Äitiä vähän ärsyttää.

Joskus on niitä päiviä jolloin tuntee kaiken menevän perseelleen. Päiviä jolloin tuntee olevansa paska Äiti, paska Ihminen, paska Vaimo ja paska Bloggari. Kaikki tuntuu menevän päin mäntyä, tuijotan kelloa ja vaan odotan Tuomaksen tulevan kotiin. Eilen oli just sellanen päivä. Ärsytyksissäni paukutin näppäimistölle eilisen ärsytys aiheita. Varoitus; tämä ei ole hyväntuulen postaus.

 

 IMG_1315

 

Taapero tappelee aamupalapöydässä ja alas menee just ja just pari ruokalusikallista ruokaa.

Taapero huutaa kurkku suorana ulkovaatteita pukiessa.

Äiti tylsistyy.

Äiti tekee vatsahaastetta joka alkaa vituttaa.

Äitillä löysä, laiska olo.

Äitillä tekee mieli suklaata. Vitun karkkilakko.

Hirveä sotku. Ei jaksa aina siivota.

Ei ole muutakaan tekemistä, pakko siivota.

Eikö se mies tule jo töistä.

Hitto mie haluun treenimuudin ja säännöllisen motivaation päälle.

Lisää siivoomista.

Tylsää. Telkkari päälle. Ei jaksa leikittää lasta.

Paska Äiti fiilis. Laiska, aikaansaamaton nahjus! Miksi et lähde ulos ja leiki lapsesi kanssa kunnolla?

 

Joskus arki vaan ahdistaa, ärsyttää ja suomalaisittain sanottuna vituttaa. Yritin skarpata ja miettiä positiivisia asioita. Meal Preppasin pitkästä aikaa, katsoin youtubesta Vintiöitä, mutta silti apea olo vaan jatkui. Oli niiiiiiin lähellä, että olisin syönyt suklaata. Onneksi en syönyt, muuten olisi ärsyttänyt sekin sitten. Kun Tuomas tuli kotiin, lähdin salille purkamaan mieltäni -ja ONNEKSI lähdin. Se hetki kun sai kuunnella mp3:sta kovalla musiikkia, nostaa sitä perkeleen rautaa niin voi että. Teki hyvää. Ja nyt on kädet kipenä, jee!

Illalla ihmettelin miksi läppäri ei käynnisty. Tuomas tutkaili sitä ja selvisi, että virtapiuha on paskana. Hell yeah, tätähän tässä kaivattiinkin. Bloggarin tärkein työväline. Onneksi meillä on Tuomaksen pöytäkone, mutta suurin osa omista jutuistani on omalla koneella. Pitäisi suunnitella Kaksplussalle tulevaa banneria, ja kaikki nekin kuvat ovat omalla koneella. Argh.

Tänään ajattelin puhdistaa itseni ärsytyksestä. Lakkasin kynnet, punasin huulet ja ajattelin ottaa pitkästä aikaa asukuvia pihalla, mutta vituiksihan sekin meni. Kamerasta akku loppu, tai sitten se oli jotain muuta sekoilua kun ei vaan ottanut kuvia.Hell yeah taas. Toivottovasti viikko jatkuisi paremmissa merkeissä.

Että sellasta. Mikä sinua ärsyttää tänään? Kommenttiboksi on avoin, jaa ärsytyksesi!

Tiina / Fit Fat Mama

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta