Mikä 30-päivän treenihaaste? Kerro sinä!

Heimoi ihanaiset ja ihanaa perjantaita! Miulla iski tällä viikolla pienimuotoinen morkkis siitä kun en ole nyt kirjoitellut niin aktiivisesti treeni/ruokavalio jutuista. Toisaaltaan ei sellainen väkisin ähertäminen varmaan teistäkään mitään kivaa olisi, mutta motivaatio maanantai on sentään sellainen vakio päivä jolloin blogissa on aina treeni/siihen liittyviä postauksia. Lukijoissa on osa niitä joita ei treenijutut voisi vähempää kiinnostaa ja myös osa niitä jotka niistä tykkäävät. Toivottovasti treenijutuista kiinnostuneet ei ole lähteny kalppimaan, vaikka hirmuisen usein en enää spämmääkään salibeibe matskua. Salitreenipostauksiakin olisi kiva tehdä useammin, mutta tuntuu pöljältä höpöttää esim. treeniohjelmista kun en saa niihin tuoreita kuvia. Käyn yksin salilla ja kännykän kanssa pylly pystyssä lattialla mönkiminen ja kuvakulmien miettiminen ei oikein aina onnistu jos salilla on paljon porukkaa. Yritän ottaa kuvat aina mahdollisimman huomaamattomasti, tosin joskus huvittaisi pitää paitaa jossa lukee ”oon bloggari, otan kuvia. deal with it!” ja räpsiä kuvia niin maan perkeleesti. Hahaa sellanen paita olis muuten aika jees!

Yritänkin keikutella samaan vanhaan tyyliin siinä keskilinjalla enkä tykitä liikaa tietyn genren juttuja, vaan haluan pysyä jatkossakin monipuolisena. Nyt kevään lähestyessä olen innostunut enemmän tyyli/muista tyttömäisistä jutuista, joten niitä on luvassa varmaan hieman useammin. Tykkään kaikesta girly girl jutuista ja olen alkanut lukemaan ja katselemaan mamma/treeniblogien rinnalla enemmän myös lifestyle blogeja.

Juttu karkasi hieman taas ja otsikkoon palaten. Alkuvuosi on treenien suhteen mennyt hieman himmaillen ja olisi kiva keksiä nyt jotain säpinää, potkua persiille ensi kuun ajaksi. Ajattelin heittää pallon teille:

fitt

Minkä treenihaasteen suoritan maaliskuussa? Onko se 30-päivän kyykkyhaaste, reisihaaste, vatsahaaste vai joku muu treeniin/ruokavalioon liittyvä? Heittäkää ehdotuksia viikonlopun aikana ja maanantain motivaatio maanantaissa kerron mitä lähden suorittamaan! Motivaatio maanantaissa sitten blogihistorian ekat persekuvat hahaa! Ei tosin mitään pornotyylistä uu beibe juttua, vaan ihan sivusta otettuja joissa näkyy hieman kehitystä.

Huomenna menen pitkästä pitkästä aikaa kirpparikierrokselle, ihanaa! Toivottovasti tulisi kivoja löytöjä. Sunnuntaina istahdan parturin penkkiin ja laitetaan hiuksia hieman keväisemmäksi. Postailen siitä sitten kuvien kera ensi viikolla! Ensi viikolla näpsyttelen myös sitten meidän uuden arjen kuulumisia;mites ne treenit, kotityöt ja koko muu paketti pyörii kun mamma ei olekaan enää housewife.

Ihanaa viikonloppua ja heittäkää ehdotus: Minkä haasteen Fit Fat Mama suorittaa!

 

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

 

30-PÄIVÄN TREENIHAASTEITA!

Monella alkaa huomenna parempi elämä vol.miljoona. Ruokavaliota putsataan ja vannotaan, että ”tänään aloitan kuntoilun”! Toivottovasti into pysyy yllä tammikuun ylikin. Kuntosalilla huomaa nimittäin aikamoisen kävijäpiikin aina alkuvuodesta, mutta parin kuukauden päästä siellä pörrää taas samat naamat.

Tykkään silloin tällöin tehdä treenihaasteita, jonka tekeminen onnistuu ilman kuntosalia. Haasteet tehdään oman kropan painolla, joten ne voi siis suorittaa missä vaan! Sopivat kaikille, olkoon sitten himotreenari tai vasta-alkaja.

Kokoan tähän muutamia 30-päivän treenihaasteita, joista voitte halutessanne valita itselle sopivan:

 

VATSAHAASTE

lähde
lähde

 

Omat tulokset:

vatsahaastetulokset-620x310

 

REISIHAASTE

 

lähde
lähde

Omat tulokset:

ennenjälkeen

 

Reisihaasteen aikana en herkutellut lainkaan ja kävin n. 3-kertaa viikossa salilla. Kropan muutos kuukaudessa postaus löytyy TÄÄLTÄ.

 

JALKAHAASTE

 

30-day-thigh-challenge

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tätä en ole tehnyt, mutta voisin joskus kokeilla!

Sitten haasteiden suorittamiseen muutama vinkki vitonen:

-Laita tietokoneen taustakuvaksi haasteen kuva! Helpottaa muistamista.

-Tee treenistä rutiini! Pyri tekemään liikkeet suurinpiirtein samaan aikaan päivällä.

-Loppuvaiheessa kun toistoja on tooodella monta, ne kannattaa ripotella osiin. Vatsahaasteessa tein esim. 20-30 kappaleen sarjoissa liikkeet. Osan aamulla ja osan illalla.

-Voi tarvittaessa myös soveltaa, mutta jos siirrät lepopäivän toiselle päivälle, pidä huoli että liikkeet tulee silti tehtyä. Tsemppiä haasteisiin!

– Vaikka vatsojen hinkkaaminen tai pyllistely voi välillä myös v*tuttaa, 30-päivää on ihmiselämässä hemmetin lyhyt aika. Teet, älä luovuta!

 

ps. Hihii, meille tulee Tuomaksen kanssa pikkasen yli keskiyön tapaamisen 4-vuotispäivä <3. Tänään ei rellestetä, vaan ammutaan muutama raketti ja syödään illalla herkkuja. Ollaampa tylsiä, hehe. Hyvää uuttavuotta <3!

 

Mikä vaikuttaa haasteista mielenkiintoisemmalta? Oletko itse tehnyt 30-päivän haasteita?

 

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa