30-PÄIVÄN VATSAHAASTEEN TULOKSET!

Vihdoin vatsahaaste on ohi ja nyt on tulospostauksen aika! Tein siis 30-päivää kestäneen vatsahaasteen, jossa oli mukana 4 erilaista liikettä. Istumaannousut, rutistukset, jalkojen laskut ja lankku. Vaikeustaso nousi portaittain ja välillä oli (onneksi) myös taukopäiviä. Tein vatsat osissa esim. 30kpl kerralla, pieni tauko ja homma jatkui. Istumaannousuissa pidin välillä Eetua mahan päällä ja ölisin ylösnoustessa leikin lailla. Ei hän siinä yleensä pitkään malttanut tököttää, mutta jonkinaikaa.

Haastetta alottaessa manasin lankkua ja pakko myöntää, että viimeiseen viikkoon en lankkua tehnyt. Muutaman kerran piti muutenkin soveltaa, siirtää lepopäivä toiselle ja tehdä välillä tupla-vatsat yhden päivän aikana, mutta kaikki vatsalihasliikkeet kokonaisuudessaan kuitenkin tein (viimeisen viikon lankutusta lukuunottamatta).

Liikunnanohjaaja ystäväni sanoi haasteen loppumetreillä, että lankku olisi kannattanut tehdä ensin. Se on liikkeistä ehdottomasti kokonaisvaltaisin ja ainoa, joka käy kunnolla myös niihin tärkeisiin syviin vatsalihaksiin. Eli vinkkinä muille: jos teet saman haasteen: lankuta ensin! Loppuvaiheessa kun vatsalihasliikkeitä oli jo useampi sata takana, niin ei paljon napannu lankuttaa. Olin jossain vaiheessa suoraan sanottuna niin v*ttuuntunut jo koko haasteesta, että annoin itelleni kaksi vaihtoehtoa: joko helpotan sitä edes vähän, tai lopetan koko paskan. Mutta nyt se on ohi! Hallelujaa ja uuna sanktaa.

Tulokset on tottakai mikä teitä kiinnostaa, joten tässäpä kuvat

vatsahaastetulokset

                      ENNEN                                                                                   JÄLKEEN

Ja vielä kuvat irrallisina erikseen:

ENNEN:

IMG_7016

JÄLKEEN:

IMG_7406

Jos olisin noudattanut nipo-linjaa ruokailujen suhteen, tuloksetkin olisivat tottakai olleet parempia. Vatsalihakset tehdään keittiössä; kukaan ei saa päkkiä vaikka vääntäisi monta sataa vatsalihasliikettä päivässä, mutta jos syö keskellä viikkoa berliininmunkkia ja seuraavana päivänä puolikkaan juustokakun. Köhröm.

Mutta enivei; jotain tuloksia kuitenkin tuli ja varsinkin alavatsan pömppä on pienempi kuin haasteen alussa! Nojoo.. onhan tuo alkutilanne aika pullamaisempi.

Nyt kun vatsahaaste on rökitetty melkein kunnialla läpi, pitää keksiä jossain vaiheessa uudet kujeet ja uusi haaste. Saa ehdottaa jos tulee jotain mieleen! Tiina-testaa :D.

 

Muita haastetta suorittaneita? Millaisia tuloksia sait aikaan?

 

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

Tiina / Fit Fat Mama

24 vastausta artikkeliin “30-PÄIVÄN VATSAHAASTEEN TULOKSET!”

 1. Hyvin näkyy muutos 🙂 mä tein tän erissä pitkin päivää loppuvaiheessa että sain kaikki tehtyä enkä todellakaan vahtinut mitä söin ja tuloksia tuli silti! Mulla on nyt menossa reisihaaste blogissa. Käy kurkkaamassa 😉 newmaam.blogspot.fi

  • Siulla oli kyllä hyvät tulokset :)! Iteki tein loppuvaiheessa erissä, kun noita oli niiin paljon.
   Joo itseasiassa harkitsinkin sitä reisihaastetta kun huomasin sen blogistas, mutta en vielä päättäny teenkö sen..en ainakaan tässä kuussa enää :).

 2. Sairaan hyvät tulokset!! Mä alotin tän nyt tässä kuussa. Lisähaastetta heti alkuun tuo kaikki joulusuklaat, jotka on mulla pannassa! Huhhuh. En kyllä varmaan saa samanmoisia tuloksia kun en sitten muuta ehdikään joulukuussa urheilemaan, mut jos edes jotain sisäisiä tuloksia xD

  • Kiitti Nina :)! Kiva kun tulit tänne kaksplussanki puolelle kommentoimaan!
   Ai oot sieki karkkilakossa? Mie tänää kattelin just kaupassa ku oli konvehteja vaikka minkälaista..yhyy..

   Kyllä mie uskon, että saat tuloksia vaikka et muuten paljon liikkuskaan -tossa nimittäin on niin paljon vatsalihasliikkeitä että huh.

 3. Mulla jäi n. viikon vajaaksi kun tulin kipeäksi ja edelleen semi olo. Mietin juuri eilen, että vetäsen tän varmaan uudelleen alusta, vaik tammikuussa. Muitakin haasteita otetaan vastaan.

  Ja tuo syöminen, mikä siin on, että on niin heikko? 🙁
  Kohta kaks viikkoa taukoa liikunnasta kun olen ollut kipeä ja se näkyy!! 🙁

  MUTTA, sun tulokset on kyllä näkyvät! Hienoa 🙂

  • Ei kannata kipeänä rehkiikään liikaa ettei tauti pitkiny :/! Tiedän tunteen. Kipeenä ärsyttää hulluna jos ois motivaatioo tehdä.
   Miulla on syömiset menny viime aikoina vähän liiankin huolimattomasti kun keskellä viikkoakin oon herkutellu. Mut paino ei oo noussu :)! Varmaan auttaa kun oon alottanu lenkkeilyn salitreenin rinnalle.

   Pitäis keksii joku haaste vaikka tammikuulle ja lähetään kummatkin vaikka tekemään sitä :)! Kiitti Janica :)!

 4. Vau mikä muutos! Mä joskus… ennen raskautumista yritin tota ja pääsin ehkä puoleen väliin. Sit rupes just vituttamaan vaan koko haaste niin paljon että oman ja miehen mielenterveyden takia lopetin 😀 😀

  • Alamasu sai ainakin tulosta, kiitti Titta :)!
   Siis joo, mie olin tosta välillä ihan hermona!! Kirosin vaan että v*ttu tää on perseestä. Mut kantti kesti, suurempi kynnys jättää kesken kun pitäisi tällen ”julkisesti” myöntää oma virhe :D.

 5. Huikea ero! Itse tein joskus aikanaan jonkun lankkuhaasteen, enkä kyllä huomannut näkyvää eroa, kun on tässä hiukan päälläkin tätä massaa… Mutta tosiaan huomasin että jaksoin lankuttaa niin kauan että en olisi ikinä uskonut 😀

  • Pelkkä lankkuhaaste ei varmaan tuloksia pahemmin teekään ulkoisesti, mutta nimenomaan ne syvät vatsat on varmasti vahvistunut siulla sit hyvin :)! Kiitti Paprika 🙂

 6. Aivan selkeä muutos! Vaude 🙂 Kokkeileppa kyykkyhaastetta jos et oo vielä sitä testannu. 🙂

  • Kiitos Eeni :)!
   Mie itseasiassa tein sen viime tammikuussa…voisin tehdäkin jos löytäisin jonkun toisenlaisen kyykkyhaasteen minkä viimeksi tein 🙂

 7. Onhan nuo tulokset aika huikeat! Muokkasitko siis ruokavaliota ollenkaan vai teitkö pelkkiä vatsoja? 🙂

  • Kiitos Tiia :)! En muokannu ruokavaliota normaalista mitenkään. Sama perus terveellinen ruokavalio pienellä herkkutwistillä kulki matkassa niinkuin normaalistikin :).

 8. Kiinnostuin tästä sinun Vatsahaasteesta ja ois kiva tietää millainen ohjelma se oli. Siis se haaste. Mitä minäkin päivänä, kuinka paljon yms. Voisit tehdä blogipostauksen haasteesta? Halukkaat voisivat ottaa haasteen vastaan heti ensi vuonna jo! Kiitos etukäteen, jos viitsisit tehdä tämmöisne hommelin 🙂 hyvät tulokset !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 2
Tykkää jutusta