”hinkkaan naamaani” liiankin pitkään, joten tämä oli samalla hälle näyttönä, että kyllä mie varmasti myös viidessä minsassa pystyn tarvittaessa lähtemään jos ihan hengenhätä tulee.

Tärkein asia meikkauksessa itselleni on pohja+kulmat. Haasteessa olin pessyt kasvot valmiiksi ja laittanut primerin. Asetin tuotteet valmiiksi ja laitoin kellon pirisemään 5-minuutin kohdalle. Hiuksetkin on vain sottapyttynötskällä ilman pidennyksiä, todellinen valmistautuminen pikaisesti.

Katsotaan mitä tuotteita käytin ja mikä lopputulos tuli kun aikaa on vain 5-minuuttia!

*osa tuotteista saatu blogin kautta

Ensin laitoin MAC:n peiteaineen kolmion mallisesti silmän alle, sekä luomelle. Seuraavaksi pyörittelin kabuki-siveltimellä FLOW cosmetics mineraalimeikkipuuteria. Sipaisin nenän päähän, sekä kulmaluulle Mary Loun highlighteria. Kulmakarvan pään, sekä rajat vetäisin kulmakynällä (unohtui näköjään kuvasta). Täytin kulmat NYX Tame&Frame sekä Maybelinen luomiväripaletin ruskealla värillä. Sipaisin kevyesti Nuskinin ripsaria ripsiin ja juuri kun kello pirisi, vetäisin huulikiiltoa huuliin.

5-minuutin meikkihaaste tulos näytti tältä;

Ihmeen paljon ennätti 5-minuutissa! Hyvää harjoitusta tulevaa vauvavuotta varten kun haluaa edes pikkasen fressaantua. Normaalisti tälläytymiseen menee pidempään kuin 5-minsaa, ihan parasta sutia kaikessa rauhassa. Oli kuitenkin kiva huomata että kyllä sitä nopeastikin selviää.

Miten pitkään sinulla menee arkimeikkiin aikaa?

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

KAUNEUSKYSELY

Bongasin jostakin blogista kauneuskyselyn, missä kysytään meikkaukseen ja kosmetiikkaan liittyviä juttuja. Tässäpä omat vastaukseni!

tämän päivän meikkituotteet joita käytin

Varhaisin meikkimuistosi?

Tulee mieleen Anytime tai joku sinnepäin oleva teinimeikkimerkki jolta ostettiin hihitellen kavereiden kanssa karmean värisiä vaaleanpunaisia huulipunia heh

Mitä meikkejä löytyy käsilaukustasi?

Tällä hetkellä näköjään huulipuna, huultenrajauskynä ja puuteri.

Lempituoksusi?

Nyt lemppari on Missonin yksi ihana tuoksu ja uusi Boss:n sellainen vaaleanpunainen.

Henkilökohtainen kauneusvinkkisi?

Osta sopivan väristä meikkivoidetta! Ihan hävettää katsoa pari vuotta vanhoja kuvia kun näkyy karmeat umppalumppa rajat.

Uusin kauneuslöytösi?

Essencen kulmakynä, peiteaine ja Lorealin savinaamio on uusimmat hankinnat.

Ikimuistoihin virheostos?

Jossain blogissa kehuttu luonnonmukainen itseruskettava. Ihan hirveää kuraa, väri oli liian tumma, lopputulos oli läikikäs ja hinta pullolla melkein 40€. Käytin kerran ja jäi kaappiin.

Meikkivoiteella vai ilman?

Meikkivoiteella. Ihon olisi hyvä saada hengittää enemmänkin, mutta kun ihossa on värieroja, tummat silmänaluset + isot ihohuokoset niin eij.

Eyliner vai kajal?

Eyliner.

Tuote, jota ilman et tulisi toimeen?

Meikkivoide. Näyttää heti paljon fressimmältä. Toinen pakollinen on kulmatuotteet, tällä hetkellä Essencen kulmakynä+tämä paletti ja Body shopin viistopäinen sivellin.

Oikein kivaa viikonloppua <3

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA