FOREVER C9: ENNIN KOKEMUS

Omasta Foreverin C9 kuurista on jo jonkin aikaa, mutta olen päässyt seuraamaan asiakkaiden kokemuksia kuurista. Tein ihanan Ennin kanssa blogiyhteistyönä C9 kuurin ja tässä hänen, sekä hänen tulevan sulhonsa kokemus kuurista!

Teksti ja kuvat Ennin blogista

foreverc9kuuri

Tämän postauksen julkaiseminen jännittää mua ehkä jopa kaikkein eniten blogihistoriani aikana. Se, että näytän kirjaimellisesti itsestäni tässä postauksessa todella paljon ja se, että se mitä näytän on osittain sitä, mistä en todellakaan itsessäni ole ylpeä. Tämä postaus saattaa asettaa myös mut joko todella ymmärtäväisten ja tsemppaavien tai päin vastoin todella ilkeiden kommenttien alaiseksi. Arvostelun alaiseksi – hyvässä ja pahassa. Kaikella uhalla aion kuitenkin julkaista tämän, sillä olen tuloksiini enemmän kuin tyytyväinen ja toivon, että saan jonkun muunkin mahdollisesti motivoitumaan muuttamaan oman elämänsä kerralla terveellisemmäksi ja energisemmäksi.

C9 – Aloitin Foreverin c9 kuurin reilu parisen viikkoa sitten yhdessä Mikon kanssa. Kuuri kestää siis nimensä mukaisesti yhdeksän päivää. Se on eräänlainen tehostartti terveellisemmälle elämälle ja siinä toki motivoi kaikkein eniten nopeasti näkyvät tulokset – vaikkakin osa on tietenkin ”vain” nesteitä. Lyhyesti: kuurin kaksi ensimmäistä päivää mennään todella tiukilla kaloreilla ja näiden päivien aikana pureskeltavaa ruokaa ovat vain valmiilta listalta löytyvät kasvikset ja hedelmät. Kolmannesta päivästä lähtien ruokavalioon tulee lisäksi alle 600 kalorin lämmin ruoka, johon löytyi paketin mukana tulleesta vihkosta monta todella hyvää ohjetta. Osa resepteistä oli niin hyviä, että aiomme todellakin tehdä kyseisiä ruokia myös jatkossa!

foreverc9paketinsisältö

 

Pakettiin kuuluu Aloe vera -juomaa, Forever therm kapseleita, Forever ultra shake -jauhe, Forever fiber ravintolisä, mittanauha sekä ohjevihko. Paketista riittää kahteen kertaan, eli sen voi ostaa esimerkiksi vaikkapa kaverin kanssa puoliksi tai tehdä itse uudelleen (ei kuitenkaan peräkkäin vaan esim. keväällä ja syksyllä).

Näiden paketissa mukana tulevien juttujen lisäksi heti ensimmäisestä päivästä lähtien saa syödä näläntunteen estämiseksi hedelmiä ja kasviksia sallittujen listalta. Nälkää ei siis tämän kuurin aikana tarvitse nähdä! 🙂 Ja lista on pitkä, siitä löytyy jokaiselle jotakin – aivan varmasti.

foreverc9

Ruokavaliossa pysyminen ei tuottanut meille kummallekaan mitään ongelmia. Mikkokin ”oppi” syömään näiden yhdeksän päivän aikana enemmän ja monipuolisemmin hedelmiä ja vihanneksia. Ensimmäiset päivät olivat tietenkin vaikeimmat, sillä näin radikaali ja äkillinen muutos sekä lämpimän aterian puuttuminen olivat tietenkin ”shokki” niin mielelle kuin keholle. Kolmantena päivänä rytmiin ja ”ruokiin” alkoi jo tottua ja lämmin ateria oli kyllä enemmän kuin kohdallaan. Kaiken kaikkiaan ruokavaliota ja ohjeita oli siis helppo noudattaa. Vaikeinta oli saada aamuisin aloe vera alas – ei mitään varsinaista herkkua. 😀

Niin no mites ne tulokset? Mikko oletettavasti laihtui (paljonkin) enemmän: 3,6kg. Mulla paino tippui yhdeksän päivän aikana 900g, mutta senttejä lähti ympäri kehoa -16 ja siihen olen kyllä todella tyytyväinen! Loppuajasta huomasin, että olen paljon energisempi ja olo tuntuu kaikin puolin paremmalta ja kevyemmältä.

 

TULOKSET:

Enni

paino: -900g

rinta: -5cm

käsivarsi: -3cm

vyötärö: -3cm

lantio -2cm

reisi: -1cm

sääri: -2cm

Mikko 

(ei mitannut ihan kaikkea)

paino: -3,6kg

rinta: -5cm

vyötärö: -2cm

lantio: -4cm

Ja sitten ne kuvat, sillä kuvat kertoo kaikkein eniten. Vaikka aloituskuvaa katsoessani voisin itkeä ja tälläkin hetkellä siihen unelmakroppaan on vielä pitkä matka. Mutta let’s do this! Tässä olen minä.

foreverc9ennenjälkeen

foreverc9kuuriennenjälkeen

foreverc9kuuritulokset

Pahoittelen, että kuvien valotukset ovat hieman erilaiset. Toiset kuvat otettiin aamuhämärässä kuuden aikaan, joten kameran asetuksia piti säätää ja säätää. Mutta eiköhän näistä nää sen oleellisimman? Aloituskuvia ottaessani olin aivan satavarma, etten julkaise selästä otettua kuvaa, en todellakaan. Mutta koska selässä tapahtui omasta mielestäni se isoin muutos, niin totta helvetissä julkaisen myös tuon kuvan! Koska oon ylpeä itsestäni. Ja tämä kaikki muutos tapahtui vain yhdeksässä päivässä. Ja tästä suunta on vain ja ainoastaan ylöspäin. 🙂

 

Huippu tulos Ennillä <3.  Ja oli myös mielenkiintoista kuulla miesnäkökulma kuuriin. Paketti sopiikin myös loistavasti pariskunnille, helpottaa kun toinen on vieressä tsemppaamassa.

Tänään saatiin aika jänniä uutisia ja siihen liittyen juttua jossain vaiheessa bloginkin puolelle hih! Ei en ole paksuna, muihin asioihin liittyy tämä :D. Omiin treeneihin liittyen sellainen juttu, että tein tänään pitkästä aikaa leuanvetoja salilla ja se menikin yllättävän jees!

Laita ihmeessä viestiä mikäli startti kiinnostaa sinuakin! [email protected]

 

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA

 

 

RAKAS, MINUSTA TULEE FIT TULOKSET!

Huomasin Forever FIT- facebookryhmässä aika huikean muutoskollaasin ja pyysin Jaanalta lupaa julkaista tarina blogini puolella. Forever tuoteperheen kuuluu siis C9:n lisäksi myös FIT1 ja FIT2 osat jotka jatkavat tehostarttia eteenpäin. Niissä on mukana myös treeniohjelmat, eli ovat vielä kokonaisvaltaisemmat ja vastaavat ikäänkuin PT-pakettia. Itse en ole niitä vielä suorittanut, mutta ehkä joskus! Rakas, minusta tulee FIT facebookryhmässä löytyy myös muuta hänen tarinaansa matkan varrelta :). Inspiroivaa!

1235479_1154331657925368_8025020924917061917_n

Uskomatonta, mutta totta! Minä olen suorittanut koko FIT-ohjelman. Kaikki osat. Kyllä, kaikki kolme pakettia. Aloitin C9-ohjelmasta, joka toimi tehosarttina ja jatkoin FIT1- sekä FIT2-ohjelmilla, joissa mukana tuli ruokaohjeiden lisäksi myös treeniohjelma. Oliko se helppoa? Kyllä ja ei. Noudatinko ohjelmaa orjallisesti? En. Oliko 69 päivää pitkä aika? Oli ja ei. Mtä ihmettä? Avaan matkaani hieman tarkemmin 🙂

Aloitin koko projektini siksi, että en enää viihtynyt omassa kehossani. Urheilijatyttö oli muuttunut pääkaupunkilaiseksi pullaksi. En jaksanut mitään enkä edes halunnut liikkua enää. Vaatekoko nousi joka toisella shoppailukerralla. En itse kuitenkaan niin selkeästi tajunnut tätä muutosta. Kaikki kävi niin pikkuhiljaa. Kerroinkin ihan ensimmäisessä postauksessani, että miten päästiin tästä siihen, että päätin sanoa: Rakas, minusta tulee FIT!

Jälkikäteen miettiessäni tajusin, että minä olin ”pahimmillani” melkein +15kg tästä tilanteesta. Ääneen tätä viikonloppuna pohtiessani anoppini tokaisi, että sehän on 30 voipakettia. Kiitos anopille tästä mielikuvasta, mutta totta se on! Jokaisen voipaketin saamiseen on tehty töitä ja kulutettu aikaa sekä rahaa. Jokaisen voipaketin poistamiseen tarvittiin aikaa, hikeä, verta ja kyyneliä. Ne eivät kuitenkaan lannistaneet, koska matkassa oli kaksinverroin mukana onnistumisentunteita, iloa, innostusta ja jaksamista!

1934777_1154331664592034_4722383461568769393_n

Ohjelman noudattaminen oli helppoa! Yksinkertaiset ohjeet siihen, mitä syöt ja kuinka usein. Tämä ei ole rahka- ja raejuusto-ohjelma. Söin ruokaa ihan normaalisti. En syönyt herkkuja. Välillä pidin jekutuspäivän ja nautin hyvällä omalla tunnolla vähän niitä herkkujakin. Suurin muutos oli opetella syömään säännöllisesti. Onneksi mukana tuli helpot välipalavinkit ym, jotka sai napattua mukaan. Säännöllinen syöminen oli omassa muutoksessa varmasti ihan avainasia.

Välissä oli Joulu, uusivuosi, työmatka Ruotsiin, ystävien 30v juhlat, illanistujaisia, kissanristiäisiä ja vaikka mitä vielä. Jäinkö kotiin? En. Söinkö tarjottavia? Söin. Menikö ohjelma pilalle? EI! Parasta tässä pitkässä projektissa oli, että opin hallinnoimaan omaa toimintaani elämänmittaisella polulla. En vain 69 päivän ajaksi. Voin käydä juhlissa ja silti saada tuloksia. En koe, että olisin kieltäytynyt tai jäänyt paitsi mistään. Olen säilyttänyt kohtuuden ja mikä tärkeintä, olen aina palannut takaisin ohjelman pariin. Uskonkin, että voittajana selviää se, joka ei anna lipsumisten häiritä, vaan palaa keskittyneesti noudattamaan ohjelmaa heti, kun se on mahdollista.

10514756_1154331661258701_2562885499954068376_n

Olin myös kipeänä. Kaksikin kertaa. Masensi, kun ei päässyt liikkumaan. Kun viimein vointi koheni, niin ei halunnut liikkua. Kun 7 päivää makaa, niin joutui todella tsemppaamaan, että pääsee takaisin treeniohjelmaan mukaan. Toisaalta se oli kuitenkin yllättävän helppoa, kun oli päättänyt tehdä ohjelman. Jatkoin vain siitä päivästä, mihin viimeksi olin jäänyt.

69 päivää ei ihan riittänyt minun FIT-projektilleni, vaan se hieman venyi. Siitä huolimatta tunnen, että olen saanut ihan hurjasti tuloksia. Enää ei ole väliä sillä, että miltä näytän ulospäin. Nyt merkkaa se, että tunnen itseni sisältäpäin upeaksi! Sen, jos minkä uskon välittyvän myös sieltä peilikuvasta. Toivon, että kun seuraavan kerran näet minut, niin olen pirteä ja energinen sekä itsevarma. En vaatteisiin piiloutunut epävarma nuori nainen. Lupaan, että olen ainakin ehkä hieman pienempi. Tulokset ohjelmasta nimittäin olivat: -55cm koko kropasta ja -8kg 🙂

Kannattiko? KANNATTI! Kuntoni on kasvanut, jaksan tehdä töitä iloisella mielellä, jaksan nauttia perheestä ja ystävistä, jaksan laittaa kotia, jaksan liikkua ja nauttia ulkoilmasta. Olen vaihtanut projektin myötä oman elämäni raiteet takaisin oikealle polulle. Toivottavasti olen inspiroinut jotakuta tekemään samoin! 🙂

1610113_1103682486323619_381419658858693900_n

1916936_1103697249655476_7711648275942603209_n

Äidiltä opittua: Aikuinen ihminen on itse ainut, joka voi muuttaa ja vaikuttaa omaan elämäänsä. Kukaan muu ei voi tehdä sitä, vaikka haluaisi. Onneksi tajusin tässä vaiheessa ottaa neuvosta vaarin! Aiotko sinä ruveta ottamaan vastuun omasta hyvinvoinnistasi? Tuleeko sinusta oman elämäsi supersankari?

 

Ihan huiput tulokset! Kävin tykkäilemässä hänen facesivustaan ja melkoisen huikeeta matskua videoineen :).

Sain muuten vihdoinkin aikaiseksi tehtyä Foreveriin oman verkkokaupan sekä facebook sivun. C9 kuuria olen myynyt itsekin, koska tykkään jeesiä porukkaa alkuun :).

Motivoivaa maanantaita! Itse sain potkaistua tänään itseäni kunnolla pepulle kun meal preppasin eilen pitkästä aikaa ja söin tänään oikeeta ruokaa, enkä pelkkää shakea ja hedelmiä. Kävin vetämässä selkätreeniä ja illalla kävin rattailla hölkkälenkillä, jeejee!

 

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA