PARASTA JA PASKINTA PÄIVÄSSÄ 1

Arkipäiviin mahtuu paljon yksittäisiä hetkiä. Jotkut hetket jäävät paremmin mieleen ja jotkut huonommin. Mahtuu sekä lössönlössötys mussumussu hetkiä sekä myös niitä, kun tuntuu että aivot kiehuu.

Lasten tunnetilat voivat vaihdella päivässä monta kertaa, mutta niin tällä Mammallakin. Päivän aikana pääsi kerran itku äidiltäkin, mutta myös nauroin vedet silmissä.

onneksi on nämä <3

Paskinta;

Itkin sitä, kun jotenkin joulun jälkeen arki läsäytti liikaa lättyyn. Jouluna ei oltu kotona, joten ei ollut niitä oman kodin sotkuja. Ei oman kodin kotitöitä. Toisten luona nimittäin vaikka astianpesukoneen täyttäminen ei ole niin piikki persauksessa kuin kotona. Ärsytti suunnattomasti kun päivässä oltiin onnistuttu räjäyttää pommi kotiin. Tultiin kotiin ja mies oli iltavuorossa. Pitkästä aikaa ainoana aikuisena. Jouluna 4v leikki päivät serkkunsa kanssa, joten ei tarvinnut stressata hälle tekemistä ja apukädet piti vauvaa sylissä. Miina oli väsy känkkäränkkä tuulella, eikä pitkistä unista ollut puhettakaan. Nukutin meidän sänkyyn ja siellä nukkui ehkä 30minsaa. Ennätin vain hetken leikkiä esikoisen kanssa ja vauva heräsi. Yritin josko vauva olisi jatkanut unia sylissä, ei. Mentiin sitten ulos viimeisenä oljenkortena ja vauva nukahti vaunuihin. Nukkui 30minsaa. Esikoinen ennätti leikkiä vain hetken leikkipuistossa. Mentiin omaan pihaan ja tissikään ei tuonut iloa vauvalle. Posti toi bodyn josta en oikein tykännytkään livenä. Miina nukahti syliin hetkeksi ja herätessään oli ihana hymyilevä pieni <3. Kunnes kiukustui taas ja piti keskeyttää lattialla pötköttely ja kirjan luku Eetulle. Illalla tappelin tietokoneen kanssa ja yksinkertaiseen hommaan meni triplasti se aika mikä normaalisti. Ai että tietotekniikka on välillä perseestä.

Parasta;

Aamupäivä meni todella nopeasti, herättiin vasta 9 <3. Kylvetin vauvan aamusta, kävin itsekin suihkussa ja ajattelin tästä tulevan hyvä päivä. Sovin mammamiitin ensi viikolle. Soitin virheellisestä kerhomaksusta ja se hoitui kuntoon, jes! Soitin myös verotoimistoon ja sain hoidettua asian puhelun aikana helposti, jes! Värjäsin vihdoinkin kulmakarvat ja ai että se nopeuttaa ja helpottaa kulmien meikkaamista. Pötkötettiin hetki lattialla peittojen päällä, luin Eetulle kirjaa ja syötiin piparit. Posti toi ihanan hiuspannan Miinalle ja bebe oli niin söpö se päässään <3. Eetu auttoi tosi hienosti laittamaan ruokaa, laittoi vaippoja pyynnöstäni koriin ja illalla nauraa räkätettiin ihan hulluna kun sälli kuvasi salaa puhelimella ”moi moi moi , ja sitten itse taustalla lässytän ihan överinä vauvalle :D”. Kuunneltiin pätkä varmaan 10 kertaa putkeen ja naurettiin ihan höperönä.

Elän välillä todella paljon tunteella ja silloin kun joku asia ottaa päähän, se tuntuu sillä hetkellä ihan katastrofilta vaikka voi olla ihan pieni juttu. Kiukku menee nopeasti yleensä ohi, olen vähän sellainen tulivuori tyyppi. Halusin kirjata näitä juttuja ylös, sekä negatiivisia että positiivisia, jotta kokonaiskuvaa katsoessa muistaa myös ne ihanat jutut. Ei tartu niihin kökköjuttuihin liikaa.

Iloa päivään!

 

Mikä oli siun vaikka eilisessä päivässä parasta ja mikä kököintä?

Lue myös: Positiivisuus on perseestä? , Viikon 5 positiivista

 

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

TREFFIT

Ajatuksena on käydä ainakin kerran kuukaudessa miehen kanssa treffeillä, mutta todellisuudessa käymme ehkä joka toinen kuukausi. Eilen minimies meni ensimmäistä kertaa porukoilleni yökylään ja pidettiin miehen kanssa treffit.

Käytiin ensin ampumassa ampumasimulaattorissa tunnin verran. Simulaatiossa oli erilaisia ampumistilanteita, kuten vaikka villisikajahti, sorsajahti ja tekniikka ammuntaa tauluun. Luulin olevani ihan jees tähtääjä, mutta todellisuus olikin toista hah! No sain sentään yhden kunnollisen osuman joten ihan nollille en mennyt. Enemmän tuo simulaatio olikin miehen mieleen, hän kun on aloittanut metsästysharrastuksen tänä syksynä. Sanoinkin, että ensi kerran mennään joko seinäkiipeilyyn tai sulkapalloon -niissä olen satavarmasti parempi hihhii.

Nälkä kiehui jo sisällä ja seuraavaksi käytiin hätävara burgereilla Hesessä. Pikaruokapaikoissa ei tule usein käytyä ja Hesessä istuessa mietittiin milloin ollaan käyty vaikka Buffassa tai Raxissa viimeksi ja siitä taitaa olla 4-vuotta aikaa.

illallinen

paholaisenkana

Prismasta käytiin katselemassa Vallilan verhoja ja nappaamassa pari tavaraa illallista varten. Vähän väliä unohtui ettei Eetu olekaan mukana, kuten lähtiessä kotiin käännyin melkein takapenkille kysyäkseni ”onko pissahätä” :D.

Päätettiin tällä kertaa syödä ihan kotona ravintolan sijaan. Tein salaatin ja kanat, mies väsäsi valkosipuliperunat. Kaivettiin viinilasit kaapista ja tajuttiin ettei oltu koskaan aikaisemmin edes käytetty niitä. Viinin sijaan juotiin ihan vaan appelsiinin makuista kivennäisvettä, kummatkaan ei tykätä viinin mausta niin paljoa että huvikseen juotaisi. En muutenkaan tykkää juoda alkoholia ”huvikseen” vaikka saunan jälkeen tai ruuan kanssa tuolleen.

Ruokana oli siis Paholaisen kanaa valkosipulikermaperunoilla, lisukkeena salaatti mansikka balsamicolla. Jälkiruokana valkosuklaavanukasta kinuskin ja karpalokastikkeen kera. Yleensä en tykkää ollenkaan vanukkaista niiden rakenteen takia, mutta Tuomas osasi tehdä tuon perfectoksi ilman kökkeröitä.

Eetulla meni ukkilassa todella hienosti. Yhtään itkua ei tullut ja tekemistä oli riittänyt yllin kyllin. Oli kyllä kiva tälläiset ”kotitreffit”, jotenki paljon paremmin ja vapautuneemmin pystyy juttelemaankin kun jossain meluisassa ravintolassa <3.

valkosuklaavanukas

tp5d9016

Milloin olet viimeksi käynyt treffeillä vakkarikumppanisi kanssa?

 

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA