HYVÄ JA HALPA RIPSIVÄRI

Otin ripsienpidennykset pois ja siitä asti olen joutunut opettelemaan uudelleen ripsivärin laittoa ja etsimään sopivaa ripsiväriä.

Aluksi käytin vedenkestävää, ajattelin ettei normaali kestä käytössäni. Pyöräilen säällä kuin säällä, tuulessa ja tuiskeessa. Vedenkestävän ripsivärin poistaminen on kuitenkin aina oma hommansa, vaikkakin siihen keksin sopivat keinot, halusin kokeilla normaalia ripsiväriä.

 

essenceripsivari

Luin facebookin ryhmästä vinkin Essencen halvasta ja hyvästä ripsiväristä. Kuvat räpsyistä oli huikeat ja hintakin alle 5€ (!).

Harjaosa on melko kapea, jolla väriä on helppo levittää. Yleisin ongelmani ripsivärin laittamisessa on luomiin tökkiminen, jolloin mustat pisteet pitää pyyhkiä pois meikkivoiteella. Tällä harjalla sitä ongelmaa ei kuitenkaan tullut.

Essence Lash Princes antaa jo yhdellä kerroksella nätisti pituutta ilman paakkuja. Toinen kerros kruunaa ripset ja voin kertoa, että tästä tulee meikkipussini vakiotuote! Pysyvyys on ollut myös hyvä, mutta poistaminen kasvojen puhdistusaineella sujuu siististi ilman hirveää hinkkailua.

 

Ennen

ennne

Jälkeen

essen

 

Hyvä ja halpa ripsiväri, onko sitä? No tässä tapauksessa on.

Oman ripsivärini ostin Joensuun keskustan Carlsonilta, löytyy myös mm. tokmannilta.

Meikkivinkki  toisena perjantaina peräjälkeen, mutta onhan kosmetiikka vaan ihanaa <3.

 

Mikä on sinun lemppari ripsivärisi?

ps. Tällä hetkellä Riikassa minilomalla :). Kivaa vkl! <3

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

 

 

ESSENCE- Edullisia meikkejä!

Kuulun facebookissa Fashion&Beaty forumiin jota seuraan aktiivisesti. En ole mikään meikkitaituri, joten vinkit on tarpeen. Monet hehkuttivat siellä vasta hiljattain Suomen markkinoille tullutta Essence sarjaa, jossa tuotteet ovat  t-o-d-e-l-l-a edullisia ja hyviä. Essence meikkejä saa ainakin halpakaupoista, Tokmannilta, Halpahallista ja Tarjoustalosta. Joensuussa niitä myydään tosin myös Carlsonilla.

Matkuksessa käydessäni marssin päätä pahkaa Halpahalliin meikkiosastolle ja silmät meinasi pompata päästä, kun huomasin oikeasti miten halpoja meikit ovatkaan! Esimerkiksi huulikiilto maksaa hieman päälle 2€.

IMG_9111

IMG_9110

IMG_9112

IMG_9114

Essence tuotteista miulla on tällä hetkellä 2 huulikiiltoa, puuteri, valokynä sekä luomivärin pohjustusvoide. Huulikiillot tuoksuu ihan karkilta, niissä on hyvä kiilto ja ne eivät tunnu limaisilta huulilla. Jotkut huulikiillot ovat meinaan sellaisia limakasoja että hyh. Valokynä on verrattuna esimerkiksi Maybelinen vastaavaan ihan yhtä hyvä. Puuteri on täysin valkoista mitä ihmettelin aluksi, mutta se häivyttyy aika kivasti silti naamaan. Puuteria olen käyttänyt lähinnä silmien alla, nenän päälle ja otsaan. Ainoastaan luomivärin pohjustustuotteeseen petyin, tai sitten miulla on vaan niin yyber rasvoittuvat luomet ettei se sopinut.

IMG_9115

Tänään kävin ostamassa luomivärin, 2 eri huulipunaa, valokynän ja teroittimen. Hintaa niille kaikille tuli yhteensä 14€, huhhuh miten halpaa! Olin kuin pikkutyttö karkkikaupassa meikkihyllyllä kun oli niin sikana kaikkee ja niin halvalla hihi.

Meikkeihin tai meikkaukseen ylipäätänsä miulla ei ole aikaisemmin ollut mitään suurempia intressejä, kuuluu perus rutiineihin, mutta nykyisin on ruvennut kiinnostamaan enemmän. Haluaisin kokeilla esimerkiksi kasvojen varjostusta ja jotain muuta kikkailuja. Pitää ruveta tutustumaan netissä oleviin meikkaus tutoriaaleihin ja opetella :).

 

Oletko jo kokeillut? Mitä tuotteita siulla on Essenceltä käytössä?

 

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa