MY FAVOURITE ACCESSORIES

Aikaisemmin olin oikea koruhamstraaja. ”Ai nää on vaan 5€, miepä ostan nämä”. Olen myös niitä ihmisiä joka joutui googlaamaan enkunkielisen otsikon että meni oikein haha! Olen ostanut valehtelematta luultavasti satoja pilipalikoruja. Koruja, joista suurinosa menee rikki tai häviää. Viimeisillä pikkujouluillakin huomasin yht’äkkiä tanssilattialla miten rimpulakorviksien takaosa oli lentänyt ja korvis tipahtanut lattialle. Eipä siellä pimeällä huppelispäitten sekaan kehdannut mennä konttamaan ja selittää pokelle että ”ei kun mie etsin vaan korvistani”.

Nykyisin käytän lähes aina vain 2 eri korviksia ja 2 eri kelloa. Toiset hopeiset ja toiset kultaiset.

merkkikello2

merkkikellot

tommyhilfigerkorvakorut2

tommyhilfigerkello

Tommy Hilfigerin kellon ostin pari vuotta sitten verkon kautta Keskisen kellolta alennuksesta ja se on palvellut erinomaisesti. Patteriakaan en muista kertaakaan joutuneeni vaihtamaan. Paksu ranneke olematta kuitenkaan liian massiivinen.

Siihen sopivat korvikset sain joululahjaksi muutama vuosi sitten mieheltä. Simppelit jotka noudattavat kellon värisävyä.

marcbymarcjacobskello

tommyhilfigerkorvakorut

tommyhilfigerkorvikset

Koiran karvoja joka puolella vol miljoona.

Hopeiset kaverit on uudempia. Korvikset sain viime äitienpäivälahjaksi ja ne olivat kuulemma sopivasti vielä tarjouksessakin. Pienet, simppelit ja sievät.

Marc by Marc Jacobsi ei kuulu Tommy perheeseen, mutta sekin on todella loistava. Ostin sen käytettynä facebookin merkkikirpparilta todella löytöhintaan. Rannekekin oli riittävän pieni – kerrankin! Yleensä joudun aina pienentämään niitä.

Näiden lisäksi miulla on Acsentin mustalla nahkarannekkeella oleva kello joka oli ensimmäisiä Tuomaksen ostamia lahjoja miulle <3. Sitä pidin varmaan pari vuotta joka päivä kädessä, nyt se on saanut lepäillä. En tiedä onko miun ranteet jotenkin laihtuneet kun ranne meinaa olla liian löysä, vaikka ennen oli sopiva. Pitäisi yrittää mahduttaa vielä yksi lisäreikä rannekkeeseen.

Hilfigerit on kyllä todella hyviä hinta-laatusuhteeltaan joita suosittelen ehdottomasti! Ei niin kalliita että saisin slaagin jos joku katoaisi, mutta sen verran laadukkaita, että pidän niistä hyvää huolta.

Onko siulla muutama vakio koru joita käytät vai vaihteletko monien välillä?

 

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa