MEIKKIVINKKI: Lumenen CC-voide!

Meikkivinkkiä pitkästä aikaa! Meikkaan joka päivä ja arkimeikin on oltava nopea. Arkimeikkiin miulla kuuluu vaan meikkivoide, puuteri ja kulmat. Töissä laitan sitten huulikiiltoa/punaa. Nyt kerron teille THE meikkivoiteesta, jota kokeilin ensimmäisen kerran pari kuukautta sitten ja olen myyty!

Eli Lumenen CC-voide. Kymmenen pistettä ja papukaija merkki! Aikaisemmin käytin Garnienerin BB-voidetta joka on huomattavasti löysempää ja ei niin peittävää kuin CC.

Myyjä kertoi voiteen olevan testivoittaja, enkä yhtään ihmettele! Meikkivoide on samalla kevyt -mutta peittävä. Miulla ei todellakaan ole mikään virheetön, pehmeä vauvaiho. Varsinkin kerran kuussa naama on kuin teinipojalla ja patteja kohoaa sinne sun tänne. Tämä pärstä vaatii peittävyyttä ja CC voide peittää olematta liian pakkelimainen. Levitys on helppoa, voiteen koostumus on todella hyvä. Ei liian lötköä.Tuoksukin on mieto, joissain meikkivoiteissa on sellainen pistävä haju.

IMG_7979

IMG_7980

Lumenen sivuilla tuoteselosteessa sanotaan näin:

Se  levittyy tasaisesti ihoa myötäillen peittäen ja tasoittaen ihon epätasaista väriä ja punoitusta.  Lopputuloksena on puolimatta, virheetön ja sileän näköinen iho. Iho tuntuu raikkaalta ja kevyeltä, eikä meikkiä tarvitse miettiä päivän mittaan, vaan sen pysyvyyteen voi luottaa

6-1

– Meikkivoide

– Peitevoide

– Pohjustus

– Heleyttäjä

– Pitkäkestoinen

– Suojakerroin 20.

Kerrankin mainospuhe joka ei ole bullshittia!

lumenenccvoide

Melkoinen ero! Ja nainen muka kauneimmillaan ilman meikkiä, en mie ainakaan hah! Ilmeet on näissä so serious, ei paljo hymyilyttäny kun meni kameraan hermo. Mokoma ei meinannu tarkentaa joten naama on vähän norsunpiipillä.

lumenenccvoide2

IMG_7978

En laittanut edes erikseen silmien alle peiteainetta, joten tämä peittää mustat silmänalusetkin melko näpsäkästi.

IMG_7983

Ehdottomasti yksi meikkipussin vakiokalusteistani! Pitäisi käydä ostamassa uusi puteli. Hintakaan ei ole päätä huimaava, muistaakseni n. 16e. Niinkuin tiedätte, olen meikeissä todella pihi, joten tämä on ehdottomasti huippujuttu, että suomalaisella kosmetiikkavalmistajalla on näin edullinen ja näin hyvä tuote valikoimissaan.

ps. Haluaisin juhlakäyttöön tämän lisäksi jonkun vielä peittävämmän, hyvän ja ei mielellään minkään överikalliin voiteen joten vinkatkaa jos tiedätte! 

Oletko käyttänyt itse CC-voidetta? Kerro oma meikkivoide suosituksesi!

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

Ripsienpidennykset vs. Volyymipidennykset

Ripsienpidennykset on ihan lifesafer! Ilman niitä olo on ihan naku ja on ihanaa, kun edes joku kohta naamassa näyttää ookoolta ilman meikkiä. Inhoan ripsarin laittoa; vaikka miten varovasti yritän, luomet on täynnä mustaa. Ripsiväri varisee ja valuu ja hyi. Maaria pyysi postausta missä vertailisin vähän normaaleja ripsienpidennyksiä volyymipidennyksiin ja ihanaa postata tällästä ihan girly girl juttua!

Ensimmäiset ripset otin muistaakseni 3-vuotta sitten. Kun ensimmäisen kerran katsoin peiliin ilman meikkiä, olin ihan WOW! Miulla on itselläni tosi vaaleat kulmakarvat ja ripsetkin melko vaaleat, joten oli hassua nähdä nassu ei-niin-nakuna. Pidin välillä taukoa pidennyksistä ja käytin liimattavia ripsiä. Liimattavat ripset ei kuitenkaan pysy itelläni hyvin ja niihin meni vaan hermot, joten aloitin uudelleen ottamaan ripsiä.

Ripsissä (sekä klassisessa, että volyymissa) on olemassa eri pituuksia sekä eri kaarevuuksia. Ripsienlaittaja arvioi ennen kiinnitystä asiakkaan omien ripsien kunnon, kaikille ei käy kaikki ripset. He, joilla on luonnostaan tuuheammat ripset, saavat klassisilla pidennyksillä näyttävämmän tulokset. He, joilla omat ripset ovat harvat, volyymit on parempi vaihtoehto.

Ripset kiinnitetään mustalla liimalla, eli liimakökkyrät ei paista läpi. Liimoja on olemassa erilaisia ja myös herkille silmille on olemassa ei allergisoivaa liimaa. Miun ripsiin on käytetty sekä normaalia, että ei allergisoivaa ja kummatkin ovat pitäneet yhtä hyvin!

Ripsien varoaika on monesti n. 2-päivää jolloin niitä ei saisi kastella, mutta huoltajani kuivattaa räpsyt aina sellaisella vesihöyry sydeemillä, joten miun ei tarvitse varoa kastumista. Todella kätevää! Monta kertaa on nimittäin käynyt niin, että ripsihuollosta lähtiessa on satanut vettä, tai lunta, tai olen saanut itkukohtauksen syystä ÄX hormonihirmu viikkona.

 

 Klassisen ja volyymin ero pähkinänä:

Klassisessa ripsienpidennyksessä yhteen ripseen kiinnitetään yksi kuitu, volyymeissa kuidut ovat niin ohuita, että yhteen ripseen voi kiinnittää useita = eli lopputulos on huomattavasti tuuheampi.

 

Klassiset ripsienpidennykset

KLASSI

+ Edullisemmat ja silti näyttävät

+ Nopeammat laittaa

+ Saatavilla myös Y -ripsiä joilla tulosta saa pikkasen tuuheammaksi

 

Volyymit

VOLYYMI

+ Tuntuu pehmeämmältä

+ Ripset ovat näyttävämmät

+ Myös harvat ripset saadaan tuuheaksi, pidennyksessä ainoastaan pidemmäksi

volyymi
volyymi

Volyymiripsienlaittajani lähti syksyllä mammalomalle ja olin hieman panarissa, että missä käyn jatkossa huollossa. Sattui sopivasti kun tuttava perusti toiminimen, joten käyn nykyisin hänen luonaan. Ripset ovat LashLoversin klassisella tekniikalla tehdyt ja pituus on vaihdellut 10-14 mm välillä.Viimeksi laitoimme Y-ripsiä, eli kuitu on sellainen, että tyvestä lähtee kaksi ripseä, jolloin tulos on tuuheampi. En muistanut ottaa kuvaa huollon jälkeen, däm! Hän kuitenkin menee keväällä kuulemma volyymikoulutukseen, eli rupean sitten ottamaan taas volyymeja :)! Miulle on myös tärkeää, että ripsiteknikko on mukava ja juttu luistaa. Huollossa on kiva käydä, saa pientä arjen luksusta ja höpötellä. Olen nimittäin kerran ollut huollossa joka kesti 3-tuntia ja laittaja oli niiin eri aaltopituudella kuin mie. Ei puhunut paljon mitään ja oli ihan mölli -voin kertoa että oli pitkät 3-tuntia!

 

Kummatkin räpsyt on ihania, mutta jos jompikumpi tekniikka pitäisi valita, niin sanoisin Volyymit.

 

Onko itselläsi ripsienpidennykset? Klassiset vai volyymit?

 

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa