EPÄSUOSITUT MIELIPITEET

Mielipiteistä ei voi kiistellä on höpölöpöä, niistähän sitä juuri kiistelläänkin. Tässäpä muutama oma ehkä epäsuosittu mielipide;

Mekko Bikbok

  1. 1. Pipi/Poppa ja muut lässysanat lapsille

Oma äitini muinoin kuulemma sanoi minulle, että Tiinallehan puhutaan sitten kuin normaalille ihmisille. Sama juttu on periytynyt oman lapsen kasvatukseen, ei ole mitään hemmetin poppaa vaan KUUMA ,ei mitää pipiä vaan HAAVA. Lapsetkin on ihmisiä joten heille voi puhua normisanoilla.

2. Adidaksen 3-raitalegginsit

Ne näyttää niin hyviltä monien päällä, itse kun kokeilin niin ei. Perse kuulsi housuista läpi kun kokeilin kyykätä. Mitä tekee housuilla joista ahteri paistaa läpi? Vai liekö syynä sekundapari vai raskauden myötä levinnyt perse.

3. Säästä valittaminen

V*ttuku on ollu paska kesä!” No ei se siitä valittamalla parane. Milloin Suomalainen sitten olisi säähän tyytyväinen? Ei koskaan. Milloin on liian kylmä, milloin liian kuuma. Milloin sataa vettä, milloin rakeita. Itse en jaksa kuluttaa turhaa energiaa jatkuvaan säävoivotteluun. Tänäkin kesänä varsinaisia sade-sadepäiviä ei ole oikeasti edes ollut paljon mitään, pilvistä joo, mutta ei ne pilvet estä vaikka ulkoilua. Sadepäivänä voi leipoa vaikka pullaa tai katsoa leffaa.

4. Urheilijoiden negatiivinen arvostelu

”Suomi veti iha paskasti nekin kisat”. Joo, hyvähän se on sieltä sohvalta huudella. Muutenkin kaikenmaailman urheilun fanaattinen seuraaminen on asia jota en ymmärrä lainkaan.

5. Terveyshässäkkä leivokset, -mitääntön 

Gluteiiniton, munaton, maidoton, jauhoton, kaiketon reseptit. Tai sitten just sellaiset ohjeet joiden raaka-aineet on luokkaa ulkoavaruus joita tarvitaan tyyliin ruokalusikallinen ja raaka-aine maksaa mansikoita. Itsekin harrastelin jossain vaiheessa proteiinijauheella kikkailtuja leivonnaisia paljonkin, mutta käsi sydämellä –kyllä ne aidot oikeat herkut on paljon parempia. 

6. Överiripsienpidennykset

Olen nähnyt ripsiä jotka on lyöty lievästi sanottuna yli. Näyttävää voi olla ilman, että näyttää kantavansa karvamatoa silmäkulmassa.

7. Överi jatkuvat mainokset blogeissa

Kun oikeasti  jokaisessa postauksessa on ”sisältää mainoslinkin”.Tai kun jokaisen postauksen lopussa on heitetty random info ”täällä ja täällä verkkokaupassa just nyt huippuale” kun itsessään blogitekstin kirjoitus koskee ihan jotain muuta.

8. Raakasuklaa

Ei se voita normaalia suklaata, ei sitten millään.

9. Kasvissyöjät jotka ei syö edes juustoa

En vaan ymmärrä kasvissyöjiä, jotka ei syö edes juustoa. Miten se vahingoittaa lehmää tai muita eläimiä jos maidosta valmistetaan juustoa? Sellaisen kasvissyönnin ymmärrän paremmin, missä ei syödä liha-lihaa, mutta toi juusto/kananmuna/ettei tyyliin edes voi syödä karkkia jossa liivatetta menee miusta vähän yli. Voitte valaista minua halutessanne, en vaan ymmärrä pointtia..

 

Kuvat on räpsäisty kolmisen viikkoa sitten mökillä miehen toimesta.

Samaistutko miun mielipiteisiin vai oletko täysin eri mieltä? Mistä aiheesta?

Kivaa viikonloppua <3.

 

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

ÄIDIN EPÄSUOSITUT MIELIPITEET

Blogeissa on kiertänyt hauska epäsuositut mielipiteeni postaus, jossa bloggaaja paljastaa omat ei suositut mielipiteet. Aikaisemmin mielipidepostauksia tein usein ja todella kärkkäästi. Nykyisin en koe niitä ihan omaksi jutuiksi, mutta tälläinen miniversio tästä kuulosti ihan kivalta.

Halusin toteuttaa tämän hieman erilailla ja koostaa omia lapsiin/äitiyteen liittyviä epäsuosittuja mielipiteitä. Hyvällä hengellä, nämä ovat vain omia mielipiteitäni.

 

tp5d8810tp5d8914

 

Imetysvouhotus

En voi ymmärtää miten imettämisestä jaksetaan vouhottaa vuodesta toiseen niin paljon. Joo imettäminen on hyväksi ja terveellistä vauvalle, mutta sitä jatkuvaa vouhotusta en ymmärrä. Imetin Eetua vuoden verran, mutta ihan samallalailla olisi kasvanut korvikkeellakin. Julki-imetys on myös ihmejuttu, kaikki vaan ei halua imettää julkisesti, eikä se tee Äidistä yhtään sen huonompaa vaikka ei halua tisukoita ei kaupassa kaivelekaan esille.

”Lapsi ei saa katsoa telkkaria”

Meillä Eetu katsoo joka päivä jotain piirrettyä. Pitkän hoitopäivän jälkeen hänkin haluaa pienen hengähdyshetken ja katsoa vaikka Ryhmä Hauta. ”Älä mussuta, anna miun kattoo rauhassa” tokaisi hän eilenkin sohvalta.

lapsenasu

tp5d8990

Kauhistelu kun vauva siirretään omaan huoneeseen aikaisin

Jotkut perhepedin puolesta puhujat tuntuu pyörittelevän silmiään sille, että lapsi siirretään aikaisin omaan huoneeseen nukkumaan. Minun mielestä siinä ei ole mitään väärää. Eetu siirtyi nukkumaan omaan huoneeseen alle vuoden ikäisenä. Syynä oikeastaan miehen uniongelma

Pieruverkkari mutsi on paras mutsi?

Välillä tuntuu, että Äidit kilpailee siitä kuka näyttää väsyneimmältä ja kellä on hienoin sottanuttura. Laittautuvia mutseja sen sijaan arvostellaan pinnallisina. Nainen on nainen vaikka synnyttäisi ja Äitiys ei todellakaan sulkenut laittautumishalukkuutta pois itseltäni.

tp5d8994b

tp5d8988

Lastenvaatevouhotus

Miusta on ok, että Äidit panostaa lastenvaatteisiin. Miusta on myös ok, että Äidit ostaa vaan ketjuliikkeistä. Kukin tavallaan, hirveetä vouhotusta tästäkin asiasta.

Karkin syönti 

En vaan tajua miksi kukaan haluaa antaa vaikka 2-veelle karkkia? Karkkia ennättää mussuttaa elämänsä aikana ihan tarpeeksi. Samaan genreen kaikki piilosokerimussutukset kuten vaikka vanukkaat, viilikset yms arkikäytössä NO NO.

Lapsen hyppiminen sängyllä

Eetu saa kotona myös riehua, hyppiä, pomppia ja leikkiä. Hypitään sohvalla ja sängyllä.

tp5d8926

Sellaista settiä. Mikä on oma epäsuosittu mielipiteesi Äitiyteen liittyen?

 

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA