Aatonaatto

Morou!
Huhhuh, tänään miussa on ollut Hyvä Vaimo-matskua kun oon tehny vaikka mitä. 
Onneks meillä kyllä Isimieskin hoiti oman osuutensa. Kaksikerroksisen asunnon siivoomiseen tuntuu menevän pidempään kun pitää roudata imuria ja kaikenmaailman rättejä edestakaisin. Jouluruokia meidän ei tarvitse tehdä kun mennään valmiiseen pöytään. Pipareita ja joulutorttuja tehtiin eilen ja tänään leivoin suklaajuustokakkua. Herkut on muutenkin enemmän se miun juttu jouluruuista. Herkkuholisti ilmottautuu jälleen :).

Joulustressiä miulla ei onneksi ole. Lahjojen osto ei jäänyt liian viime tinkaan ja kokkailuja ei tarvitse tehdä. Asuntokaan ei kestä pitkään siistinä kun kummatkin ollaan aikamoisia possuja. Toisaaltaan ärsyttää edes siivota kun kohta on taas sotku, mutta siisti koti kuuluu miun mielestä jouluun. 


Siivouksesta salihommiin. Kävin tänään reenailemassa, niin voi possuilla huomenna rauhassa. 
Yleensä salilla teen kolmijakoisella ohjelmalla, mutta nyt muutamat kerrat olen tehnyt asenteella ”teen mitä huvittaa, mutta tehokkaasti”. Torstaina kokeilin pakaroille muutamia miulle uusia liikkeitä ja olin ihan satavarma, että persaus on tulessa seuraavana päivänä. Ei ollu ja olin niin pettynyt ja ärsyyntyny, joten tälläkin kertaa härnäsin kinkkuja ihan joulunkin kunniaksi.


Perussettejä SJMV+sumo mavella sekä askelkyykkyä kävellen. Askelkyykyssä jokaisella kierroksella lisäsin painoja. Raskauden aikana miun aerobinen kunto laski ihan törkeen paljon ja hengästyn nopeasti nykyisin. Ärsyttää niin paljon, kun isoja lihasryhmiä treenatessa lihakset jaksaisi enemmän toistoja ja enemmän painoja, mutta syke nousee niin maan perkeleesti, että sykemittari piippaa punaisella ja mie läähätän naama punaisena. Kunhan nuo liukkaat kökkö kelit loppuu, aloittelen harjoittelemaan hölkkää taas pitkästä aikaa. Läski lenkille! Jumpassakin olisi kiva käydä pitkästä aikaa, mutta mieluummin treenaan salin puolella miun omalla ajalla.


Askelkyykkäilyn jälkeen tein pitkästä aikaa selälle row:ssa. Tsaijjaij kun yhdellä liikkeellä sain selälle kivan tuntuman. Selkä miulla ei ole tuntunut kehittyvän mihinkään suuntaan ulkonäöllisesti eikä painojenkaan suhteen pitkään aikaan, mutta ehkä vielä joskus. Selän jälkeen tein vielä olkapäät. Pystypunnerrusta, takaolkapäitä seisten, vipunostoa eteen ja pari sarjaa olkapäitä sivulle. Itse en ikinä muista liikkeiden oikeita nimiä, treenivihkossakin lukee aina ”olka ylös, olka sivulle, olka eteen jne”.


SJMV+Sumo Mave

2×12/50kg
2×15/50kg

Askelkyykky kävellen
15/16kg
15/22kg
15/28kg

Row
3×12/50kg

Olkaylös
2×12/20kg
9/20kg

Olkaeteen+takaolkapäät
3×12/8kg

Olkasivulle 
2×12/10kg

886 kalorii kului pyöräilyt mukaan lukien

Kotona tein vielä Eetu sylissä askelkyykkyjä ja sivukyykkyjä. Eetu jatkoi kitisemistä heti kun lopetin. Minimieskään ei halua, että äiti on läskiperse vaan haluu että treenaan :D.

Kävin muuten tänään vaa’alla ja ihme kyllä: paino ei ollu noussu viikossa vaikka olen syöny herkkuja iha hitosti. Outoo, mutta en valita :).

Huomenna aamulla koristellaan kuusi ja katsotaan Joulupukin kuumaa linjaa. Käydään Anoppilassa syömässä ja illaksi mennään miun porukoille.
Ihanaa joulua kaikille! Nautitaan rakkaistamme, tunnelmasta ja ruuasta.
-Tiina
Tiina / Fit Fat Mama

4 vastausta artikkeliin “Aatonaatto”

  1. sinä olit mulle käyny laittaa kommenttia tuonne mun blogii http://part-of-me-sonja.blogspot.fi/.. ni vastasin sinne kyllä mut niin ja mä oon jonkun aikaa ollut sun lukija jo( kun linkkasit sun blogin osoitteen) ja mahtava blogi sulla :)! ja niin jos tahot liittyy mun lukijaks jos on yhtään kiinnostava blogi ..niin nyt se onnistuu kun olin unohtanu laittaa näkyville sen napin siihe että vois ees liittyy mut joo aika pitkästi selitin 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta