IHO KUNTOON: VICHY NORMADERM KASVORASVA

Olen startannut Äidin iho kuntoon projektin ja yritän todellakin löytää tuotteet, joilla saisin ihoni tilannetta tasapainoon. Aikuinen sekaiho -ei mikään unelmatilanne. Tilanne on onneksi parempaan päin, mutta kaukana sellaisesta baby face siloisesta nassusta.

Kasvorasvan pitää olla kosteuttava, mutta ei liian kosteuttava. Voide, joka jättäisi raikkaan tunteen ja jättäisi mattapinnan. Helpommin sanottu kuin tehty. Monet rasvat tuntuvat nimittäin aivan liian tukkivilta.

Vichy tuotesarjaa myydään apteekeissa ja voide jonka ostin, on tarkoitettu nimenomaan epäpuhtauksiin taipuisalle aikuiselle iholle. Tuntuu nimittäin, että monet aineet on räätälöity parikymppisille, jota en enää ole. 3-vuoden päästä kolmekymmentä voi tsiisus…

Pumppupullosta voidetta on helppo annostella sopiva määrä. Tuntuu nimittäin, että monesti tuubeista tulee puristettaessa liikaa ja epäpuhtaalle iholle liika kasvorasva ei ole uskoakseni hyväksi. Tuoksu on ihanan raikas, heti ensimmäisen nuuhkaisun jälkeen maltoin tuskin odottaa ensimmäistä testailu kertaa.

vichynormadermkasvovoide

vichykasvoraskasekaiholle

Pesin kasvot ensin normaalisti käyttämälläni Foreverin soapilla jonka jälkeen levitin Normadermin voiteen. Ja voi että! Pitkästä aikaa ihonhoitotuotteessa sellainen vautsi vau fiilis! Rasva oli helppo levittää, ei tuntunut liian paksulta ja se tuoksu -niin  raikas kuten sanoin jo aikaisemmin.

Luin arvosteluista, että voide on hyvä meikin alla ja väite piti myös omalla kohdallani paikkansa. En laittanut edes meikinkiinnityssuihketta ja meikkivoide säilyi aika kivasti kasvoilla.

Haluan ostaa myöhemmin testiin muitakin Vichyn rasvoja, kunhan ensin käytän entisiä pois. Päivävoide oli sopivasti loppumaisillaan niin sain hyvällä omalla tunnolla hankittua putelin. Olen nykyisin pyrkinyt opettelemaan, että käytän ensin jonkun tuotteen loppuun ja hankin sitten vasta uuden. Ei ihan onnistu aina, mutta yritystä edes on haha!

vichykasvorasvaseloste

vichy

Hintaa Vichyn Normadermin päivävoiteella oli n. 20€, joten mistään tyyristä voiteesta ei ole edes kysymys. Ei ole siis mikään maksettu mainos, ihan omilla pennosillani ostin ja halusin tulla tännekin hehkuttamaan tätä.

Joten suosittelen Vichy Normaderm päivävoidetta aikuiselle, epäpuhtauksin taipuvaiselle iholle 🙂

Ostin muuten elämäni ensimmäisen kasvoharjankin ja mikäli se osottautuu hyväksi ja tuloksia tulee, vinkkaan ehdottomasti siitäkin. En ole varmasti ainoa joka kärsii epäpuhtauksista. Vaikka niin some ja kaikki on babyihoja pullollaan..Vinkkailen blogin puolelle myöhemminkin tuotteista, jotka koen itselleni hyväksi projektissa.

Loppuun vielä instasta napatut kuvat vuoden takaa, sekä viime viikolla jossa eroa jotenkin huomaa.

Vuosi sitten
Vuosi sitten

14032833_299285823763915_1496634461_n

Tällä viikolla

 

Oletko käyttänyt Vichyn tuotteita? Mitkä hoitotuotteet olet kokenut aikuiselle sekaiholle parhaimmaksi?

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

 

 

Esse Organic Ihonhoito + ARVONTA

Ihoni on melko ongelmallinen. Helposti rasvoittuva, suuret ihohuokoset ja varsinkin stressatessa olen huomannut ongelman vain kasvavan. Olikin oikea jackpotti kun pääsin blogiyhteistyön merkeissä kokeilemaan uutta, luonnonmukaista kasvonhoitosarjaa sekä kävin elämäni ensimmäisessä kasvohoidossa Joensuun Ecobeaty-liikkeellä.

Rakastan kauneuteen, omaan ulkoiseen sekä sisäiseen hyvinvointiin liittyviä tuotteita joten lähdin innolla yhteistyöhön mukaan. Esse Organic on nimensä mukaan luonnonmukainen ihonhoitosarja. Aikaisemmin itselleni oli ihan sama miten ja missä käyttämäni tuotteet on valmistettu, mutta nyt olen muutenkin kiinnittämään asioihin enemmän huomiota.

esseorganic

Tuotesarja on Suomen markkinoilla muutenkin uusi juttu, joten oli mielenkiintoista kuulla -ja kokeilla sitä. Natural Goods Companyn Minna toi sarjan tännekin puolen maailmaa saataville ja Joensuussa jälleenmyyjänä toimii Ecobeaty.

Markkinoille tuoneen Minnan sanoin:

”Essen hoitofilosofia perustuu 4 peruspilariin; antioksidantteihin, omega
rasvahappohin, pH-tasapainotukseen ja ihon mikrobiomin hoitamiseen.
Hoitotuotteilla + hoitolahoidolla tähdätään iholla vallitsevan hyvän
bakteerikannan vahvistamiseen, joka tervehdyttää ihoa sekä hidastaa ihon
ikääntymistä. Ihon mikrobeja siis hoidetaan prebiootein ja probiootein +
kasviaktiiviaineilla samoin kun suoliston bakteerikantaa. Tämä on vielä
aika uutta ihonhoidossa ja Esse on yksi ensimmäisiä ammattisarjoja, joka
paneutuu aiheeseen.”

Varsinkin tuo ”hidastaa ihon ikääntymistä” kuulostaa hyvältä! Ei ole enää iho niinkuin 18-veenä ei.

IMG_9616

IMG_9615

 

 

 

ei, se ei ole muumio. it's just me!

ecobeatyjoensuu

Kävin Ecobeatyssa kasvohoidossa, jossa ensin keskustelimme ihoni kunnosta ja sen perusteella hän valitsi tuotteet joita käytti hoidon aikana. Tapani mukaan höpöttelin aika lailla, loppuvaiheessa keskityin vain nauttimaan hieronnan ja hoidon yhteydestä. Kasvojen lisäksi hoidettiin myös kädet sekä decoltealue.

Istumatyöläisenä huomasin miten jumissa hiirikäteni olikaan, pitäisi huoltaa useammin myös käsiä. Hoito oli todella monipuolinen ja rentouttava, ihmettelin miksi en ollut aikaisemmin saanut aikaiseksi käytyä kasvohoidossa. Pitää ehdottomasti käydä joskus uudelleen –tätä ihoni kaipaa. Suklaalta tuoksuva kuorinta jäi eniten mieleeni, ylläri, tälläinen herkkuholisti kun olen hihi.

esseorganic2

esseorganic6

Kasvohoidon jälkeen minulle valittiin muutama tuote Essen valikoimasta. Päivittäiseen käyttöön ja kosteutukseen sekä pari kertaa viikossa käytettävä kuorinta-aine.

IMG_9759

Puhdistusaine on öljypohjainen, joka tuntuu aika kivalta vaihtelulta. Iho ei tunnu pestessä yhtään kuivalta, eikä aine myöskään vaahdonnut lainkaan. Aine ikäänkuin liukui iholla, ohjeessa kerrottiinkin että ”sitoo itseensä epäpuhtauksia”. Ihoni on helposti rasvoittuva, joten viimeistelen pesun vielä kasvovedellä jonka jälkeen kosteutan.

esseorganic5

Kosteusvoide on melko paksua, olematta kuitenkaan liian tököttiä. Tuoksu on kaikissa aineissa melko mieto, itselleni tuli mieleen Koli Span tuoksusuihku. Miehen mielestä aineet tuoksui mullalta haha! Raikas ja sopivan hento omasta mielestäni.

esseorganic3

Pari kertaa viikossa kuorin kasvot aineella, joka syväpuhdistaa tehokkaasti. Tuoteluettelossa oli mukana Aloeveraa, jonka puolesta liputan muutenkin 6-0.

esse

esse2

Sain myös järjestää teille arvonnan, jossa voit voittaa Essen tuoteboksin! 1 arvan saat kommentoimalla haluatko voittaa seka vai herkän ihon setin, ja lisä-arvan saat tykkäämällä blogini facebook sivuista.

Arvonta päättyy maanantaina 30.11. Onnea arvontaan!

*Tuotteet saatu blogin kautta. Yhteistyössä Ecobeaty.

 

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa