Vaimoni Tiina.

Meillä oli tiistaina 2-vuotis hääpäivä. Sain mieheltä lahjaksi Polarin aktiivisuusrannekkeen, mutta sen lisäksi hän yllätti minut itsetehdyllä mansikkapiirakalla, ruusulla ja mitä parasta; kirjoituksella minusta.Tekstin, jossa Tuomas kertoo minusta ja myös yhden syyn, miksi meidän arki ei ole tämän parin vuoden aikana ollut mitään jatkuvaa ruusuilla tanssimista…

Taulub

Millainen vaimo Tiina on?

Lyhyesti sen voisi tiivistää lauseeseen: Tiina on tulta ja tappuraa ja hempeää hölmöläistä samassa paketissa.

Koska kyse on juuri tästä Tiinasta, ei se yhteen lauseeseen tiivistäminen oikein riitä, tai tee oikeutta.

Meillä rakastetaan välillä aika siirappisesti (eräs on sanonut ettei ole normaalia aikuisen käytöstä meidän touhu :D) ja kun meillä riidellään, siinä saavat naapurit käyttää korvatulppia ja ovenkarmit pelätä henkensä puolesta.

Olemme olleet naimisissa nyt kaksi vuotta, ja siihen on mahtunut aivan liikaa ikäviä asioita. Minun masennukseni teki Tiinan elämästä välillä silkkaa helvettiä, ja olin silloin sellainen kusipää, että hävettää niin perkeleesti näin jälkeenpäin. Takaisin en tuota aikaa kuitenkaan saa, ja olen äärettömän kiitollinen siitä, että Tiina jaksoi pysyä lujana, ja on edelleen vierelläni.

Masennus meni onneksi ohi, ja valoa näkyikin jo tunnelin päässä. Se valo tosin oli vain  vastaan tuleva juna, joka keskenmenon muodossa jyräsi kohti.

Viimeistään se kokemus avasi taas silmäni ja muistutti siitä, kuinka upea nainen (ja poika!) minulla onkaan.

Olimme molemmat rikki, mutta Tiina oli kuitenkin se vahvempi tälläkin kertaa. Kun minä en saanut suutani surulta auki, Tiina oli huolissaan oman vointinsa sijaan minusta!

Se jos jokin on sitä rakkautta.

Vaikka tämäkin piti muistuttaa ikävimmällä mahdollisella tavalla, oli siinä jotain hyvääkin. Otin opikseni, ja pyrin omalta osaltani siihen, että jatkossa Tiina saa sen mitä ansaitsee.

Ehkäpä ovenkarmitkin saavat olla nyt vähän aikaa rauhassa ja kiinni seinissä.

Olivatpa ihmiset mitä mieltä tahansa, bloginsa takana Tiina on aidoin ja hienoin ihminen jonka olen ikinä tavannut.

_MS_6468bc

Valoa päin. Kaikki kuvat Markus Sotikov/Kuvavelhot
Valoa päin. Kaikki kuvat Markus Sotikov/Kuvavelhot

Pääsi itku kun luin tämän.Masennus on mieheni henkilökohtainen asia, josta en edes miettinyt kertovani täällä. Olikin ylläri, kun hän mainitsi asiasta kirjeessään, ja antoi luvan julkaista sen. Näin pähkinänkuoressa; arki oli välillä yhtä helvettiä. Kun hänellä alkoi vointi parantua, itse romahdin. Joskus lukija kommentoi kiukkupostaukseeni että ”hyvä jos sulla ei ole isompia ongelmia”, niin hän oli aika väärässä. Kaikista ongelmista ei vaan voi heti kertoa haavojen ollessa vielä auki.

 

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Ensimmäinen Hääpäivä!

”Hyvää ensimmäistä hääpäivää ME <3! Vuosi on ollut välillä vittumainen,mutta voi pirskuta tykkään tuosta ukkelista” kerroinkin jo instagramin puolella.

_MS_6399b_edited-1

Vuosi sitten kävelin täristen alttarille ja miusta tuli Rouva P.  Häiden jälkeen miulla oli todella paha wedding blues, joten hääpostaukset jäi harmittavan vähiin. Kun toivuin, ajattelin olevan pöljää jos kirjoitan enää hääjuttuja. Muutamia hääpostauksia olen poistanutkin, koin ne jotenkin liian henkilökohtaiseksi luettavaksi niin monille ihmisille.

Ensimmäinen enjoy hetki eilen oli kun käytiin kahdestaan kaupassa. Jooo-o kuulostaa todella dilleltä,ennen niin yksinkertainen asia tuntuu nykyisin niin spessulta. En edes muista milloin oltaisin viimeksi käyty kahdestaan kaupassa. Saatiin kävellä lässysti käsi kädessä ja kantaa koria, eikä työntää kärrejä. Haha!

Kaupassa käynnin jälkeen ajeltiin Kolille, josta olin varannut meille huoneen. Otettiin ihan relax ja käytiin syömässä Kolin satamassa olevassa Alamaja ruokapaikassa. En voi kuin vaan suositella! Paikka oli todella viihtyisä, jotenkin kodinomainen ja lämminhenkinen. Ei mikään ketjuravintola, vaan paikallista, erikoisempaa ja hemmetin hyvää ruokaa. Parasta ravintolaruokaa naismuistiin. Olin niin äimänkäkenä koko paikasta ja ruuasta, niin monesti ravintolaruoka on ”ihan jees”, mutta toi oli bumtsika WAU-tasoa. Riistaburgeri ranskalaisilla ja hintaan kuului salaattipöytäkin. Ei mikään maksettu mainos, eikä tarkoitus ollut kuin sivulauseessa mainita tästä, mutta se oli vaan niin hyvvää :).

_MS_6605

_MS_6665

IMG_7988

Otettiin laiturilla höpsöttely kuvia ja ukkosen alkaessa lähdettiin kiireenvilkkaa hotellille. Myräkän loppuessa käytiin kävelemässä (käsi kädessä tietty lässysti) ja jopa yksillä hotellin baarissa.

Seuraavana aamuna käytiin Span puolella rentoutumassa ja sitten oli aika lähteä kotiin. Eetu oli Mumminsa kanssa ja heillä oli mennyt todella hyvin. Tänään käytiin perheen kesken kaupassa ja Suomen Tivolissa, minimies kävi ensimmäisen kerran elämänsä aikana tivolilaitteessakin. Toinen oli niin vakavana kun jännitti toista <3.

_MS_6701

_MS_6815

_MS_6407

T <3 T

 

Miten olette viettäneet hääpäiväänne/päiviänne?

 

SEURAA MAMAA Facebookissa  / Bloglovinissa / Instagramissa